Meniu

RMN Titan

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci o investigatie RMN in Titan si nu stii incotro s-o apuci? Acest articol te va ajuta foarte mult, prezentandu-ti optiunile si ajutandu-te astfel sa iei o decizie buna pentru tine.

Examinarea RMN este foarte importanta, pentru ca ea „vede” in interiorul corpului, fara sa iradieze. Oferind imagini clare asupra regiunii investigate, medicul poate observa daca este vorba despre formatiuni tumorale sau alte probleme. De aceea, aparatul RMN este foarte important, pentru ca el este de fapt „ochiul” care surprinde totul, iar daca este unul performant, imaginea va fi mai clara si mai elocventa. Clinicile din Titan pe care le vei vedea mai jos sunt dotate cu echipamente moderne, astfel ca scanarea se face cu acuratete.

Informatii de interes despre cabinetele RMN din Titan

Citeste informatiile din acest tabel pentru a descoperi informatii utile despre investigatia RMN in Titan:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Biomed Scan
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
590 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral este 590 Ron
 • Tariful pentru RMN pelvis este 590 Ron
 • Investigatii imagistice numeroase
 • Tehnologii de ultima ora in RMN
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Multe review-uri pozitive
 • Uneori nu se respecta programarile
Interclinic
670-700 Ron
 • Tariful pentru RMN cap nativ 670 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen inferior/pelvis nativ este 700 Ron
 • Investigatii RMN diverse
 • Personal medical cu experienta si bine pregatit;
 • Preturi avantajoase
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru un RMN in Titan

Cele doua clinici RMN din Titan sunt prezentate mai jos, pentru a-ti face o idee asupra serviciilor pe care le ofera:

1. Biomed Scan

Biomed Scan este cea mai cunoscuta policlinica din Titan pentru RMN, fiind apreciata pentru investigatiile imagistice de ultima generatie, datorita aparatelor ultramoderne, cum sunt aparatele cu o putere de 1.5 Tesla si 3.0 Tesla. In clinica se realizeaza examinari RMN numeroase (cerebral, regiune cervicala,  orbite, sinusuri, articulatii, extremitati, pelvis, segmente coloana vertebrala, testicular etc.). In plus, in clinica este si un serviciu de second opinion, la un pret avantajos.

La Biomed Scan Titan, pretul pentru un RMN cerebral este de 590 de lei, iar pentru un RMN pelvis, tariful este acelasi.

Serviciile oferite de aceasta clinica din Bucuresti sunt catalogate de pacienti ca fiind de buna calitate, incepand cu personalul de la receptie. Majoritatea review-urilor sunt laudative la adresa medicilor, subliniind ca se observa ca sunt bine pregatiti, dar si ca dau dovada de rabdare,  empatie si amabilitate fata de pacienti. Sunt si cateva nemultumiri: triaj al clientilor realizat „haotic”, rezultate care vin cu intarziere sau ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan
Vezi Pareri

2. Interclinic

Interclinic pune pacientul pe primul loc si ii ofera servicii medicale la standarde inalte, datorita expertizei si experientei medicale. In gama de servicii de diagnostic rapid este prinsa si ramura RMN, unde activeaza dr. Mititelu Raluca, medic primar medicina nucleara, dar si alti medici bine pregatiti si cu experienta vasta in acest domeniu.

La Interclinic, costul unui RMN cap nativ este de 670 de lei, iar al unui RMN abdomen inferior/pelvis nativ este de 700 de lei.

Multi dintre cei care au beneficiat de serviciile acestei clinici din Titan spun ca au avut parte de o experienta placuta, atat in ceea ce priveste receptia, cat si personalul medical. Faptul ca li s-au explicat procedurile inainte sau ca au simtit o ambianta deschisa si prietenoasa i-a facut pe unii sa declare ca serviciile sunt ireprosabile. Sunt insa si cateva nemultumiri la adresa clinicii, unele persoane sustinand ca personalul de la receptie nu ofera informatii simple sau ca timpul de asteptare este mare.

Concluziile noastre

Daca ai cautat pe internet „RMN policlinica Titan”, cel mai probabil ai putut vedea in topul rezultatelor clinicile pe care ti le-am prezentat. In aceste unitati medicale personalul este unul bine format in domeniu si care ofera tot suportul de care au nevoie pacientii pentru un diagnostic corect. In plus, investitiile in aparatura RMN de ultima generatie fac diferenta, pentru ca scannerele ofera imagini clare, pe baza carora se pot pune diagnostice precise sau se pot monitoriza cu usurinta problemele depistate.