Meniu

RMN Coloana Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un numar destul de mare de pacienti cauta sa se programeze la RMN de coloana in Constanta, ca urmare a recomandarii primite de la un medic specialist. Aceasta investigatie devine necesara in urma durerilor de spate care nu trec dupa tratament, repaus si/sau fizioterapie. Cu ajutorul imaginilor produse de aparatul RMN, medicul va putea sa determine cauza durerii si sa evalueze leziunile coloanei vertebrale. 

RMN-ul este o investigatie care nu radiaza si care poate sa identifice chiar si modificarile subtile ale coloanei vertebrale. Poate fi necesara inclusiv pentru monitorizarea unei hernii de disc si pentru a vedea daca pacientul are nevoie de operatie. 

Cat platesc pacientii pentru un RMN de coloana in Constanta?

Multe persoane din Constanta vor sa faca RMN de coloana vertebrala la pret accesibil, fiind o investigatie destul de costisitoare. Preturile variaza de la o clinica la alta, iar pacientii vor plati mai mult daca trebuie sa se foloseasca substanta de contrast. In tabelul de mai jos poti consulta pretul unui RMN de coloana nativ in cadrul celor mai reputate centre de imagistica din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
1.600 Ron
 • Pret RMN coloana 1.600 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Investigatii rapide si eficiente
 • Preturi foarte bune
 • Ambient placut
 • Programarile se respecta
Medimar
1.300 Ron
 • Pret RMN coloana 1.300 Ron
 • Servicii de imagistica medicala de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si empatie
 • Dotari tehnice de nivel european
 • Personal receptiv la receptie
 • Cateva persoane spun ca rezultatele obtinute nu au fost concludente
Mediconst Plus
1.300 Ron
 • Pret RMN coloana 1.300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Intelegere si promptitudine
 • Profesionalism
 • Implicare si atentie la nevoile pacientului
 • Cativa pacienti reclama atitudinea personalului de la receptie
Iowemed
1.290 Ron
 • Pret RMN coloana 1.290 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si implicare
 • Precizie in diagnostic
 • Tratamente eficiente
 • Apelurile sunt preluate greu
 • Unii pacienti considera organizarea ca fiind defectuoasa
Regina Maria
1.250 Ron
 • Pret RMN coloana 1.250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, amabili si rabdatori
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Sentiment de siguranta
 • Atitudinea personalului de la receptie si a unor medici lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si centre medicale unde se face RMN de coloana in Constanta

Cand alegi o clinica din Constanta pentru efectuarea RMN-ului de coloana trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte. In primul rand, experienta si calificarile personalului sunt definitorii pentru un serviciu de calitate. In al doilea rand, echipamentele trebuie sa fie de ultima generatie pentru a produce imagini calitative intr-un timp mai scurt. La fel de important este si feedback-ul altor pacienti referitor la serviciile clinicii si la felul in care au fost tratati.

Aceste aspecte sunt discutate in clasamentul de mai jos, in care au fost prezentate cele mai renumite clinici din orasul Constanta la capitolul RMN de coloana vertebrala:

1. Doctor Med

In Constanta, mai multe persoane au ales serviciile centrului medical Doctor Med atunci cand au primit recomandarea de a face RMN de coloana vertebrala. Investigatiile medicale sunt efectuate de catre o echipa cu experienta, care mizeaza pe precizie in diagnosticului unui numar mare de patologii din specialitati medicale diferite. Examenul RMN se realizeaza cu ajutorul aparatului Siemens MAGNETOM Sempra Elite Edition 1.5T, care asigura calitatea imaginilor si promoveaza acuratetea diagnosticului. In cadrul aceluiasi centru, pacientii beneficiaza de consultatii de specialitate din mai multe domenii: cardiologie, pneumologie, neurologie etc.

La Doctor Med, RMN-ul de coloana total fara substanta de contrast costa 1.600 lei. 

Clinica Doctor Med este foarte apreciata in Constanta, asa cum reflecta si parerile pacientilor care au trecut pe acolo. Acestia se declara foarte multumiti de calitatea serviciilor clinicii, sustinand ca au fost placut surprinsi de echipa medicala si abordarea acesteia. Preturile sunt foarte bune, iar cei care au facut RMN de coloana spun ca investigatia a decurs rapid si eficient. Medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si de respect fata de pacient. In plus, programarile se respecta si ambientul din clinica este placut. 

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medimar

RMN de coloana vertebrala se face si la Medimar, centru de imagistica din Constanta. Aici isi desfasoara activitatea 6 medici radiologi care au competenta in RMN, CT si ecografie. Medicii si operatorii utilizeaza aparatura ultramoderna, de la producatori de top din industria medicala. Datorita calitatii superioare a imaginilor, se bifeaza acuratetea in diagnostic, performanta fiind obiectivul principal al acestui centru de imagistica. 

