Meniu

Spermograma Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dupa ce incearca pentru o buna perioada de timp sa conceapa un copil, unele cupluri ajung in cabinetul de planificare familiala, unde barbatilor li se recomanda o spermograma in Targoviste, iar femeilor alte teste de laborator. Daca si tu te afli in aceasta situatie si trebuie sa efectuezi un test care sa evalueze calitatea lichidului seminal, citeste acest articol pentru a descoperi unde te poti adresa si cat costa acest serviciu.

O spermograma se recomanda atat in cazul infertilitatii, cat si in planificarea reproducerii asistate, pentru verificarea eficacitatii vasectomiei sau in evaluarea calitatii spermei in cazul unor infectii genitale sau in caz de varicocel, in disfunctia erectila sau inainte de o anumita interventie chirurgicala la nivelul aparatului reproducator masculin. In Targoviste poti efectua o spermograma intr-o clinica moderna si bine cotata.

Cat costa o spermograma in Targoviste?

Pretul pentru o spermograma efectuata in Targoviste poate fi aflat in continuare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Spermograma
Rating
Website
MedTropolis
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Spermograma 150 Ron
  • Clinica specializata in sanatatea femeii si copilului
  • Testarea infertilitatii
  • Medici cu experienta
  • Clinica situata intr-o cladire eleganta din perioada interbelica
  • Medici cu experienta
  • Personal amabil si eficient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o spermograma in Targoviste?

Iata, asadar, clinica in care poti efectua o spermograma in municipiul Targoviste, daca esti din localitate sau de oriunde din judetul Dambovita.

MedTropolis

MedTropolis este o clinica destinata sanatatii femeii si copilului, unde functioneaza si un laborator de analize, in care se poate efectua spermograma. Specialitatile din aceasta clinica sunt: obstetrica-ginecologie, medicina materno-fetala, menopauza, infertilitate si pediatrie. Cuplurile care isi doresc sa conceapa un copil si nu izbutesc, se pot adresa cabinetului de planificare familiala si infertilitate, unde vor fi consiliate si li se vor recolta si interpreta analizele specifice. Printre aceste analize se numara si spermograma, care poate fi indicata pentru stabilirea diagnosticului de infertilitate, pentru evaluarea eficientei vasectomiei, pentru diagnosticul hematospermiei si pentru evaluarea sechelelor de oreion. Analizele se efectueaza prin colaborarea cu reteaua privata Regina Maria.

Pretul unei spermograme este de 150 de lei.

Serviciile acestei clinici sunt evaluate ca fiind de foarte buna calitate. Oamenii sunt multumiti ca personalul medical este atent si amabil si ca ofera explicatiile solicitate intr-un mod amabil si transparent. Varietatea serviciilor, echipamentele ultramoderne si curatenia impecabila sunt de asemenea apreciate de damboviteni.

Vezi parerile pacientilor despre MedTropolis
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca trebuie sa efectuezi o spermograma in Targoviste, poti lua in considerare clinica pe care tocmai ti-am prezentat-o. Aici, se fac recoltari in vederea evaluarii spermei, iar medicii cu experienta vor interpreta rezultatele astfel incat sa stii care este problema pentru care tu si partenera ta nu puteti concepe un copil si sa luati masurile de rigoare, sub coordonarea unor doctori de exceptie.