Meniu

Implant mamar Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai hotarat sa faci operatie de marire a sanilor cu implant mamar in Iasi? Aceasta interventie este una dintre cele mai solicitate la momentul actual, pentru ca multe persoane isi doresc o imbunatatire a formei si dimensiunii sanilor, care sunt insuficient dezvoltati sau a caror estetica a suferit modificari in urma sarcinii, pierderii in greutate sau operatiei de mastectomie.

Fiind vorba despre o interventie chirurgicala, este indicat sa afli cat mai multe despre experienta medicului sau activitatea clinicii pe care ai ales-o. In acest articol, poti afla care sunt clinicile unde poti beneficia de implanturi mamare in Iasi la pret avantajos.

Cat costa operatia de marire a sanilor cu implant mamar in Iasi?

In Iasi, exista mai multe clinici specializate in chirurgia plastica si estetica, in cadrul carora este disponibila si operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare. Poti vedea care este pretul interventiei in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
3.000 Euro
 • Pretul unui Implant mamar porneste de la 3.000 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Echipa amabila si implicata
 • Cativa pacienti reclama lipsa de punctualitate
Dr. Popa
3.500 Euro
 • Pretul unui Implant mamar porneste de la 3.500 Euro
 • Act medical de calitate
 • Rezultate cu aspect natural
 • Profesionalism
 • Comunicare eficienta
 • Preturi bune
Enso Clinic
3.500 Euro
 • Pretul unui Implant mamar porneste de la 3.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Solutii medicale eficiente
 • Amabilitate
 • Curatenie si dotari performante
Omni Clinic
3.650 Euro
 • Pretul unui Implant mamar este 3.650 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate si rabdare
 • Raport bun calitate-pret
 • Atmosfera placuta
 • Cativa pacienti spun ca preturile de pe site nu corespund cu cele din clinica
Dr. Lazar
3.700 Euro
 • Pretul unui Implant mamar porneste de la 3.700 Euro
 • Rezultate bune
 • Medic cu experinta de peste 20 de ani
 • Comunicare deschisa
 • Profesionalism
 • Vindecare rapida si fara complicatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru operatia cu implant mamar in Iasi?

Operatia cu implanturi mamare este o operatie cu beneficii atat pe plan estetic, dar si emotional, iar multe persoane aleg orasul Iasi pentru ca gazduieste clinici moderne, unde profeseaza medici renumiti care se ocupa de efectuarea acestei interventii si care sunt recunocuti pentru experienta vasta in sfera medicinei estetice.

Iata care sunt cele mai bune clinici dintre care poti alege pentru operatia de augmentare mamara in Iasi:

1. Susanu Clinic

In Iasi, o alegere de top pentru operatia cu implanturi mamare o reprezinta Susanu Clinic. Cu specializare in chirurgia plastica si reconstructiva, la aceasta clinica se efectueaza o gama variata de interventii chirurgicale, printre care si cele de remodelare a sanilor. Activitatea clincii este coordonata e dr. Susanu Sidonia, care si-a perfectionat cunostintele si educatia in domeniul chirurgiei plastice si estetice prin stagii efectuate in strainatate (Japonia, SUA, Franta, Germania etc.) Aceasta a participat la numeroase cursuri si congrese nationale si internationale, fiind membra in mai multe societati medicale. De asemenea, a publicat multe lucrari si a participat la proiecte de cercetare.

La Susanu Clinic, tariful pentru operatia de marire a sanilor porneste de la 3.000 euro.

In randul pacientilor care si-au relatat experienta avuta la Susanu Clinic, majoritatea se declara multumiti. Calitatea desavarsita a actului medical si profesionalismul sunt doua dintre cele mai apreciate aspecte. Dr. Sidonia Susanu trateaza pacientii cu rabdare si respect, iar intreaga echipa este laudata pentru amabilitate si implicare. Exista si pacienti care spun ca nu au avut cea mai buna experienta, reclamand lipsa de punctualitate.

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Popa

Daca locuiesti in Iasi sau in apropiere si iti doresti implanturi mamare, un medic foarte bun caruia te poti adresa este dr. Lucian Popa. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, pregatirea acestuia este sustinuta prin publicarea a numeroase lucrari de specialitate si prin calitatea de trainer. Obiectivul sau este de a ajuta fiecare pacienta sa isi atinga idealul estetic, motiv pentru care foloseste tehnici operatorii moderne si asigura servicii inalt calitative.

Pretul pentru operatia de augmentare mamara cu implanturi porneste de la 3.500 euro.

