Meniu

Analize prenuptiale Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a te asigura ca esti complet pregatit de casatorie, se recomanda efectuarea analizelor prenuptiale in Bucuresti, prin intermediul carora afli daca te confrunti cu anumite boli de sange, genetice sau diverse infectii care se pot transmite pe cale sexuala la partener. De regula, laboratoarele si clinicile de specialitate profesionale si care se respecta pun la dispozitia pacientilor si un astfel de pachet de analize, pentru cuplurile care se pregatesc sa isi inceapa viata impreuna ca sot si sotie. Printre analizele incluse se amintesc si VDRL/TPHA, anticorpi anti-HIV, radiografia pulmonară, care reusesc sa detecteze boli ca sifilis (lues), SIDA (sindromul imunodeficientei dobândite) şi tuberculoza.

In Bucuresti exista o multime de clinici si laboratoare de incredere catre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de rezultate precise, primite intr-un timp scurt. Echipele medicale au o buna pregatire in domeniu, iar aparaturile folosite indeplinesc anumite standarde europene, pentru o acuratete ridicata.

Cat costa un pachet de analize prenuptiale in Bucuresti?

Pretul aplicat pentru un pachet de analize prenuptiale in Bucuresti este influentat de vastitatea pachetului, de calitatea aparaturilor si tehnologiilor folosite. Din fericire, unele institutii medicale se afla in relatii contractuale cu agentii de asigurari de sanatate, situatie in care pacientii asigurati pot beneficia de anumite pachete promotionale gratuite. In tabelul de mai jos ti-am pregatit tarifele aplicate in capitala pentru acest set de analize:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Certificat prenuptial
Rating
Website
CleverMed
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Certificat prenuptial 120 Ron
 • Profesionalism, promptitudine, servicii calitative
 • Rating ridicat
 • Eliberare rapida a certificatelor prenuptiale
 • Personal experimentat
Centrul Alexis
99 Ron
 • Pret Certificat prenuptial 99 Ron
 • Personal implicat, prietenos si profesionist
 • Investigatii si analize ireprosabile
 • Rezultate primite intr-un timp scurt
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
Standard Med Center
150 Ron
 • Pret Certificat prenuptial 150 Ron
 • Echipe medicale prietenoase, prompte, profesioniste
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Serviciul call center ar putea fi imbunatatit
 • Nerespectarea programarilor
Polimed
150 Ron
 • Pret Certificat prenuptial 150 Ron
 • Medici primari si specialisti cu experienta
 • Echipamente la o performanta inalta
 • Rezultatele rapide
 • Nerespectarea programarilor
 • Serviciul call center necesita imbunatatiri
Rom Med 2000
180 Ron
 • Pret Certificat prenuptial 180 Ron
 • Medici primari si specialisti cu experienta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Contract cu CAS
 • Eliberare certificat prenuptial
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 laboratoare medicale specializate in analize prenuptiale in Bucuresti

Daca te-ai hotarat sa faci pasul maret de a te casatori, este recomandat ca atat tu, cat si partenerul/partenera ta sa faca un set de analize prenuptiale in Bucuresti, pentru a identifica timpuriu daca unul dintre voi se confrunta cu o afectiune care poate fi transmisa la celalalt. Multumita laboratoarelor de specialitate din capitala, ai acum sansa de a obtine rezultatele analizelor intr-un timp scurt. Iata care sunt acestea, dar si cat de bine privite sunt de ceilalti pacienti:

1. CleverMed

CleverMed este o clinica multidisciplinara din Bucuresti, in cadrul careia ai posibilitatea de a opta pentru serviciul de eliberare a certificatului prenuptial. Dupa efectuarea setului de analize, in care sunt incluse HIV si VDRL (Sifilis), se poate elibera certificatul prenuptial, a carui valabilitate nu depaseste 24 de ore. Eliberarea acestuia se realizeaza intr-un timp scurt, in maximum 24 de ore. Pe langa acest serviciu, clinica mai ofera si servicii de medicina muncii, eliberarea adeverintelor medicale si cursuri de prim ajutor. 

Pretul pentru un certificat prenuptial este de 120 lei.

Profesionalismul, promptitudinea, calitatea ridicata a serviciilor si implicarea cadrelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii acorda un rating ridicat clinicii CleverMed din capitala. Personalul este experimentat, atent la necesitatile pacientilor si capabil sa gaseasca solutii adecvate pentru pacienti. Eliberarea adeverintelor si a certificatelor necesare se realizeaza intr-un timp scurt.

Vezi parerile pacientilor despre CleverMed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Alexis

Centrul Medical Alexis este o institutie medicala multidisciplinara infiintata in anul 2004 si ofera tuturor posibilitatea efectuarii analizelor prenuptiale in Bucuresti intr-un mediu specializat. Pentru eliberarea certificatului prenuptial la acest centru medical se vor efectua doar teste HIV, VDRL si consultatii medicale de specialitate, pentru identificarea posibilelor boli cu transmitere sexuala. Dr. Mariana Olingheru, medic specialist in medicina de familie, competenta apifitotperaie, homeopatie are competenta de a efectua aceste analize, dar si de a oferi consultatii de medicina preventiva. Examenele si analizele partenerilor se efectueaza in aceeasi zi, iar eliberarea certificatului are loc in ziua in care trebuie sa fie depus la primarie. Testele amintite mai sus au capacitatea de a depista boli precum sifilis sau SIDA.

