Meniu

Implant mamar Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa poti opta pentru interventia de marire a sanilor cu implant mamar in Targu Mures, atunci ai ajuns la adresa potrivita! In randurile de mai jos sunt prezentate informatii cu privire la ramura de chirurgie plastica din oras, in mod deosebit ceea ce tine de interventia de augmentare mamara.

Intrucat ai posibilitatea sa alegi din mai multe clinici din Targu Mures, trebuie sa-ti faci o idee despre modul in care isi desfasoara activitatea cele care te intereseaza. Poate ca la o clinica exista serviciul de care ai nevoie, iar reputatia ei este una buna, dar nu se incadreaza in bugetul tau. In acest caz, trebuie sa te orientezi catre o alta clinica.

Cat costa interventia de marire a sanilor cu implant mamar in Targu Mures?

Bugetul pe care il ai la dispozitie reprezinta un factor esential in alegerea clinicii la care iti vei face augmentarea cu implant mamar, din Targu Mures. Pentru a nu pierde vremea incercand sa cauti preturile cel mai des practicate la clinicile din oras, noi le-am centralizat in tabelul de mai jos, astfel incat sa poti gasi raspunsul pe care il cauti in timp util:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Hebe Medical
Clinica-Verificata
13.000-15.000 Ron
 • Pret operatie Implant mamar 13.000-15.000 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici specialisti
 • Materiale de calitate
 • Gama variata de interventii
 • Tratamente individualizate
Dr. Melicovici
17.750 Ron
 • Pretul operatiei cu Implant mamar porneste de la 17.750 Ron
 • Medic specialist
 • Tehnici moderne
 • Materiale de calitate
 • Gama variata de interventii
 • Colaborari cu mai multe clinici
Dr. Negovan
13.000-15.000 Ron
 • Pret operatie Implant mamar 13.000-15.000 Ron
 • Medic primar
 • Personal calificat
 • Gama variata de interventii
 • Politica stricta de confidentialitate
 • Colaborari cu mai multe clinici
Zenith Estetique
14.000 Ron
 • Pretul operatiei cu Implant mamar porneste de la 14.000 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de interventii
 • Colaborare cu diverse clinici
 • Experienta in domeniu
 • Participari la diverse cursuri, workshop-uri
Nova Vita
15.000 Ron
 • Pretul operatiei cu Implant mamar porneste de la 15.000 Ron
 • Aparatura de cel mai inalt nivel
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Personal nepregatit la receptie
 • Probleme la programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza interventia cu implant mamar in Targu Mures

Clinicile de mai jos pun la dispozitia pacientilor o gama variata de interventii chirurgicale, inclusiv operatii care constau in utilizarea implantului mamar in Targu Mures. Citind prezentarile de mai jos, vei obtine informatii relevante cu privire la activitatea clinicilor, de la pregatirea si experinta acumulata de personalul medical, la experientele traite de pacienti.

1. Hebe Medical

Prima clinica la care pacientii pot gasi o gama variata de proceduri chirurgicale, inclusiv interventii de marire a sanilor cu implanturi mamare, in Targu Mures este Hebe Medical. La clinica isi practica meserie medici care dispun de experienta si pregatirea necesara pentru a oferi servicii de calitate superioara, precum Dr. Adelina Pop, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva sau Dr. Emil Senin Negovan, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Clinica dispune de aparatura moderna, materiale de calitate si pune accent pe munca in echipa, astfel incat pacientii sa beneficieze de tratamente individualizate, adaptate la nevoile fiecaruia. Cu privire la interventia de marire a sanilor, operatia se realizeaza cu anestezie generala si dureaza in jur de o ora, o ora si jumatate.

Pretul procedurii estetice de marire a sanilor incepe de la 9.000 de lei, plus pretul implantului, care variaza in functie de modelul ales; astfel pretul ajunge la 13.000-15.000 de lei.

Clinica Hebe Medical a obtinut, in urma recenziilor acordate de utilizatori, un rating perfect, iar acest lucru scoate in evidenta calitatea actului medical. Pacientele au marturisit faptul ca rezultatele obtinute sunt peste nivelul asteptarilor, iar acest lucru le determina sa se intoarca la clinica pentru a beneficia de o noua interventie de infrumusetare, cat de curand posibil.

Vezi parerile pacientilor despre Hebe Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Melicovici

Dr. Vlad Melicovici este medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si efectueaza o gama variata de interventii, inclusiv augmentarea cu implant mamar, la clinica din Targu Mures. Alte proceduri populare, care fac parte din portofoliul sau impresionant, sunt rinoplastia, blefaroplastia, liposuctia si abdominoplastia. Dr. Melicovici este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie din oras, iar in 2018 s-a specializat pe chirurgie plastica. In prezent, colaboreaza cu mai multe clinici precum Centrul Medical NicoMedica si Centrul Medical TopMed. In privinta augmentarii mamare, durata procedurii este de 60-90 de minute, iar durata spitalizarii este de o zi. Tehnica folosita este dual-plan, cu incizie infra-mamara.

