Meniu

Polisomnografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai fost atentionat ca sforai sau ca ti se opreste temporar respiratia in timpul somnului, trebuie sa mergi la medicul specialist pneumolog care iti va recomanda o polisomnografie in Iasi. Acesta este un test prin care sunt diagnosticate tulburari respiratorii ce apar in timpul somnului. Astfel, testul se efectueaza in timp ce pacientul doarme si implica purtarea de catre acesta a unui set de senzori, ce se ataseaza pe corp, pentru a monitoriza ritmul cardiac, nivelul de oxigen sau miscarea membrelor.

In Iasi, aceasta investigatie se efectueaza in doua clinici, despre care vei afla mai multe informatii in acest articol.

Cat costa sa faci polisomnografie in Iasi?

Pretul pentru o polisomnografie in clinicile din Iasi variaza foarte putin, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Poligrafie respiratorie
Rating
Website
Clinica Almedra
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul pentru Poligrafia respiratorie porneste de la 700 Ron
 • Medic pneumolog cu experienta
 • Echipamente de ultima generatie
 • Poligrafie respiratorie de somn
 • Echipamente medicale moderne
 • Atmosfera placuta
Invent
800 Ron
 • Pretul pentru Poligrafia respiratorie porneste de la 800 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Echipa de medici cu experienta
 • Departament de pneumologie
 • Poligrafie respiratorie
 • Conditii moderne si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua polisomnografie in Iasi?

Poti efectua un test de polisomnografie in municipiul Iasi in cadrul urmatoarelor clinici si centre medicale:

1. Clinica Almedra

O echipa multidisciplinara cu specialisti competenti isi desfasoara activitatea la Clinica Almedra din Iasi, oferind servicii diverse, printre care si polisomnografie sau poligrafie respiratorie de somn. Aceasta investigatie se adreseaza persoanelor cu simptome nocturne, cum ar fi sforait, mictiuni frecvente, opriri ale respiratiei, dar si persoanelor care au afectiuni asociate (diabet zaharat, obezitate, hipertensiune). Poligrafia respiratorie de somn este efectuata de catre dr. Andreea Zabara-Antal, medic specialist pneumologie.

Pretul pentru aceasta investigatie porneste de la 700 de lei.

Designul interior din clinica, profesionalismul medicilor si varietatea serviciilor medicale sunt doar cateva dintre aspectele pe care pacientii le apreciaza cel mai mult la Almedra. Toate acestea sunt completate de o atmosfera placuta, care face ca timpul petrecut la medic sa fie mai reconfortant. In schimb, sunt si persoane care si-au manifestat indignarea ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Almedra
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Invent

La Centrul Medical Invent Iasi sunt abordate numeroase afectiuni din domenii variate: pneumologie si pneumologie pediatrica, ORL, alergologie, dermatologie, pediatrie, neurochirurgie, stomatologie si chirurgie orala, iar pe lista de servicii a centrului se afla si polisomnografia. In cadrul departamentului de pneumologie activeaza dr. Ramona Miron, medic primar, care ofera urmatoarele servicii: consultatii de pneumologie, educatie de preventie, tratamentul bolilor pulmonare, spirometrie si teste de bronhodilatatie, poligrafie respiratorie, consiliere pentru renuntarea la fumat. Explorarile de poligrafie respiratorie se efectueaza la domiciliul pacientului, pentru apneea in somn, prin intermediul unui aparat portabil.

Tariful pentru poligrafia respiratorie porneste de la 800 de lei.

Multi dintre pacientii acestui centru medical sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Ei sustin ca au avut parte de conditii moderne, de o atmosfera placuta si de promptitudine, profesionalism si amabilitate din partea personalului medical. De asemenea, iesenii au mai punctat si ca au primit informatii si explicatii pe intelesul lor, foarte utile in procesul de vindecare.

Concluziile noastre

O polisomnografie efectuata in Iasi te poate ajuta sa primesti un tratament eficient pentru o eventuala tulburare de somn sau respiratorie, diagnosticand: apneea de somn, insomnia, narcolepsia, oboseala cronica. De asemenea, se mai foloseste pentru a evalua eficienta unor tratamente.

Nu ezita sa te adresezi unui medic specialist din Iasi daca ai probleme de somn, pentru ca vei primi tot suportul de care ai nevoie pentru a te simti bine si a-ti proteja sanatatea.