Meniu

RMN Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de un plan de tratament, dar nu-l poti obtine pana ce nu-ti faci un RMN in Tulcea? Ei bine, din fericire pentru tine, orasul iti pune la dispozitie posibilitatea de a efectua o investigatie de acest tip, astfel incat sa poti face rost de un diagnostic corect pe baza informatiilor obtinute.

Citind articolul de fata, vei afla tot ce trebuie sa stii despre clinicile si centrele de imagistica din Tulcea, astfel incat sa nu te confrunti cu prea multe probleme incercand sa cauti varianta cea mai potrivita. Cele mai importante aspecte sunt tarifele practicate la centre, activitatea profesionala a medicilor din cadrul lor si reputatia generala pe care o au institutiile respective.

Cat costa un RMN in Tulcea?

Cu privire la pretul unui RMN in Tulcea, acesta variaza in functie de zona care este investigata si de tehnica folosita, intrucat RMN-ul poate sa fie nativ, sau cu substanta de contrast. In tabelul de mai jos apar preturile practicate la clinicile din oras, astfel incat sa alegi optiunea cea mai accesibila, in cazul in care bugetul pe care il ai la dispozitie este unul limitat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Medical Delta
Clinica-Verificata
660-960 Ron
 • Tarif RMN 660-960 Ron
 • Echipament de top
 • Medici primari si specialisti
 • Conditii optime de siguranta
 • Servicii decontate
 • Diverse reduceri
 • Personal receptie slab pregatit
 • Unele imagini au calitate slaba
Spitalul Tulcea
640-940 Ron
 • Tarif RMN 640-940 Ron
 • Echipament performant
 • Medici primari
 • Gama variata de investigatii
 • Experienta in domeniu
 • Personal nepregatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care iti poti face un RMN in Tulcea

Mai jos sunt prezentate doua clinici in cadrul carora se efectueaza investigatii RMN in Tulcea, alaturi de pret si alte detalii relevante in ceea ce priveste activitatea profesionala. Tine cont de experientele prin care au trecut alti pacienti care au beneficiat de serviciile lor, astfel incat sa nu ai surprize neplacute in momentul in care ajungi la centrul de imagistica.

1. Medical Delta

Persoanele care au nevoie de un RMN in orasul Tulcea, pot vizita in primul rand clinica Medical Denta. Printre dotarile sale se numara aparatul RMN Magneton Sempra, tomograful Somaton Scope Plus, Mommomat 1000, Multix-Swing, video endoscopul Pentax etc. Din echipa medicala fac parte Dr. Filimion Eliana, medic primar in radiologie si imagistica medicala, avand competenta CT si RMN, dar si Dr. Buhociu Mihaela, medic specialist in imagistica medicala, avand competenta in ecografie generala, RMN, CT si senologie. La clinica se iau masurile necesare pentru ca pacientii sa poata beneficia de servicii medicale complexe in siguranta, precum dezinfectia energica a spatiilor, echipament de protectie etc. Misiunea clinicii nu este doar de a oferi pacientilor asistenta mutuala la cele mai inalte standarde, dar si compasiune si intelegere.

Tarifele pentru serviciile tip RMN variaza intre 660 si 960 de lei, iar cei care realizeaza mai multe investigatii beneficiaza de o reducere de 10%. In pret sunt incluse investigatia, CD-ul si interpretarea scrisa.

Persoanele care recomanda clinica, o fac pentru empatia medicilor si pentru faptul ca investigatiile au decurs conform asteptarilor. Cu toate acestea, exista foarte multe recenzii negative care privesc personalul de la receptie, iar in unele situatii, imaginea obtinuta in urma RMN-ului este de o calitate slaba, ceea ce face interpretarea ei de alti medici dificila.

Vezi parerile pacientilor despre Medical Delta
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Din echipa de radiologie si imagistica de la Spitalul Judetena de Urgenta din Tulcea fac parte Dr. Filimon Eliana si Dr. Ionascu Nina, medici primari, care au competenta in RMN. Institutia, infiintata in anul 1974 pentru a asigura asistenta medico-chirurgicala complexa, dispune de 22 de sectii. In cadrul spitalului, pentru pacientii internati se relizeaza examinari RMN pentru cap, gat, abdomen, pelvis, coloana vertebrala si articulatii, native sau cu substanta de contrast. In Ambulatoriul de Specialitate se efectueaza examinari RMN native pentru aceleasi parti mentionate anterior. Sectia este dotata cu computer tomograf, mamograf, aparatura pentru radiologie, RMN, ecograf, radioscopie fixa si mobila.

Tarifele pentru RMN variaza intre 640 si 940 de lei. In aceste preturi sunt incluse CD-ul, filmul si interpretarea scrisa.

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta la Spitalul Judetean de Urgenta au apreciat implicarea, grija si profesionalismul personalului medical. In schimb, alte persoane au atras atentia asupra comportamentului unor persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul spitalului, intrucat nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Concluzii

In cele din urma, cele doua clinici de mai sus reprezinta optiunile pe care pacientii le au pentru RMN-ul in Tulcea. Preturile sunt destul de asemanatoare, iar unii medici pot fi gasiti desfasurandu-si activitatea in ambele institutii.