Meniu

Implant mamar 500 ml

Actualizat pe:

Ce nu cunosc multi oameni este faptul ca un implant mamar de 500 ml poate fi utilizat doar in anumite circumstante. Foarte multe femei isi doresc sa aiba un bust cat mai mare si cat mai bine definitivat. Totusi, exista anumite criterii ce stau la baza alegerii marimii unui implant. In cazul in care acestea nu sunt respectate, vor aparea situatii neprevazute ce pot afecta, mai mult sau mai putin, sanatatea generala.

Asadar, o femeie dornica sa ia parte la un astfel de tratament, va ajunge sa se intrebe care este marimea sa ideala. In articolul de fata au fost selectate principalele criterii, pe baza carora va fi realizata alegerea respectiva.

Implant mamar de 500 ml: cum iti dai seama daca este pentru tine

Foarte multe femei vor tinde sa se orienteze catre marimi foarte ridicate, precum un implant mamar 500 ml. Ce nu inteleg majoritatea este faptul ca aceste tratamente nu au ca obiectiv principal marirea, propriu-zisa, a sanilor. Ele vizeaza, in primul rand, obtinerea unui bust cat mai simetric si atractiv din punct de vedere estetic. Din acest motiv, nu exista un implant ideal, care sa fie potrivit pentru toate tipurile de femei.

Ca urmare, inaintea unei alegeri trebuie urmarite cateva aspecte importante. Principalele caracteristici, ce trebuie luate in considerare cu privire la un astfel de tratament, sunt urmatoarele:

1. Tipul de implant dorit

La momentul actual, pe piata pot fi intalnite doua tipuri de implanturi: rotunde si anatomice. Cel mai probabil, o femeie se va intreba care este diferenta dintre cele doua.

Implanturile rotunde vor garanta o pereche de sani rotunzi, proportionati si frumosi din punct de vedere estetic. Trebuie sa fie cunoscut faptul ca acestia vor avea un efect de push-up si vor iesi in evidenta datorita nivelulului lor pronuntat. Acest tip de implant este recomandat pentru orice tip de corp.

Implanturile anatomice vor oferi un aspect mai natural si mai discret, datorita formei de lacrima pe care o poarta. Acest tratament este recomandat femeilor care-si doresc un bust frumos dar nu foarte pronuntat.

2. Volumul implantului

Volumul joaca un rol foarte important in cadrul unui implant. Deseori, masurarea se face in mililitrii. Clienta va specifica doctorului chirurg ce tip de volum doreste (mai mare sau mai mic) iar acesta ii va pune la dispozitie cele mai optime variante.

3. Diametrul implantului

Joaca un rol esential in special pentru implanturile de tip rotund. Fiecare persoana prezinta un aspect anatomic unic. Inainte de operatie, vor trebui realizate anumite masuratori pentru a se putea descoperi cel mai potrivit numar de centimetrii necesari.

De ce este important sa se apeleze la specialisti pentru un implant mamar 500 ml

Si pentru un implant mamar de 500 ml, la fel ca in cazul oricarui alt implant, este necesar sa se apeleze la servicii profesioniste. Doctorul va putea observa daca implantul ales este si cel potrivit. In caz contrar, pot aparea numeroase probleme.

Concluzie

Un implant mamar de 500 ml poate fi ales numai daca se incadreaza in parametrii criteriilor evidentiate anterior.