Meniu

Labioplastie pret

Actualizat pe:

Femeile care iau in considerare efectuarea unor interventii chirurgicale genitale sunt interesate de diferite aspecte legate de labioplastie: preturi, avantaje, recuperare, riscuri. Toate acestea sunt extrem de importante, motiv pentru care cele mai bune si corecte astfel de informatii vor fi obtinute de la medicul plastician la care apeleaza.

In aceste conditii, alegerea unui medic profesionist si cu experienta este foarte importanta. De aceea, femeile care isi doresc o astfel de operatie chirurgicala pot tine cont de recomandarile facute si de alte paciente de-ale medicului vizat.

Labioplastie – preturile sunt accesibile?

Unele dintre informatiile cele mai cautate despre labioplastie, preturile, pot fi accesate si online, printr-o cautare simpla, pe paginile clinicilor de chirurgie estetica si plastica. Acestea pot varia insa de la o clinica la alta, in functie de orasul in care se afla, de concurenta de pe piata si de renumele pe care il au.

Astfel ca cele care se intreaba cat costa o labioplastie, pot gasi preturi orientative, dar costurile finale ale unei astfel de interventii chirurgicale vor fi stabilite in urma unui consult initial, in care se identifica gravitate problemei si tehnicile care ar trebui folosite pentru rezolvarea acesteia.

De asemenea, factorii care mai influenteaza costurile unei operatii de labioplastie sunt zona asupra careia se intervine – labiile mici sau labiile mari – precum si tipul de anestezie folosit, locala sau totala.

Un interval de pret pentru aceasta interventie chirurgicala genitala este cuprins intre 800 si 2.500 de euro.

Dupa ce afla despre labioplastie preturile, urmeaza procesul de recuperare

Un alt aspect de mare interes pentru cele care doresc sa apeleze la o operatie de labioplastie, preturile fiind pe primul loc, este cel reprezentat de procesul de recuperare. Durata perioadei de recuperare si cat de dificila poate fi aceasta sunt principalele informatii pe care doresc sa le afle femeile.

Dupa o astfel de interventie, pacientele pot ramane cel mult o zi internate pentru recupare, in cazul anesteziei totale, restul procesului si ingrijirii realizandu-se acasa. Totusi, pacienta trebuie sa mearga regulat la controale, la o saptamana, o luna, 3, 6 si 9 luni.

De cele mai multe ori, intregul proces de recuperare dureaza intre 6 si 8 saptamani, timp in care se recomanda o atentie deosebita in ceea ce priveste ingijirea fizica si efortul. Efortul fizic si activitatile sportive ar trebui evitate in primele 3 saptamani, iar activitatea sexuala timp de 4 saptamani.

In ceea ce priveste igiena locala, aceasta trebuie realizata cel putin o data pe zi cu ser fiziologic steril, iar la dusuri ar trebui folosit un sapun cu pH neutru. Aplicarea unei creme antiseptice poate contribui la grabirea vindecarii.

Pentru operatia de labioplastie, pretul poate fi considerat unul mediu, dar avantajul major este ca aceasta nu este o inerventie dureroasa, pacientele resimtind cel mult un disconfort in zona genitala, care va trece in cateva zile si care poate fi ameliorat cu ajutorul medicatiei.

In realitate, sunt multe aspecte pe care femeile le iau in considerare pentru o operatie de labioplastie, preturile si perioada de recuperare fiind numai o parte dintre acestea.