Tariful aplicat pentru eliberarea certificatului prenuptial este de 99 lei de persoana.

Personalul este tanar, glumet, prietenos, profesionist si capabil sa indeplineasca un act medical de calitate, motiv pentru care pacientii s-au declarat a fi multumiti. Investigatiile si analizele efectuate sunt precise, rezultatele sunt primite intr-un timp scurt, aparaturile folosite sunt de o calitate superioara. In plus, atmosfera este primitoare, relaxanta si prietenoasa.

3. Standard Med Center

Standard Med Center este un centru medical multidisciplinar in Bucuresti, in cadrul caruia pacientii au sansa de a opta pentru efectuarea analizelor prenuptiale la standarde ridicate. De asemenea, pot opta si pentru eliberarea certificatului prenuptial. Printre domeniile in care acest centru activeaza se numara si: medicina interna, ecografie, medicina muncii, medicina de familie, ORL, oftalmologie, ortopedie, neurologie, psihiatrie etc. Personalul este specializat, cu competente multiple, adaptate noilor standarde in materie de sanatate si reabilitare. Acesta are acces la echipamente si aparaturi de o performanta inalta, care contribuie la efectuarea unor analize precise, ale caror rezultate sunt eliberate intr-un timp scurt de la recoltare. 

Pretul unui certificat prenuptial este de 150 lei.

Centrul medical este apreciat, ca rezultat al faptului ca relatia dintre medic si pacient este prioritizata. Echipele medicale sunt prietenoase, prompte, atente la detalii si profesioniste, iar echipamentele care se afla la dispozitia acestora sunt de o calitate ridicata, ceea ce duce la indeplinirea unui act medical ireprosabil. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri in unele cazuri cu privire la comunicarea telefonica si la nerespectarea programarilor.

4. Polimed

Polimed este un centru medical multidisciplinar din Bucuresti, care a capatat un nivel ridicat de notorietate in randul pacientilor care vor sa beneficieze de un pachet de analize prenuptiale, dar care vor si sa obtina certificatul necesar pentru primarie. Echipa medicala este formata atat din medici primari, cat si specialisti, care indeplinesc un act medical corespunzator si care ofera solutii personalizate in functie de patologiile de care pacientul sufera. Echipamentele folosite pentru desfasurarea analizelor medicale sunt de ultima generatie, contribuind la eliberarea rezultatelor intr-un timp scurt. Pe langa analizele prenuptiale se mai efectueaza si: ADN Human Papilloma Virus (HPV), Teste RT-PCR si Antigen Covid-19, analize de laborator, anatomie patologica, citologie. 

Pretul pentru eliberarea certificatului prenuptial este de 150 de lei de persoana.

Profesionalismul, implicarea, promptitudinea si experienta vasta a cadrelor medicale sunt principalele aspecte pentru care pacientii recomanda mai departe serviciile centrului Polimed. Echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, iar rezultatele analizelor sunt obtinute intr-un timp scurt. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar conversatiile telefonice sunt deficitare.

5. Rom Med 2000

Rom Med 2000 este o alta clinica spre care iti poti indrepta atentia pentru a efectua analize prenuptiale in Bucuresti, cu rezultate rapide. Institutia medicala a fost infiintata in anul 1999 si inca de la inceput si-a indeplinit activitatea cu profesionalism. Colectivul este format din cadre universitare, medici primari, specialisti, asistenti profesionisti, toti acestia avand acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin care pacientii pot beneficia de analize si investigatii ireprosabile. In ceea ce priveste eliberarea certificatului prenuptial, se efectueaza urmatoarele teste: HIV, VDRL, MF, prin care se identifica daca unul dintre parteneri sufera de o boala cu transmitere sexuala. Certificatul este valabil 24 de ore din momentul eliberarii. Rom Med 2000 se afla si in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca unele servicii sau proceduri medicale pot fi decontate de stat.

Costul pentru eliberarea unui certificat prenuptial este de 180 lei de persoana (cu efectuarea analizelor), iat pretul sau este de 150 lei daca te prezinti deja cu analizele efectuate.

Majoritatea pacientilor au acordat recenzii pozitive, datorita serviciilor si investigatiilor precise pe care le-au efectuat in cadrul clinicii. Echipa de medici primari si specialisti se dovedeste a fi implicata, prompta, profesionista si serioasa in actul medical, avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Cu alte cuvinte, daca tu si partenerul/partenera ati decis sa va casatoriti si vreti sa faceti tot pachetul de analize prenuptiale la o clinica de incredere din Bucuresti, atunci iti recomandam sa iei in considerare variantele pe care ti le-am pus la dispozitie. Nu numai ca vei obtine rezultatele intr-un timp record, dar vei obtine si un certificat prenuptial, de care vei avea nevoie pentru procesul de intocmire a actelor pentru primarie.