Meniu

RMN Sfantu Gheorghe

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui centru de imagistica la care sa-ti poti face RMN in Sfantu Gheorghe? Ei bine, poate ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt limitate, dar asta nu inseamna ca nu poti face rost de investigatia de care ai nevoie, la un pret accesibil. Pana la urma, un RMN te poate ajuta sa obtii informatii utile in ceea ce priveste starea ta de sanatate.

In Sfantu Gheorghe poti gasi servicii de rezonanta magnetica, investigatii speciale, a doua opinie si ecografie. Rezonanta magnetica, in mod deosebit, aduce foarte multe beneficii pacientilor, intrucat permite detectarea cu mare acuratete a modificarilor organelor abdominale si pelviene, plus evaluarea modificarilor musculo-articulare.

Cat costa un RMN in Sfantu Gheorghe?

Pretul serviciilor de tip RMN din Sfantu Gheorghe variaza in functie de zona care este vizata si de tehnica folosita in timpul investigatiei. Tabelul de mai jos iti prezinta un exemplu clar pentru examenul RMN la abdomenul superior nativ:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Abdominal
Rating
Website
Clinica Phoenix
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal superior este 500 Ron
  • Aparatura de ultima generatie
  • Personal calificat
  • Gama variata de servicii
  • Pregatire in strainatate
  • Promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti face un RMN in Sfantu Gheorghe?

Clinica prezentata mai jos reprezinta optiunea pe care o ai pentru RMN-ul in Sfantu Gheorghe. In cadrul clinicii poti beneficia de o gama variata de servicii de rezonanta magnetica, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te duci in alt oras pentru a face rost de informatiile de care ai nevoie:

Clinica Phoenix

Clinica Phoenix a acumulat o experienta de 18 ani in domeniul imagisticii medicale, ceea ce i-a permis sa se extinda, astfel incat sa ofere o gama variata de servicii de tip RMN si in orasul Sfantu Gheorghe. La clinica isi desfasoara activitatea un personal calificat, care se dedica in totalitate calitatii actului medical. Medicii au efectuat stagii de pregatire in tari precum Elvetia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania si Israel. Datorita pregatirii si experientei acumulate in domeniu, personalul medical este pregatit sa ofere pacientilor cele mai bune servicii de diagnostic.

Costul examenului RMN la abdomenul superior nativ se refera la ficat, rinichi, pancreas, glande suprarenale si splina, iar pretul lui este de 500 de lei.

Recenziile pe care utilizatorii le-au acordat clinicii Phoenix sunt pozitive, iar acest lucru scoate in evidenta calitatea serviciilor de imagistica. Oamenii au apreciat, pe de-o parte, amabilitatea personalului medical, care s-a comportat exemplar si pe de alta parte, punctualitatea, intrucat au obtinut rezultatele de care aveau nevoie in timp util.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Phoenix
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa-ti faci un RMN in Sfantu Gheorghe, pentru ca esti din zona, sau pentru ca este optiunea cea mai apropiata de zona in care locuiesti, te poti duce la clinica prezentata mai sus. In urma examenului RMN vei putea obtine un plan de tratament optim!