Meniu

Lifting facial Turcia

Actualizat pe:

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in urma interventiilor estetice, oamenii sunt dispusi sa apeleze si la ajutorul medicilor din alte tari, ceea ce a condus la o crestere a popularitatii clinicilor medicale turcesti, mai ales in ceea ce priveste operatia de lifting facial din Turcia.
Calitatea actului medical nu este singurul motiv pentru care romanii s-au reorientat catre serviciile medicale turcesti, acesta fiind completat si de profesionalismul cadrelor medicale, servicii medicale complete la preturi foarte avantajoase. In aceste conditii, pretul unui lifting facial in Turcia poate fi considerabil mai mic decat intr-o clinica din tara.

La ce clinici pot merge cei care isi doresc un lifting facial in Turcia?

Popularitatea interventiilor estetice efectuate de medicii straini, printre care si cele de lifting facial din Turcia, este intr-o continua crestere in Romania, iar la acest lucru a contribuit decisiv si recomandarile persoanelor publice si influencerilor care au apelat la ajutorul acestora.
Numai ca numarul mare de astfel de clinici medicale care se adreseaza pacientilor romani ii poate face pe acestia indecisi atunci cand vine vorba despre alegerea centrului medical la care sa apeleze pentru interventia de lifting facial pe care si-o doresc. Drept urmare, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate clinici de chirurgie estetica din Turcia, in cadrul carora pot fi efectuate si operatii de lifting facial:

1. Centrul Medical Estethica

Parte a grupului Estethica Health, Centrul Medical Estethica abordeaza o gama larga de specialitati medicale, printre cele mai cunoscute si solicitate fiind insa serviciile de chirurgie plastica si estetica. In plus, acest centru medical turcesc isi promoveaza activitatea si in Romania, ceea ce face ca solicitarile pentru interventiile de lifting facial din Turcia sa fie in crestere.
Romanii care aleg serviciile medicale de la Estethica beneficiaza de pachete complete de servicii, care includ si transportul de la aeroport, cazare la hotel si chiar recuperarea post-interventie.

2. Seldar Center

Cu toate ca Seldar Center este un centru medical specializat in implantul de par, in cadrul acestuia pot fi efectuate si alte tipuri de intervenitii estetice. Una dintre cele mai solicitate, dupa transplantul de par, este cea de lifting facial, in Turcia aceasta operatie fiind la fel de populara ca implantul de par sau augumentarea mamara.
In plus, aceste servicii medicale se adreseaza si pacientilor din alte tarii, inclusiv romani, care beneficiaza de transfer, cazare si consultatii post-operatorii. Astfel, echipa medicala se asigura ca recuperarea decurge in conditii optime.

3. Centrul de Chirurgie Estetica Avicenna

Un centru medical pluridisciplinar este Centrul de Chirurgie Estetica Avicenna, care isi desfasora activitatea in 4 spitale in Istanbul. Desi poate oferi consultanta si tratament pentru afectiuni din diferite arii medicale, precum cardiologie, neurologie, oftalmologie, urologie sau dermatologie, unele dintre cele mai solicitate servicii medicale de catre romani sunt cele de chirurgie estetica.
Acest lucru se datoreaza calitatii inalte a acestora si pregatirii profesionale a medicilor, precum si a preturilor avantajoase. In plus, pacientii romani care isi doresc o operatie de lifting facial in Turcia, la Avicenna, beneficiaza si de consultanta in limba romana.

In concluzie, popularitatea operatiilor de lifting facial din Turcia este in crestere in randul pacientilor romani, care au posibilitatea de a alege din numeroase astfel de clinici medicale.