Meniu

Laborator analize Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de serviciile unui laborator de analize in Targoviste? Ei bine, daca raspunsul este da, ai ajuns in locul potrivit! Parcurgand articolul de fata, vei afla informatii utile cu privire la clinicile din oras, in cadrul carora exista un laborator special dedicat analizelor medicale. Investigatiile sunt realizate de medici specialisti, cu experienta in acest domeniu. 

Multe clinici de renume au un laborator in care efectueaza analize in orasul Targoviste, asa ca ai posibilitatea sa beneficiezi de servicii de calitate in apropiere de locuinta ta! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi din timp, mai ales daca iti doresti sa apelezi la analize in mod gratuit. Fondurile sunt limitate, asa o parte din oameni o sa faca analize contracost. 

Cat costa serviciile unui laborator de analize in Targoviste? 

Cand vine vorba de analize medicale in Targoviste, preturile lor pot varia in functie fie de complexitatea investigatiilor, fie de pachetul de servicii din care fac parte. In plus, mai multe laboratoare au contract de colaborare cu o casa de asigurari de sanatate, asa ca oamenii pot obtine analize in mod gratuit prin intermediul biletului de trimitere. Daca nu, preturile sunt urmatoarele: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hemoleucograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
26 Ron
 • Pretul pentru o Hemoleucograma porneste de la 26 Ron
 • Gama variata de analize
 • Ampla experienta in domeniu
 • Parteneriate cu diverse companii de asigurari
 • Card de fidelitate pentru analize
 • Diverse pachete de servicii
MedTropolis
60 Ron
 • Pret Hemoleucograma 60 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Personal calificat in diverse domenii
 • Gama variata de analize
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta
Centrul Mediplus
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal specializat in diverse domenii
 • Gama variata de analize
 • Programarile nu se respecta
 • Fara contract CAS pentru analize
Bioclinica
25 Ron
 • Pret Hemoleucograma 25 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Gama variata de analize
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Synevo
50 Ron
 • Pret Hemoleucograma 50 Ron
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Gama variata de analize
 • Reduceri periodice
 • Diverse pachete
 • Conditii optime de confort
 • Recoltari la domiciliu
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul laboratoarelor de analize in Targoviste 

Lista urmatoare este alcatuita din cinci clinici si laboratoare de analize din Targoviste. In cazul in care n-ai idee care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, ti-am pregatit si cateva informatii despre modul in care acestea isi desfasoara activitatea. Mai mult decat atat, am inclus si opinia generala a persoanelor care au optat deja pentru analize medicale la clinicile respective. 

1. Clinica Sante 

Pe parcursul activitatii sale, Clinica Sante a acumulat mai bine de 28 de ani de experienta in domeniu, iar acest lucru se observa din serviciile de calitate pe care le ofera in materie de analize in Targoviste. Portofoliul de investigatii este unul variat: hemopexina, hemoleucograma, examenul Babes-Papanicolau, examenul citologic al frotiului sanguin etc. Investigatiile pot fi achizitionate online. Tot acolo, utilizatorii pot gasi cate un ghid cu recomandari si indicatii, in ceea ce priveste pregatirea pentru analize. De asemenea, persoanele care intentioneaza sa efectueze mai multe analize pe viitor, pot opta pentru cumpararea unui card de fidelitate, care ofera reduceri pe loc. In plus, cardul respectiv le ofera oamenilor posibilitatea de a participa la promotii speciale si concursuri de fiecare data cand se organizeaza acestea. 

Pentru o hemoleucograma completa, pretul variaza intre 26.1 si 29 de lei. 

Activitatea clinicii Sante este apreciata de mai multe persoane pentru rabdarea de care personalul medical da dovada, in momentul efectuarii analizelor. Parintii care i-au adus pe cei mici aici au avut parte de o experienta placuta, intrucat medicii si asistenele stiu cum sa se comporte cu pacienti de toate varstele. Singurele nemultumiri sunt legate de situatiile in care mai multe persoane au fost programate pentru analize la aceeasi ora. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. MedTropolis

Clinica MedTropolis pune in centrul activitatii sale sanatatea femeii de orice varsta, iar pe langa serviciile de tip ginecologie, cardiologie si endocrinologie, persoanele interesate pot beneficia si de analize de sange in Targoviste, in cadrul laboratorului sau. Fiind vorba de una din cele mai frecvente analize de sange, hemoleucograma completa nu putea sa lipseasca de pe lista de servicii; informatiile pe care le ofera aceste analize sunt utile pentru a intelege starea de sanatate a unei persoane. Efectuarea analizelor si a celorlalte servicii medicale este posibila datorita tehnologiei de ultima generatie pe care o are in dotare clinica. La calitatea serviciilor contribuie si echipa alcatuita din medici de elita, cu experienta in domeniu. Pentru efectuarea analizelor, oamenii trebuie sa-si faca mai intai o programare, iar mai apoi sa se prezinte la receptia clinicii, pentru a fi preluati de un specialist. Tot la receptie se comunica si preturile. 

