Meniu

RMN Lugoj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli unde poti face RMN in Lugoj la pret accesibil? La o prima cautare pe Google, vei observa ca nu sunt foarte multe centre de imagistica in orasul tau, dar inca exista o optiune suficient de avantajoasa din perspectiva calitatii serviciilor.

Aceasta investigatie moderna si avansata nu expune pacientul la radiatii si este utilizata pentru a examina structurile organismului, in vederea depistarii sau monitorizarii unui spectru foarte larg de afectiuni (cum ar fi cele neurologice sau cele oncologice).   

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
RMN Lugoj
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
700-850 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral nativ este700 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal este 850 Ron
  • Cel mai performant aparat RMN din vestul Romaniei
  • Personal profesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face RMN in Lugoj la pret accesibil?

Daca vrei sa faci RMN si locuiesti in Lugoj, poti alege clinica unde pretul este accesibil si care a fost notata pozitiv de alti pacienti. Exista persoane din acest oras care prefera sa mearga in localitati invecinate sau in alte judete pentru examenul RMN, dar inainte de a lua o decizie este bine sa cunosti cateva informatii despre varianta care se afla chiar in apropierea ta:

RMN Lugoj

Principala optiune pe care o ai daca doresti sa faci RMN in localitatea Lugoj si sa beneficiezi de un pret bun este centrul RMN Lugoj, care este dotat cu cel mai performant aparat RMN din vestul tarii. Aceasta unitate medicala a fost deschisa in anul 2020, proiectul apartinand medicului tunisian Hadiji Souhaiel.

Referitor la tarife, preturile arata astfel: 700 lei pentru un RMN cerebral si 850 lei pentru un RMN abdominal.

Majoritatea pacientilor sustin ca au avut o experienta buna la acest centru si descriu personalul ca fiind exceptional. Nu exista inca foarte multe pareri exprimate in mediul online, dar pana acum acestea sunt pozitive.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Lugoj
Vezi Pareri

Concluzii

Astfel, efectuarea unei examinari RMN la un centru din Lugoj – la pret bun – este posibila. In orasul tau, poti beneficia de aceasta investigatie, realizata cu cel mai performant aparat din vestul Romaniei, care asigura o calitate superioara a rezultatelor scanarii si contribuie la stabilirea unui diagnostic de mare precizie.