Meniu

Implant mamar cele mai bune implanturi mamare

Actualizat pe:

Una dintre cele mai cautate informatii de catre femeile care doresc sa isi mareasca sanii cu implanturi este legata de cele mai bune implanturi mamare. Numai ca viziunea asupra celor mai bune implanturi este diferita de la o pacienta la alta, astfel ca sfatul medicului ar trebui sa fie principalul aspect de care se tine cont in alegerea acestora.
Operatiile estetice de marire a sanilor cu implanturi mamare nu mai sunt unele noi, dar de-a lungul timpului, implanturile au suferit imbunatatiri considerabile, la fel cum este si in cazul tehnicilor de efectuare a acestor interventii chirurgicale. Prin urmare si implanturile au devenit din ce in ce mai bune.

De ce sunt cautate cele mai bune implanturi mamare?

In general, clinicile de chirurgie estetica in care pot fi gasite cele mai bune implanturi mamare sunt cele care pun pret pe siguranta si satisfactia pacientilor. Astfel ca principalul motiv pentru care sunt cautate astfel de implanturi este pentru obtinerea celor mai bune rezultate.
De asemenea, faptul ca exista mai multe tipuri si forme de implanturi mamare face ca pentru fiecare problema cu care se confrunta pacientele sa fie considerate a fi diferite cele mai bune implanturi mamare. De aceea, este dificil de stabilit care sunt cele mai bune din domeniu.
Totusi, tipurile de implanturi mamare cele mai moderne si nou dezvoltate pot fi considerate ca fiind cele mai bune deoarece sunt realizate cu tehnologii performante, de ultima generatie, astfel incat sa ofere un grad foarte mare de siguranta pacientelor, chiar si in cazul unui incident legat de acestea.

Care sunt cele mai bune implanturi mamare?

In functie de producatorul care le-a realizat si de tehnologia folosita, caracteristicile pe care le au implanturile mamare le pot transforam in cele mai bune implanturi mamare pentru anumite paciente, in timp de alte paciente pot avea o parere diferita legata de acestea.
De exemplu, in cele mai multe cazuri, durata de viata a acestora este una foarte indelungata, putand rezista chiar intreaga viata. Pentru a se asigura de ca acestea se pastreaza intr-o stare buna este recomandat insa ca pacientele sa mearga periodic la consultatii si investigatii ale sanilor, atat la medicul estetician, cat si la ecografii mamare sau mamografii.
Cu toate acestea, pentru a se putea bucura de cele mai bune caracteristici ale implanturilor mamare, la o anumita perioada – cam la 10 ani – se recomanda schimbarea acestora, mai ales ca perioada de garantie a implanturilor expira dupa aceasta perioada.
Indiferent ca este vorba despre implanturi Mentro, B-Lite sau Motiva ori alte tipuri de implanturi mamare, diferentele dintre acestea sunt mici, dar care pot influenta decisiv durata sau rezultatul unei operatii estetice de augumentare mamara.
Cum fiecare tip de implant are propriile caracteristici, fiecare medic chirurg prefera un anumit tip. Astfel ca cele care sunt decise asupra implantului mamar pe care il doreste, trebuie sa gaseasca un medic care sa lucreze cu implantul respectiv, dar care sa ii poata explica si daca este potrivit sau nu pentru nevoile pe care aceasta le are.

In concluzie, nu se poate spune cu exactitate care sunt cele mai bune implanturi mamare deoarece criteriile care sunt importante pentru o pacienta, sunt mai putin importante pentru alta.