Cu privire la pretul hemoleucogramei complete, acesta este de 60 de lei. 

Cele mai multe persoane care au vizitat clinica MedTropolis au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului amabil si a comunicarii constante. Atentia la detalii reprezinta un alt aspect apreciat de oamenii care aleg sa se intoarca la clinica pentru a beneficia de servicii. Au fost sesizate si cateva probleme legate de organizare, intrucat medicii au intarziat la programare. 

3. Centrul Mediplus 

Centrul Medical Mediplus este dotat cu aparatura de ultima generatie, ceea ce permite efectuarea unui portofoliu variat de servicii si analize in orasul Targoviste. Mai mult decat atat, echipa centrului este alcatuita din medici experimentati, care dispun de pregatirea necesara pentru a oferi solutii cat mai eficiente. Printre investigatiile ce se pot efectua la centru se afla hemoleucograma, acidul uric, fosfataza alcalina, creatinina serica, glucoza, fier, magneziu etc. Alte specialitati medicale pentru care pot opta cei care aleg serviciile centrului sunt cardiologia, dermatologia, endocrinologia, neurologia, ginecologia si multe altele. Programarile pentru analize se pot face online sau prin intermediul unui apel telefonic. Analizele medicale nu sunt decontate prin CAS. 

La acest centru, pretul unei hemoleucograme este de 25 de lei.  

In general, persoanele care apeleaza la serviciile Centrului Medical Mediplus au parte de o experienta placuta, intrucat personalul de la receptie da dovada de amabilitate si intelegere, iar investigatiile efectuate de medici sunt de o calitate superioara. Chiar si asa, problemele legate de organizare nu pot fi ignorate: multor persoane le este dificil sa se programeze, deoarece nu reusesc sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii, iar daca reusesc, programarile nu sunt respectate. 

4. Bioclinica  

Un alt laborator de analize medicale din Targoviste pe care il pot vizita oamenii este Bioclinica, a carui poveste a inceput inca din 1992, in Timisoara, ca mai apoi sa continue in Arad si in alte colturi ale tarii. Portofoliul pe care sediul din oras il pune la dispozitia pacientilor este unul variat: alergologie, hematologie, markeri tumorali, anatomie patologica, microbiologie etc. Indiferent ca o persoana are nevoie de analize anuale, de sange sau uzuale, la Bioclinica va gasi serviciul de care are nevoie. Rezultatele sunt transmise rapid datorita platformei online. Pentru a confirma calitatea serviciilor oferite de acest laborator, s-au efectuat mai multe controale externe de calitate. 

Pentru o hemoleucograma, pretul este de 25 de lei. 

Caracteristica pe care pacientii o apreciaza cel mai mult la personalul laboratorului Bioclinica este empatia. Asistentele se comporta exemplar cu micii pacienti, dupa cum au povestit chiar parintii care si-au dus copiii la clinica. In plus, preturile sunt accesibile, iar calitatea serviciilor, de nereprosat. Indiferent de varsta pacientului, la Bioclinica va gasi o solutie pentru problema sa.  

5. Synevo 

Ultimul laborator de analize medicale din Targoviste la care pot apela oamenii este Synevo. Cu o experienta de mai bine de 26 de ani in domeniu, laboratoarele Synevo continua sa ofere servicii medicale de calitate tuturor celor care au nevoie de ele. Cu privire la cei care isi doresc sa beneficieze de analize in mod gratuit, programarile se fac in ultimele 3 zile lucratoare din luna in curs, in cazul in care plafoanele au fost deja anuntate, iar daca nu, acestea se fac dupa comunicarea plafoanelor. Recoltarile se fac in prima zi din luna urmatoare. Pachetele de analize pot fi cumparate si online, iar utilizatorii beneficiaza de reduceri in acest caz. Mai mult decat atat, exista recoltari care se pot efectua si la domiciliu, asa ca pacientii nu sunt nevoiti sa se deplaseze pana la sediul laboratorului pentru a avea acces la servicii. 

Cu privire la preturi, hemoleucograma costa 50 de lei. 

Cei care au beneficiat de serviciile laboratorului de analize Synevo au apreciat in mod deosebit promptitudinea, intrucat au primit rezultatele de care aveau nevoie la putin timp dupa efectuarea investigatiilor. Din pacate, multi pacienti au atras atentia asupra lipsei de profesionalism de care dau dovada angajatii care au interactionat cu ei in timpul vizitei. Au existat si situatii in care preluarea pacientilor nu s-a facut in ordinea programarilor. 

Concluzii

In cele din urma, exista mai multe laboratoare de analize in Targoviste pe care le poti vizita, in scopul de a obtine investigatia de care ai nevoie. Personalul medical face tot posibilul sa creeze niste conditii optime de siguranta si confort, astfel incat recoltarea se decurga conform planului, fara surprize neplacute.