Meniu

Augmentare mamara pret

Actualizat pe:

In cazul in care esti interesat de augmentare mamara la pret avantajos, cel mai probabil vei dori sa afli toate informatiile esentiale cu privire la acest tip de operatie estetica. In articolul de fata au fost selectionate principalele detalii pe care trebuie sa le cunosti inainte de a incepe un tratament de genul.

Operatiile de marire a sanilor se numara, la momentul actual, printre cele mai raspandite din domeniul chirurgiei estetice. Orice femeie, in sinea ei, isi doreste sa aiba un bust cat mai frumos din punct de vedere estetic, de aici si popularitatea interventie.

Augmentare mamara la pret avantajos: ce este si in ce consta un astfel de tratament

Inainte de a aborda subiectul de augmentare mamara la pret bun, este important sa se precizeze ce este si in ce consta o astfel de operatie estetica. Asadar, este vorba de o interventie chirurgicala, ce are ca scop cresterea volumului, marirea proiectiei si asigurarea unei simetrii optime la nivelul sanilor. Aceasta se realizeaza, in principiu, cu ajutorul unor implanturi mamare.

Operatia este recomandata tuturor femeilor care au depasit varsta de 18 ani. Sanii trebuie sa fie complet dezvoltati pentru a incepe un astfel de tratament. In caz contrar, pot aparea complicatii neprevazute.

In ceea ce le priveste pe femeile gravide, in general, implantul nu va afecta procesul de alaptare. Exista, totusi, anumite cazuri in care cantitatea de lapte produs ajunge sa nu fie suficienta.

Pentru a putea fi eligibila sa inceapa un astfel de tratament, o femeie trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii:

  • sa detina o sanatate generala buna; astfel, se va reduce, considerabil, sansa de aparitie a complicatiilor, atat pe parcursul operatiei propriu-zise, cat si in perioada de vindecare;
  • trebuie sa fie nefumatoare sau sa renunte la fumat cu cateva luni inainte de inceperea tratamentului;
  • sa fie matura din punct de vedere emotional si sa dea dovada de rabdare pentru a se putea obtine cele mai bune rezultate

Pentru ca operatia sa fie una de succes, clienta va trebui sa colaboreze cu medicul chirurg pe tot parcursul procesului. Este important ca inainte de inceperea tratamentului, sa fie stabilite urmatoarele aspecte:

  • dorintele si rezultatele asteptate;
  • daca au existat antecedente de cancer la san in familie;
  • daca, in prezent, se consuma orice fel de medicatie ca parte a unui tratament.

Augmentare mamara la pret bun: ce prețuri sunt pe piață?

Daca ai cautat topicul augmentare mamara pret, garantat vei dori sa afli o suma orientativa de la care sa pornesti. Pentru cele mai bune rezultate, este important sa se apeleze doar la servicii de calitate, cu experienta in domeniu.

Conform studiilor de pe piata, un pret augmentare mamara ideal, ce poate garanta rezultate dorite, se situeaza intre 3500 si 4000 de euro. Majoritatea clinicilor ce se respecta vor avea parte si de un feedback pe masura.

Concluzie

In ceea ce priveste augmentare mamara la pret avantajos, dupa cum s-a putut observa, suma orientativa se situeaza intre 3500 si 4000 de euro. Majoritatea serviciilor din acest interval, cel mai probabil, vor fi de foarte buna calitate.