Meniu

RMN Deschis Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a fost recomandata de catre medicul curant o investigatie cu rezonanta magnetica nucleara, te ingrozeste gandul spatiului restrans din tubul in care vei fi introdus pentru examinare si din aceasta cauza cauti RMN deschis in Iasi. Un aparat cu deschidere este sansa pacientilor care sufera de claustrofobie de a beneficia de aceasta metoda de diagnosticare prin care se obtin imagini ale tesuturilor si structurilor din interiorul corpului uman.

Citeste pana la capat acest articol pentru a intelege la ce trebuie sa te astepti de la un RMN deschis si in ce conditii se efectueaza investigatia in Iasi.

Cat te costa un RMN deschis in Iasi?

Te bucuri ca exista posibilitatea de a beneficia de un RMN deschis in Iasi si, desi nu este cel mai important aspect, vrei sa stii care sunt costurile investigatiei, pentru a le include in planificarea bugetului. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care trebuie sa mergi si suma pe care trebuie sa o pregatesti pentru RMN, in cazul in care nu dispui de un bilet de trimitere de la medicul specialist care te trateaza.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
S. Prof. Dr. Oblu
Clinica-Verificata
600-1.500 Ron
  • Pretul pentru RMN deschis variaza intre 600-1.500 Ron
  • Medici profesionisti
  • Interventii salvatoare de vieti
  • Conditii decente de internare
  • Lipsa empatiei fata de pacienti
  • Personal lipsit de solicitudine la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru un RMN deschis in Iasi?

Avand claustrofobie, ai citit probabil multe lucruri despre un aparat cu deschidere si stii ca perfomantele sale depind de calitate si de tipul de dispozitiv, de aceea ai vrea sa stii mai multe detalii despre serviciul de RMN deschis din Iasi. In sectiunea urmatoare a textului vei gasi informatii relevante despre calitatea serviciilor, despre dotarile clinicii, despre personalul medical de care dispune si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul.

Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu

La sectia de Neurochirugie a Spitalului Clinic de Urgenta Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi exista singurul RMN deschis din oras unde sunt explorati pacientii care sufera de claustrofobie, frica patologica de spatii inchise. Spitalul este o unitate sanitara publica cu o traditie de 40 de ani in judet, apreciata de pacienti si aflata in continua evolutie in domeniile in care asigura diagnostic si tratament in neurochirurgie, neurologie si oftalmologie, in sistem ambulator, internari de zi si internari de durata, pentru toate categoriile de afectiuni specifice. Unitatea dispune de  2 aparate CT, 2 de RMN, un aparat de serioangiografie, neuronavigatie, aparatura pentru ultrasonografie Doppler si intra-operatorie. 

Investigatiile se realizeaza pentru pacientii asigurati in regim de gratuitate, prin contractul cu CAS Iasi, insa, pentru cei care nu au aceasta posibilitate, pretul pentru un RMN deschis la acest spital este cuprins intre 600 si 1500 de lei.

Parerile pacientilor din Iasi fata de acest spital depind de experienta avuta de fiecare dintre ei. Multe comentarii vorbesc despre medici profesionisti, cu experienta, ale caror interventii au avut rolul de a salva vieti si despre conditii decente de internare. Pe de alta parte, multi spun ca personalul medical este lipsit de empatie si ca persoana de la biroul de informatii este lipsita de solicitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu
Vezi Pareri

Concluzii

Daca suferi de claustrofobie, acum este posibil sa ai aceleasi sanse ca orice pacient de a efectua investigatia cu rezonanta magnetica nucleara, intrucat poti beneficia de avantajele unui RMN deschis in Iasi. Examinarea de care depinde un diagnostic corect si un tratament potrivit se poate realiza in cadrul unei unitati medicale de traditie si prestigiu din judet, in care s-au facut investitii in aparatura performanta si in care activeaza o echipa alcatuita din renumiti specialisti in domeniul neurochirurgiei si neurologiei. 

Investigatiile RMN sunt disponibile in acest spital din Iasi atat gratuit, cat si contra cost si pot fi efectuate in ambulatoriu, in regim de spitalizare de zi sau in regim stationar.