Meniu

Spermograma Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicii recomanda o spermograma in Ploiesti pentru a evalua calitatea spermei si pentru a evalua fertilitatea masculina. Acest test de laborator este foarte util in cazul cuplurilor care intampina dificultati in a concepe un copil, aducand informatii despre: volumul de sperma, concentratia, morfologia si viabilitatea  spermatozoizilor, pH-ul spermei sau prezenta unor infectii.  

Spermograma se poate efectua in Ploiesti in doua locatii, cunoscute de locuitorii din Prahova pentru analizele medicale de buna calitate. In acest articol iti vom prezenta pe scurt aceste centre, astfel incat sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie.

Cat costa o spermograma in Ploiesti

Tariful pentru o spermograma realizata in Ploiesti variaza in functie de clinica in care se efectueaza. Consulta tabelul de mai jos pentru a  afla informatia legata de pret care te intereseaza. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
110 Ron
 • Pret Spermograma 110 Ron
 • Patru centre de recoltare Clinica Sante in Ploiesti
 • Unul dintre centre are program si sambata
 • In contract cu CAS
 • Programari rapide
 • Personal amabil si eficient
 • Oferta impresionanta de analize medicale
Belmedica
100 Ron
 • Pret Spermograma 100 Ron
 • Diverse tipuri de analize medicale
 • Aparatura ultramoderna
 • Bun raport calitate-pret
 • Atmosfera placuta
 • Buna organizare a activitatii
 • Proces rapid de prelucrare a analizelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care poti face o spermograma in Ploiesti

Poti efectua o spermograma in municipiul Ploiesti in cele doua centre de recoltare de mai jos. Este important sa consulti un medic specialist in fertilitate sau un medic urolog pentru interpretarea rezultatelor si pentru a discuta optiunile de care dispui, in cazul in care sunt identificate unele probleme prin intermediul spermogramei.

1. Clinica Sante

Clinica Sante, infiintata in 1995,  are o acoperire vasta in Romania, fiind prezenta in toate judetele, printre care si in Prahova (Ploiesti, Comarnic, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Urlati), iar in municipiul Ploiesti sunt patru centre de recoltare, in care se poate efectua si spermograma. Trei dintre centrele de recoltare din Ploiesti sunt in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, iar in una dintre acestea, situata pe strada Democratiei, exista program si sambata, intre orele 8:00-14:00. Termenul de executie pentru spermograma este de o zi lucratoare.

Pretul pentru o spermograma este de 110 lei la Clinica Sante Ploiesti.

Pentru ca au fost tratati cu amabilitate, respect si empatie si pentru ca rezultatele analizelor au avut un grad mare de acuratete, multi dintre pacientii acestor clinici din Ploiesti spun ca le recomanda la randul lor. Oamenii considera ca analizele medicale sunt efectuate in conditii foarte bune, apreciind si alte aspecte: programarile rapide, eficienta ridicata a angajatilor, preturile decente si oferta vasta de analize medicale. Sunt si unele nemultumiri, iar una dintre ele ar fi aceea ca destul de des se creeaza aglomeratie in centrele de recoltare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Belmedica

Laboratorul Belmedica din Ploiesti a fost infiintat in anul 1999, iar in cadrul sau se efectueaza si spermograma, pe langa analizele de hematologie, imunologie, biochimie, bacteriologie, parazitologie, hormonale, coagulare, micologie, citologie. Investitiile constante in aparatura ultramoderna au facut ca rezultatele analizelor sa aiba parte de cea mai buna acuratete. In plus, procesul de prelucrare se realizeaza automat si rapid, indiferent ca este vorba de analize de preventie sau de analize mai complexe, cum sunt cele de markeri tumorali, spre exemplu.

Pretul unei spermograme efectuate la Belmedica este de 100 de lei.

Serviciile acestui laborator sunt apreciate de ploiesteni. Acestia sustin ca au intalnit personal calificat si bine organizat, astfel ca experientele au fost unele placute. Atmosfera placuta si un raport avantajos intre calitate si pret sunt alte aspecte pentru care prahovenii sustin ca vor reveni aici atunci cand vor avea nevoie.

Concluziile noastre

O investigatie de baza in evaluarea fertilitatii masculine, spermograma, se realizeaza in Ploiesti in doua locatii moderne si dotate cu aparatura de ultima generatie. In fiecare dintre aceste locatii se afla personal eficient si bine pregatit, astfel ca experienta ta va fi una placuta, iar rezultatele cu un grad foarte ridicat de acuratete.