RMN-ul de coloana lombara, toracica si cervicala nativ costa 1.300 lei in cadrul centrului Medimar.

Din opiniile pacientilor, reiese ca serviciile de la Medimar sunt de calitate. Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea si empatia sunt cateva dintre calitatile atribuite personalului medical din acest centru de imagistica. Clinica se ridica la standarde europene din punct de vedere al calitatii ingrijirilor si al dotarilor tehnice. La receptie, pacientii spun ca au intalnit personal politicos si receptiv, declarandu-se impresionati de colectia de diplome si premii ale clinicii expuse la intrare. Cativa pacienti spun ca imaginile pe care le-au obtinut in urma RMN-ului nu au fost concludente. 

3. Mediconst Plus

La Mediconst Plus din Constanta se fac si investigatii de tip RMN, inclusiv RMN de coloana vertebrala. Acest centru medical a fost deschis in anul 2005, oferind o gama variata de investigatii moderne. Pe parcursul anilor de activitate, Mediconst Plus a continuat sa isi extinda oferta de servicii si sa investeasca in echipamente de ultima generatie. De exemplu, in anul 2012, datorita cererii mari pe plan local, s-au facut investitii intr-un echipament performant de endoscopie. Aparatura provine de la producatori de top din industrie, ceea ce reprezinta o garantie a preciziei in diagnostic. 

Pacientii vor achita suma de 1.300 lei pentru RMN de coloana nativ.

Parerile despre aceasta clinica sunt in mare parte pozitive, mai multi pacienti declarandu-se incantati de experienta pe care au avut-o. Ei spun ca au avut parte de intelegere si promptitudine din partea personalului de la receptie si de implicare, atentie si profesionalism din partea echipei medicale. Cu toate acestea, exista si pacienti ce reclama atitudinea personalului de la receptie, altii fiind de parere ca preturile sunt destul de mari.

4. Iowemed – Medicover

In cadrul centrului medical Iowemed din Constanta poti face RMN de coloana vertebrala si alte tipuri de investigatii imagistice. Lista de servicii acopera mai multe specialitati medicale, Iowemed fiind un centru de medicina primara. In cele 4 puncte de lucru activeaza un colectiv format din 150 de persoane, dintre care 60 sunt cadre medicale. Calitatea serviciilor este garantata atat de nivelul inalt de pregatire al medicilor, care sunt specializati in diferite ramuri, cat si de echipamentele din dotarea centrului.

Pentru RMN de coloana integral (cervicala, dorsala si lombara) fara substanta de contrast, pacientii trebuie sa achite suma de 1.290 lei. 

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile centrului medical Iowemed. Medicii sunt profesionisti, ofera toate explicatiile necesare, sunt amabili si implicati. Precizia in diagnostic si eficienta tratamentelor sunt alte motive pentru care multe persoane recomanda aceasta unitate medicala. La polul opus, exista si persoane care spun ca experienta lor nu a fost cea mai buna. Ei mentioneaza ca apelurile sunt preluate foarte greu si ca organizarea clinicii este defectuoasa.  

5. Regina Maria – Pozimed

Clasamentul celor mai bune centre medicale pentru efectuarea unui RMN de coloana vertebrala in orasul Constanta este completat de Policlinica Pozimed, parte din reteaua privata de sanatate Regina Maria. Aceasta reuneste servicii din 18 specialitati medicale si are in componenta sa inclusiv un laborator de analize. Din colectiv fac parte cadre universitare, medici primari si medici specialisti. Acestia folosesc tehnologii moderne si pun pe primul loc sanatatea pacientului. 

Tariful unui RMN de coloana vertebrala totala fara substanta de contrast este de 1.250 lei. 

Referitor la feedback-ul pacientilor, exista atat pareri pozitive, cat si negative. Multe persoane spun ca au intalnit la Pozimed personal amabil, profesionist si rabdator. Intreaga echipa manifesta atentie pentru pacient si il face sa se simta in siguranta. Pe de alta parte, cateva persoane spun ca atitudinea personalului de la receptie si a unor cadre medicale lasa de dorit.

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa faci RMN de coloana vertebrala si locuiesti in Constanta, optiunile de centre specializate in imagistica medicala sunt avantajoase. Multe dintre ele au in dotare echipamente de varf, datorita carora imaginile obtinute sunt de inalta calitate. In plus, pacientii pot sa identifice o clinica unde raportul calitate-pret este pe masura asteptarilor si unde activeaza personal bine pregatit si experimentat in efectuarea acestui tip de examen RMN.