Spermograma Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca nu stii care sunt clinicile in care sa beneficiezi de o spermograma in Pitesti, dar te intereseaza acest serviciu, citeste cu atentie acest articol. Informatiile pe care le vei parcurge te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie, in cazul in care ai primit recomandarea de la medic pentru acest test de laborator.

Spermograma nu este un test de rutina, cum sunt unele analize pe care trebuie sa le faci periodic. Aceasta investigatie se recomanda in special cuplurilor care intampina dificultati in a concepe un copil, in suspiciunea de infertilitate masculina sau pentru monitorizarea unui tratament de fertilizare sau de fertilitate. Descopera unde poti efectua in Pitesti o spermograma si care sunt costurile!

Care este pretul pentru o spermograma in Pitesti?

Pretul pentru o spermograma efectuata in laboratoarele din Pitesti este diferit, de la o institutie medicala la alta. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele care te intereseaza.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Centrul Binisan
Clinica-Verificata
176 Ron
 • Pret Spermograma 176 Ron
 • 15 specialitati medicale
 • Laborator in care se efectueaza numeroare tipuri de analize
 • Spermograma si analize pentru testarea infertilitatii la femei
 • Timp scurt de asteptare
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Curatenie si atmosfera placuta
Clinica Sante
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Laborator si 4 centre de recoltare
 • Numeroase analize medicale, printre care si spermograma
 • In contract cu CAS
 • Personal eficient si amabil
 • Laborator modern si bine dotat
 • Nu se raspunde la telefon
 • Unele rezultate se primesc cu intarziere
Natisan
90 Ron
 • Pret Spermograma 90 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Specialitati medicale diverse
 • Laborator in care se efectueaza numeroase analize
 • Medici cu experienta
 • Nu se raspunde la telefon
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o spermograma in Pitesti

Poti efectua o spermograma la Pitesti in trei centre medicale cunoscute. Afla mai multe detalii despre ele din clasamentul de mai jos, intocmit in functie de nivelul de satisfactie al pacientilor, manifestat in mediul online.

1. Centrul Medical Binisan

Poti efectua o spermograma in Pitesti la Centrul Medical Binisan. Centrul medical dispune de 15 specializari medicale, printre care se afla si un laborator de analize performant, unde activeaza dr. Ioana Binisor, medic specialist medicina de laborator. Sunt mai multe tipuri de analize medicale care se efectueaza aici, din mai multe domenii: alergologie, biochimie, coagulare, dozari hormonale, markeri tumorali, hematologie, imunologie, microbiologie, parazitologie si screening materno-fetal. Pe langa spermograma, in cadrul laboratorului Binisan se mai efectueaza si alte analize de testare a infertilitatii, cum ar fi un mozaic infertilitate, cu anticorpi anti-ovar, anticorpi anti tesut uterin, anticorpi anti placentari, anticorpi anti celule Leydig sau anticorpi anti-spermatozoizi.

Pretul pentru o spermograma este de 176 de lei la Centrul Medical Binisan.

Centrul Medical Binisan Pitesti este foarte apreciat de pacienti, daca privim la cat de bine cotat este pe internet. Pitestenii afirma ca partea de recoltare a analizelor este foarte bine pusa la punct, personalul este pregatit si amabil, timpul de asteptare este scurt, preturile sunt rezonabile. In plus, locatia este curata si cu o atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Binisan
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Daca esti din Pitesti si ai nevoie sa efectuezi o spermograma, poti lua in considerare si Clinica Sante. In acest municipiu se afla un laborator si patru centre de recoltare cu acest nume, unde te poti prezenta atat pentru analize de sange, cat si pentru alte tipuri de analize. In plus, la Clinica Sante de pe strada Mircea Eliade, unde functioneaza si laboratorul, este program de recoltare si sambata, intre orele 8:00-12:00, un astfel de program fiind util pentru cei care nu pot lipsi de la serviciu pentru a-si face analizele de care au nevoie. Clinicile Sante din Pitesti se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca poti beneficia de analize gratuite, pe baza biletului de trimitere.

In Pitesti, o spermograma costa 110 lei la Clinica Sante.

Serviciile oferite de Clinica Sante in Pitesti sunt bine vazute de locuitorii orasului, acestia fiind multumiti de amabilitatea personalului, de calitatea rezultatelor, de varietatea de analize care se efectueaza. Unii argeseni sustin insa ca au sunat de mai multe ori si nu li s-a raspuns la telefon sau ca au primit cu intarziere rezultatele.

3. Natisan

Si la Centrul Medical Natisan din Pitesti te poti prezenta pentru o spermograma. Activitatea Natisan a inceput in anul 2000, printr-un mic cabinet de medicina de familie, iar acum este un spital ce ofera consultatii, investigatii si tratament, cu sau fara internare. Sunt trei locatii Natisan in Pitesti, iar echipa medicala este una numeroasa si recunoscuta pentru pregatire si experienta. In laboratorul de analize Natisan se realizeaza numeroase teste, inclusiv spermograma. Clinica a achizitionat aparatura medicala de ultima generatie printr-un proiect de diversificare si extindere cofinantat de Uniunea Europeana, ce a avut ca perioada de implementare anii 2017-2021.

Daca alegi sa efectuezi la Natisan o spermograma, tariful este de 90 de lei.

Aspectele care ii multumesc cel mai mult pe locuitorii Pitestiului la Natisan sunt: diversitatea serviciilor, calitatea analizelor de laborator, medicii cu o reputatie buna. Sunt si cateva nemultumiri exprimate in mediul online, si anume ca nu se respecta programarile si ca in unele cazuri se asteapta mai bine de o ora fata de ora programata, dar si ca nu se raspunde la telefon.

Concluziile noastre

Daca ai citit acest articol pana aici, poate te intereseaza sa realizezi in curand o spermograma in municipiul Pitesti. Dupa cum ai putut afla, sunt trei locatii in care se efectueaza acest test de laborator care evalueaza diverse caracteristici ale spermei, ce ofera informatii importante despre sanatatea si fertilitatea masculina. 

Alege unul dintre aceste centre medicale pentru a efectua spermograma in cele mai bune conditii si pentru a obtine informatiile care te intereseaza, legate de fertilitate sau de calitatea spermei.