Meniu

Implant mamar pareri

Actualizat pe:

In momentul in care femeile se decid sa isi faca o operatie de marire a sanilor cu implant mamar, parerile altor paciente le pot fi de mare ajutor. Prin intermediul testimonialelor si recenziilor lasate de acestea, dar si prin comunicare directa cu alte femei care au apelat la o astfel de operatie estetica se pot afla informatii pretioase referitoare la aceasta interventie si la rezultatele sau efectele secundare ale acesteia.
Totodata, aceste informatii vor cantarii foarte mult in decizia finala a celor care oscileaza daca sa apeleze la o operatie chirurgicale pentru marirea sanilor sau nu. De aceea, este recomandat ca acestea sa fie confirmate sau completate de un medic estetician, care este in masura sa ofere detalii legate de procedura, tehnici sau materialele folosite.

De ce cauta femeile „implant mamar pareri”?

Operatiile estetice in general si cele pentru marirea sanilor in special sunt inca un subiect controversat, ceea ce le face pe multe femei sa fie indecise in ceea ce priveste aceasta interventie, desi si-o doresc foarte multe, caz in care apeleaza la mediul online pentru a cauta „implant mamar pareri”.
In acest fel pot ajunge pe forum-uri dedicate, unde femei din toate colturile tarii si chiar ale lumii isi impartasesc experientele avute in timpul operatiilor de augumentare mamara, acestea fiind atat pozitive, cat si negative.
Cum insa sanatatea este unul dintre cele mai de pret bunuri ale oamenilor, zvonurile conform carora implanturile mamare pot fi o cauza ce poate determina aparitia unor afectiuni medicale grave, in special cancerul de san, femeile isi doresc sa afle daca acestea sunt adevarate. Totusi, astfel de informatii ar trebui solicitate de la un specialist care detine competentele necesare, cum este chiar medicul chirurg estetician la care intentioneaza sa apeleze pentru operatie.
Oricum, trebuie mentionat ca implantul mamar nu afecteaza sanatate pacientelor, mai ales daca acesta este de buna calitate, iar medicul respecta procedura de efectuare a operatiei estetice respective.

Care sunt cele mai des intalnite intrebari ale pacientelor care cauta, despre implantul mamar, pareri?

Inainte de a fi suspus unei operatii chirurgicale, orice pacient are multe intrebari legate de interventie, in aceasta situatie fiind si pacientele care apeleaza la augumentarea mamara si care incep sa caute informatii despre implantul mamar si pareri legate de aceasta procedura chirurgicala.
Una dintre cele mai frecvente intrebari ale acestor femei, pe care le adreseaza fie altor paciente, fie medicului estetician, este legata de intensitatea durerii dupa interventie. Raspunsul in acest caz este ca o durere acuta va fi resimtita in primele zile post-operatorii, astfel ca medicul va prescrie analgezice pentru ameliorarii acesteia.
Intensitatea durerii nu poate fi estimata deoarece fiecare individ are propria perceptie si rezistenta supra durerii, astfel ca o va resimti diferit.
Vestea buna este ca in cel mult 5 zile, aceasta durere va disparea, pacientele resimtind insa o durere usoara din cand in cand, timp de mai multe luni.

In concluzie, exista multe informatii utile obtinute in urma cautarilor „implant mamar pareri”, numai ca acestea ar trebui confirmate de un medic estetician.