Pretul interventiei de augmentare mamara, cu implant rotund sau anatomic, porneste de la 17.750 de lei.

In recenziile pe care le-au acordat clinicii Dr. Vlad Melicovici, pacientii il apreciaza pe medic ca fiind atent, implicat si bine pregatit. Persoanele care au beneficiat de serviciile sale au fost placut surprinse de atitudinea placuta, de promptitudine si de empatia de care a dat dovada. Un alt aspect apreciat de pacienti este utilizarea unor materiale de calitate.

3. Dr. Senin Negovan

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Dr. Senin Negovan, medic primar in chirurgie plastica si reconstructiva, este alegerea ideala pentru interventia de marire a sanilor cu implant mamar, in orasul Targu Mures. In prezent, isi desfasoara activitatea la mai multe institutii: Spitalul Clinic Judetean, Hebe Medical, Spitalul Puls – Regina Maria, Spitalul Nova Vita si Campusul Medical Regina Maria. Interventia de marire a sanilor cu implant mamar se realizeaza in sala de operatii a clinicii, in prezenta echipei operatorii: medicul anestezist si asistenta, chirurgul plastician si asistenta, eventual si un al doilea chirurg. Externarea depinde de complexitatea interventiei, asa ca unele persoane petrec mai mult timp in spital decat altele.

La aceasta clinica, mamoplastia de marire include implanturile, anestezia generala si internarea de o noapte, iar pretul ei variaza intre 13.000 si 15.000 de lei.

Profesionalismul si devotamentul sunt doua dintre cele mai apreciate caracteristici ale activitatii Dr. Senin Negovan. Medicul este grijuliu, atent la detalii si are foarte multa rabdare. Experienta placuta de care au avut parte si rezultatele obtinute in urma interventiei ii determina pe oameni sa recomande serviciile sale si altora.

4. Zenith Estetique

Zenith Estetique este numele cabinetului medical al Dr. Raluca Moraru, medic primar in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, iar printre interventiile efectuate se numara si cele de marire a sanilor prin intermediul implanturilor mamare, in Targu Mures. Tot la acest cabinet, pacientii pot gasi o gama variata de operatii care apartin chirurgiei fetei si a siluetei. Tipul de implant utilizat poate sa fie rotund sau anatomic, iar marimea si textura acestuia sunt alese in urma unui consult de specialitate, in care medicul obtine toate informatiile de care are nevoie, astfel incat solutia pe care o ofera sa se potriveasca nevoilor pacientei. La acest tip de interventie, incizia se poate face sub san, in jurul mamelonului, sau prin axila.

Pretul interventiei de augmentare mamara incepe de la 14.000 de lei.

Clinica Zenith Estetique este apreciata pentru activitatea profesionala a Dr. Raluca Moraru, care se remarca prin profesionalism si solutiile potrivite. Mai mult decat atat, in recenziile postate pe retelele de socializare, este apreciata ca fiind un medic de exceptie.

5. Nova Vita

Pentru specialitatile chirurgicale, Centrul Medical Nova Vita din Targu Mures ofera o gama variata de investigatii, inclusiv operatia de marire a sanilor cu implant mamar. Alte interventii ce pot fi efectuate la acest centru sunt cele care tin de chirurgia faciala, precum rinoplastia, otoplastia, blefaroplastia si liftingul facial, sau care tin de chirurgia siluetei, precum lipoaspiratia sau abdominoplastia. Centrul si-a inceput activitatea in anul 2018, iar de atunci, medicii primari si specialisti care isi desfasoara activitatea aici, au continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru. Activitatea clinicii poate fi descrisa prin urmatoarele principii: profesionalism, dragoste fata de semeni, atentie fata de servicii si concentrare absoluta asupra pacientilor.

Pretul interventiei de augmentare mamara incepe de la 15.000 de lei.

In recenziile postate de utilizatori, se observa faptul ca pacientii apreciaza calitatea actului medical, dar sunt nemultumiti de interactiunea de care au avut parte cu personalul de la receptie. Aceasta problema i-a determinat pe multi dintre ei sa ofere un rating mai mic clinicii.

Concluzii

Prin urmare, te poti duce la una din clinicile prezentate mai sus pentru a urma interventia de marire a sanilor cu implant mamar in orasul Targu Mures. Aspecte precum forma implantului si textura sunt stabilite in timpul consultului de specialitate, astfel incat pacientul sa fie multumit.