Meniu

RMN cu sedare Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Uneori, siguranta pacientilor anxiosi, clastrofobi, a copiilor si persoanelor care nu pot sta nemiscate in timpul examinarii impune efectuare unui RMN cu sedare. In Cluj exista cateva clinici in care aceasta procedura de imagistica prin rezonanta magnetica se poate efectua sub anestezie.

Dupa caz, medicul sau tehnicianul pot recomanda niveluri diferite de sedare, de la sedarea minima (anxioliza), cu rol in reducerea anxietatii, si pana la anestezia generala, care presupune asistarea sistemului respirator prin ventilatie si terapie intensiva pentru recuperarea dupa trezire.

Unde se poate face RMN cu sedare in Cluj?

Nu toate clinicile cu centre de imagistica medicala realizeaza RMN cu sedare in Cluj, de aceea consultarea tabelului de mai jos il poate scuti pe pacientul interesat de investigatie de un consum de timp si energie pe care l-ar presupune o cautare efectuata personal.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN sedare
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
900 Ron
  • Pretul pentru un RMN cu sedare porneste de la 900 Ron
  • Profesionalismul si promptitudinea personalului de la imagistica
  • Buna organizare
  • Atmosfera placuta
  • Servicii de calitate
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se poate face RMN cu sedare in Cluj


Din pacate, in Cluj nu exista nicio clinica care sa ofere serviciul de RMN cu sedare, astfel incat cea mai apropiata optiune este la Brasov. Pentru a beneficia de o procedura de RMN cu sedare realizata in conditii de siguranta si cu rezultate concludente, recomandam spitalul Regina Maria din Brasov, detalii fiind oferite mai jos.

Spitalul Regina Maria Brasov

Investigatia RMN cu sedare poate fi efectuata la Spitalul Regina Maria, o clinica specializata in imagistica de inalta performanta situata in Brasov. Echipata cu aparatura de ultima generatie si avand la dispozitie medici cu inalta calificare, clinica este parte a unui prestigios lant de sanatate privat din Romania.

Pretul pentru un RMN cu sedare este determinat de zona care urmeaza a fi examinata, la care se adauga costul anesteziei, a carei complexitate poate varia. Tarifele pentru aceasta investigatie sunt cuprinse intre 900 si 1.500 lei.

Pacientii apreciaza atat profesionalismul si promptitudinea echipei de imagistica, cat si rabdarea si amabilitatea personalului. Buna organizare din cadrul spitalului si curatenia impecabila sunt alte cateva aspecte care reflecta calitatea serviciilor oferite.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Regina Maria Brasov
Vezi Pareri

Concluzii

Procedura complexa si deosebit de importanta in investigarea pacientilor anxiosi, claustrofobi, a copiilor sau a persoanelor cu alte probleme de sanatate, care nu le permit sa mentina o pozitie nemiscata a corpului, investigatia RMN cu sedare in Cluj se poate realiza la una dintre clinicile de imagistica performanta din oras.

Desi neinvaziva si nedureroasa, RMN cu anestezie presupune experienta si competenta unui medic anestezist, pe langa personalul specializat al centrului de imagistica. Pacientii vor gasi servicii la standarde corespunzatoare la una dintre clinicile mentionate mai sus.