Cativa dintre pacientii dr. Lucian Popa au scris recenzii in mediul online, aratandu-se multumiti de calitatea serviciilor. Ei spun ca medicul da dovada de profesionalism si explica in detaliu procedura. La capitolul rezultate, acestea au aspect natural, asa cum isi doresc cei mai multi oameni care apeleaza la proceduri estetice. De asemenea, preturile sunt foarte bune.

3. Enso Clinic

Enso Clinic din Iasi ofera servicii multiple din sfera dermatologiei si chirurgiei plastice, fiind o optiune avantajoasa pentru persoanele interesate de operatia cu implanturi mamare. Echipa acestei clinici pune accent deosebit pe calitatea actului medical si pe colaborarea stransa intre medicii independenti care formeaza colectivul Enso Clinic. Acestia ofera o abordare personalizata fiecarui pacient si pun in prim-plan obtinerea unor rezultate cu aspect natural.

Pretul pentru operatia de marire a sanilor porneste de la 3.500 euro.

Pacientii care au scris pe internet despre experienta avuta la Enso Clinic remarca profesionalismul si empatia personalului. Medicii inspira incredere si propun solutii medicale sigure, dand dovada de inalta pregatire. Inclusiv personalul de la receptie este apreciat pentru amabilitate. Alte avantaje sunt standardele inalte din punct de vedere al igienei si al dotarilor tehnologice.

4. Omni Clinic

In cazul in care ai ales orasul Iasi pentru interventia de marire a sanilor cu implanturi mamare, te poti indrepta catre Omni Clinic, unde activeaza o echipa completa, formata din specialisti care asigura o gama larga de operatii estetice. Definit de calitate si siguranta, actul medical este coordonat de catre dr. Theodor Motruc, acesta lucrand alaturi de un colectiv bine pregatit in sfera chirurgiei plastice. Se folosesc tehnologii performante si se tine pasul cu progresele internationale, medicii urmarind cele mai noi studii si inovatii din domeniu. Dr. Motruc a fondat centrul Omni Clinic in anul 2006 si prioritizeaza educatia medicala continua, motiv pentru care participa regulat la conferinte si congrese desfasurate in tara si in strainatate.

La aceasta clinica, operatia de marire a sanilor costa 3.650 euro.

Foarte multe persoane recomanda Omni Clinic, declarandu-se foarte multumite de rezultate. Intr-o atmosfera calda si linstitoare, echipa de profesionisti ofera tratamente de calitate si se remarca prin amabilitate si rabdare. Dr. Theodor Motruc are experienta vasta, este dedicat meseriei si explica in detaliu pasii fiecarei proceduri. Raportul calitate-pret este notat ca avantaj al clinicii, la fel si faptul ca se ofera solutii personalizate. Au fost exprimate si pareri mai putin pozitive, de catre pacienti care au reclamat neconcordanta preturilor de pe website cu cele din clinica.

5. Dr. Andrei Lazar

Activand in domeniul chirurgiei plastice de peste doua decenii, dr. Andrei Lazar este unul dintre medicii din Iasi pe care ii poti alege in vederea efectuarii operatiei cu implanturi mamare. Acesta are o experienta impresionanta in domeniu, dobandita pe parcursul anilor de studiu si prin practica alaturi de cei mai buni chirurgi plasticieni din Europa. In 2002, a lucrat in Paris la una dintre cele mai renumite clinici de chirurgie estetica, iar in 1998 a predat in mediul universitar, la UMF Iasi. De asemenea, si-a continuat dezvoltarea profesionala prin pariciparea la cursuri si specializari in tari ca Germania si Elvetia. Acesta efectueaza si operatie de marire a sanului pe cale axilara, tehnica de top folosita in SUA si Europa in cadrul centrelor de elita.

Tariful porneste de la 3.700 euro pentru operatia de marire a sanilor cu implanturi.

Asa cum poti observa din recenzii, mai multi pacienti recomanda serviciile dr. Andrei Lazar, despre care spun ca are experienta si caruia ii atribuie calitati ca profesionalismul si deschiderea, intrucat comunica deschis cu pacientii inainte de interventie. Persoanele care au ales interventia de marire a sanilor spun ca au avut parte de o vindecare rapida, fara complicatii sau dureri semnificative.

Concluzii

Marirea sanilor cu implanturi mamare este una dintre numeroasele proceduri estetice care se efectueaza la clinicile specializate din Iasi, in cadrul carora vei gasi medici foarte bine pregatiti, dintre care multi si-au consolidat experienta prin practica in strainatate.

Clinicile prezentate anterior au devenit cele mai bune optiuni ale pacientelor interesate de augmentarea mamara, din motive ce tin de raportul calitate-pret, atmosfera din clinica si tehnologiile folosite.