Meniu

Labioplastie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici la care se efectueaza interventia de labioplastie in Pitesti? Ei bine, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Prin intermediul informatiilor de mai jos, iti vei face o idee clara cu privire la modul in care se desfasoara o astfel de interventie la clinicile din oras si care este optiunea cea mai accesibila bugetului tau.

Clinicile din Pitesti iti pun la dispozitie o gama variata de proceduri, al caror scop principal este de a te ajuta sa-ti recapeti increderea in tine. Secretul unei interventii de succes este o buna comunicare intre medic si pacient, astfel incat ambele parti sa fie multumite de rezultate.

Cat costa interventia de labioplastie in Pitesti?

Pretul interventiei de labioplastie din Pitesti difera de la o clinica la alta, asa ca daca bugetul pe care il ai la dispozitie este unul limitat, trebuie sa te interesezi de costuri de la bun inceput. Tabelul urmator iti vine in ajutor, intrucat in cadrul lui sunt prezentate preturile de la cele mai frecventate clinici din oras, astfel incat tu sa o alegi pe cea mai potrivita:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Luy Esthetic Art
Clinica-Verificata
600-700 Euro
 • Tarif Labioplastie 600-700 Euro
 • Tehnica medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Consultatii gratuite
 • Informatiile nu sunt suficiente
Estetica Med
1.200-1.700 Euro
 • Tarif Labioplastie 1.200-1.700 Euro
 • Medici specialisti
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de interventii
 • Diverse certificari
 • Aparitii media
Dr. Iordache
800 Euro
 • Tariful pentru interventia de Labioplastie porneste de la 800 Euro
 • Aparatura performanta
 • Medic specialist
 • Gama variata de interventii
 • Tehnici chirurgicale diverse
 • Slaba organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se realizeaza interventia de labioplastie in Pitesti

In cadrul clinicilor de mai jos isi desfasoara activitatea medici cu experienta, care dispun de pregatirea si resursele necesare pentru a efectua interventia de labioplastie in orasul Pitesti. Pretul nu este singurul factor care conteaza, asa ca in prezentarile de mai jos sunt incluse si experientele unor fosti pacienti, care au beneficiat de serviciile clinicilor mentionate.

1. Luy Esthetic Art

Prima clinica la care se pot duce oamenii pentru interventia de labioplastie din Pitesti este Luy Esthetic Art. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Gupta Sidharth, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Fiecare interventie dorita de pacienti este abordata cu seriozitate maxima, astfel incat solutia prezentata de personalul medical sa fie cat mai eficienta. Chirurgia plastica efectuata la Luy Esthetic Art se adreseaza problemelor la nivelul fetei, corpului, dar si leziunilor mainii. Pe langa interventia de labioplastie, la clinica se efectueaza si alte operatii, precum otoplastia, bichectomia, abdominoplastia etc. Specialistii de la aceasta clinica nu trateaza doar afectiunile care intra in sfera chirurgiei plastice, ci si pe cele de medicina dentara.

Pretul interventiei de labioplastie variaza intre 600 si 700 de euro.

In general, persoanele care au vizitat clinica Luy Esthetic Art au apreciat profesionalismul, buna comunicare si seriozitatea fata de pacienti. Clinica este curata si are un aspect placut, ceea ce ajuta in crearea unor conditii optime de confort. Chiar si asa, unii pacienti n-au primit informatiile de care aveau nevoie de la clinica, ceea ce i-a determinat sa lase un rating mai mic.

Vezi parerile pacientilor despre Luy Esthetic Art
Vezi Pareri

2. Estetica Med

Estetica Med este un cabinet de chirurgie estetica din Pitesti, care pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de interventii, printre care se numara si labioplastia. La cabinet, pacientele il pot gasi pe Dr. Ivan Vatamanesku, medic primar in chirurgie estetica, plastica, microchirurgie reconstructiva si arsuri. Cei 16 ani de experienta in domeniu il ajuta sa ofere solutii cat mai eficiente tuturor pacientilor care aleg serviciile sale. Printre societatile din care face parte se numara Societatea Romana de Chirurgie Estetica si Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania. Cu privire la interventia de labioplastie, efectele sunt vizibile imediat dupa operatie, insa rezultatul final se va putea vedea dupa cateva luni.

Costul interventiei de labioplastie variaza intre 1.200 si 1.700 de euro.

Dr. Ivan Vatamanesku este apreciat de pacienti pentru faptul ca se dedica in totalitate profesiei sale, iar acest lucru se vede din rezultatele pe care le obtine. Profesionalismul sau i-a determinat pe multi oameni sa recomande activitatea clinicii Estetica Med si altor persoane care se afla intr-o situatie similara.

3. Dr. Madalina Iordache

Dr. Madalina Iordache este medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie, iar activitatea si-o desfasoara la Muntenia Hospital, unde efectueaza si interventia de labioplastie, in Pitesti. Cu privire la tehnica folosita in timpul interventiei, aceasta este aleasa in functie de specificul pacientei si al problemei pe care isi doreste sa o remedieze. Dr. Madalina Iordache foloseste mai multe tehnici chirurgicale, printre care se numara si cea de excizie a mucoasei in forma de V. Recomandarile si indicatiile sunt discutate in cadrul consultatiei de specialitate.

Costul interventiei de labioplastie incepe de la 800 de euro.

Recenziile acordate spitalului Muntenia, unde isi defasoara Dr. Madalina Iordache activitatea sunt in cea mai mare parte slabe, din cauza organizarii care lasa de dorit.

Concluzii

Prin urmare, in ceea ce priveste interventia de labioplastie din Pitesti, exista mai multe clinici din care poti alege pentru a beneficia de aceasta operatie. Tocmai de aceea, nu trebuie sa te programezi la prima clinica pe care o gasesti pe internet, ci poti lua in calcul si alte cabinete din oras.