Meniu

Lipoaspiratie abdomen

Actualizat pe:

Pentru multe femei, zona abdominala se dovedeste a fi cea mai dificila de gestionat din punct de vedere al greutatii si de aceea, multe dintre ele aleg sa treaca prin interventia de lipoaspiratie la abdomen, care le va oferi un aspect cu totul nou. Ca la orice alta interventie, exista lucruri pe care pacientii trebuie sa le stie inainte de a opta pentru procedura.

Mai intai de toate, lipoaspiratia nu este o metoda rapida de slabit pentru oamenii care vor sa piarda din greutate, asa trebuie privita dintr-o alta perspectiva. Lipoaspiratia va ajuta la remodelarea corpului prin extragerea grasimii din zonele in care este in exces. Acest lucru nu inseamna ca pacientii nu se vor mai putea ingrasa dupa interventie.

Persoanele care reusesc sa se mentina la o greutate constanta, nu vor trebui sa-si faca griji ca rezultatele interventiei vor disparea. Tot ce trebuie sa faca pacientii pentru a se bucura de noul lor corp pentru o perioada cat mai lunga de timp este sa adopte niste obiceiuri alimentare sanatoase.

La ce ar trebui sa te astepti dupa lipoaspiratia la abdomen?

Cei mai multi oameni care trec prin interventia de lipoaspiratie la abdomen o sa resimta un oarecare grad de disconfort dupa operatie, asemanator cu cel provocat de insolatie. Disconfortul se va resimti de fiecare data cand este atinsa zona respectiva, dar va disparea dupa o perioada de timp. Acelasi lucru se mai poate spune si despre umflaturile care apar in urma interventiei.

Pacientii isi vor putea relua activitatile cu care sunt obisnuiti, doar ca trebuie sa aiba grija pana cand corpul lor se va vindeca in totalitate. Daca medicul chirurg care s-a ocupat de interventie nu este de acord cu o activitate de o intensitate ridicata, atunci trebuie sa fie evitata. Nici transportul in comun nu este recomandat, deoarece pacientul se va simti dezorientat dupa procedura.

Pentru lipoaspiratia la abdomenul, pretul se poate modifica in functie de cantitatea de grasime ce trebuie extrasa pentru a-i dar corpului un aspect placut. De aceea, unii pacienti vor trebui sa plateasca o suma mai mare de bani pentru aspectul pe care si-l doresc.

De ce sa alegi lipoaspiratia la abdomen in locul altor interventii?

Persoanele care aleg lipoaspiratia la abdomen vor observa ca mijlocul lor a capatat un aspect mult mai proportionat, fata de cum arata inainte. Se presupune ca rezultatele interventiei sunt permanente, dar in momentul in care o persoana incepe sa ia din nou greutate, grasimea va fi distribuita in alte zone decat cele afectate de interventie.

Orice schimbare adusa corpului trebuie privita ca o investitie si de ceea oamenii isi doresc sa stie care este pretul lipoaspiratiei abdominale. In general, este vorba de 3000 de euro, dar suma poate suferi modificari in functie de complexitatea cazului cu care se confrunta chirurgul.

Concluzii

Prin urmare, pentru o obtine un aspect echilibrat in jurul taliei, una din metodele la care pot sa apeleze oamenii este interventia de lipoaspiratie la abdomen, iar daca apar efecte neplacute, ele vor disparea dupa putin timp.