Meniu

Polisomnografie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numeroase tulburari de somn, precum apneea in somn, epilepsia nocturna sau parasomnia pot fi diagnosticate prin polisomnografie. In Cluj, aceasta investigatie complexa poate fi efectuata in cadrul mai multor clinici sau centre medicale si se face la recomandarea medicului neurolog.

Investigatia se efectueaza in timpul somnului, intr-un laborator de somnologie, iar pacientul este monitorizat audio si video. Printre altele, sunt monitorizate activitatea cerebrala, musculara si cardiaca.

Unde se face polisomnografie in Cluj?

Polisomnografia consta in urmarirea si monitorizarea activitatilor din timpul noptii pentru a diagnostica cu precizie afectiunile somnului, iar pacientii din Cluj carora li s-a recomandat sa faca aceasta investigatie pot sa aleaga dintre cateva clinici cu o reputatie foarte buna. Daca te numeri printre ei, urmatorul tabel te poate ajuta sa alegi mai usor, deoarece cuprinde informatii importante, precum pretul si avantajele centrelor medicale din acest judet unde se face si polisomnografie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Polisomnografie
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Tarif Polisomnografie 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Amabilitatea personalului
 • Profesionalism
Sforait Center
1.200 Ron
 • Tarif Polisomnografie 1.200 Ron
 • Personal cu experienta
 • Servicii de calitate
 • Tratamente minim invazive
Dr. Bogdan Mincu
250 Ron
 • Tarif Polisomnografie 250 Ron
 • Medic cu experienta vasta
 • Profesionalism
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Amabilitate si atentie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru pentru a face polisomnografie in Cluj?

Sforaitul zgomotos, somnolenta excesiva din timpul zilei si pauzele in respiratie din timpul somnului sunt cateva situatiile in care se recomanda efectuarea unei polisomnografii, investigatie pe care pacientii din Cluj aflati in cautarea unui act medical de calitate o pot face la urmatoarele centre medicale:

1. Cardiomed

Pentru polisomnografie, pacientii din Cluj pot alege Centrul Medical Cardiomed. Activitatea sa medicala a inceput in anul 2009 si in prezent reuneste aproape toate specialitatile medicale. O echipa formata din 130 de medici primari si specialisti isi desfasoara aici activitatea si asigura calitatea actului medical, sustinuta de folosirea unor tehnologii de ultima generatie.

Pretul unei examinari somnografice poligraf este de 400 lei.

Serviciile medicale din aceasta clinica sunt de inalta calitate, asa cum reflecta numeroasele recenzii pozitive din spatiul virtual. Cateva dintre trasaturile personalului sunt profesionalismul, rabdarea, amabilitatea, calmul si empatia. Cadrele medicale ofera explicatii si raspund la intrebari, avand o atitudine profesionista. Aparatura moderna si curatenia din clinica reprezinta alte avantaje.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Sforait Center

Daca locuiesti in Cluj si vrei sa identifici un centru in cadrul caruia sa faci polisomnografie, de pe lista de variante nu trebuie lipseasca Sforait Center. Specializat pe investigarea si tratamentul minim invaziv al sforaitului si apneei in somn, acesta gazduieste o echipa de profesionisti, specializati in domeniile ORL si somnologie.

Polisomnografia costa 1.200 lei.

In mediul online, recenziile acestui centru sunt majoritar pozitive. Cativa dintre pacienti au oferit calificative maxime, ceea ce reflecta ca au fost satisfacuti de calitatea serviciilor si ca au avut o experienta buna. Foarte putine persoane au oferit calificative mici, fara a-si justifica insa pozitia.

3. Dr. Bogdan Mincu

Un nume de referinta in randul medicilor pneumologi din Cluj este dr. Bogdan Mincu, care si-a inceput activitatea profesionala in calitate de medic in anul 2009. Ocupa si postul de profesor asociat in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, iar experienta sa in cercetare clinica se intinde pe parcursul a mai bine de 11 ani. A obtinut titlul de doctor in stiinte medicale in 2014 si a fost membru al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Pneumologie.

Pretul unei poligrafii respiratorii la acest cabinet este de 250 lei.

Foarte multe pareri exprimate in mediul online il plaseaza pe dr. Bogdan Mincu in topul alegerilor, intrucat majoritatea pacientilor il descriu ca fiind un profesionist, amabil, comunicativ si atent. Este foarte bine pregatit si recomanda tratamente eficiente.

Concluzii

Pretul unei polisomnografii efectuate in Cluj variaza de la un centru la altul, in functie de echipamentele si metoda folosita. Important este sa alegi o clinica sau un centru unde medicii au experienta in acest domeniu si pot sa efectueze o examinare detaliata a somnului pentru a depista eventuale tulburari de somn si pentru a recomanda ulterior tratamente eficiente.