Meniu

Lipoaspiratie pret

Actualizat pe:

Inainte de a opta pentru interventie, pacientii care isi doresc sa-si remodeleze corpul astfel incat sa capete un aspect mai placut, trebuie sa stie ca la lipoaspiratie, pretul nu va fi acelasi pentru toata lumea. El poate sa difere in functie de mai multi factori, asa ca cei care intentioneaza sa-si faca lipoaspiratie, trebuie sa-si stabileasca de la bun inceput un buget.

In primul rand, viitorii pacienti se vor decide daca au nevoie doar de lipoaspiratie, sau si de alte inerventii care vor fi combinate cu cea din urma. Spre exemplu, lipoaspiratia mai poate fi combinata si cu proceduri precum abdominoplastia, marirea sanilor, sau diverse proceduri injectabile, pentru a obtine un aspect cu adevarat imbunatatit.

Un alt factor care va influenta pretul final al interventiei este tipul de lipoaspiratie pe care il va alege pacientul, deoarece unele vor fi mai costisitoare ca altele. La clincile de chirurgie din Romania se realizeaza patru tipuri de lipoaspiratie: varianta clasica, cea cu ultrasunete, cu laser si asistata prin jet de apa. Pacientii trebuie sa se gandeasca bine inainte de a alege o metoda.

Pentru fiecare zona afectata de lipoaspiratie, pretul o sa arate diferit

Interventia poate sa fie aplicata mai multor zone de pe corp, unele cu o cantitate mai mare de grasime iar altele cu una mai mica, asa ca nu e de mirare ca in functie de alegerea pe care o fac cu privire la lipoaspiratie si pretul o sa creasca sau o sa scada. Unul din exemple este pretul lipoaspiratiei la gusa, care o sa fie mai mic spre deosebire de aceeasi interventie aplicata coapselor.

Diferenta se afla in stransa legatura cu faptul ca unele zone au o cantitate mai mare de grasime ca altele, asa ca va dura mai mult timp pana ce va fi extrasa din corp. In functie de volumul aspirat, de anestezia folosita in timpul operatiei si de starea generala a pacientului, exista posibilitatea ca aceasta sa aiba nevoie de mai multe zile pentru a-si reveni la normal.

Cum arata interventia de lipoaspiratie si pretul ei la clinicile de chirurgie estetica?

La unele clinici chirurgicale, pacientii vor gasi oferte sau pachete care sa contina mai multe servicii pentru o lipoaspiratie, pretul ramanand acelasi: consultatia care precede operatia, simularea opreatiei, anestezia utilizata in timpul operatiei, operatia propriu-zisa, spitalizarea timp de o noapte si controalele si pansamentele postoperatorii.

Daca pacientii isi doresc sa mai adauge o zona la interventia de lipoaspiratie, atunci vor trebui sa plateasca o suma prestabilita si in general, este vorba de cea de 700 de euro. Astfel, pacientii se pot folosi de interventie pentru a-si schimba aspectul corpului in totalitate.

Concluzii

In cele din urma, exista o varianta potrivita pentru toti pacientii care isi doresc sa aduca o schimbare in viata lor, iar pentru cei care aleg lipoaspiratia, pretul poate sa fie unul cu adevarat accesibil, asa ca schimbarea nu le va aduce probleme din punct de vedere financiar. In schimb, se vor putea bucura de aspectul pe care si l-au dorit dintotdeauna.