Meniu

Lipofilling pret

Actualizat pe:

Pacientii care vor sa afle mai multe amanunte despre lipofilling si pret, le vor afla in cadrul unui consult cu medicul care urmeaza sa se ocupe de interventie. In general, este vorba de suma de 1200 de euro. Deoarece fiecare clinica isi desfasoara activitatea intr-un mod diferit, pretul impreuna cu alte amanunte pot varia.

Tot in timpul acestui consult initial, pacienta va putea vorbi cu medic despre rezultatele pe care se asteapta sa le obtina in urma operatiei de lipofilling. Pentru a o ajuta, medicul ii va sugera care tehnica i se pare cea mai buna pentru nevoile ei. In cazul in care vor exista proceduri aditionale, costul si alte detalii vor fi discutate tot aici.

Se poate spune ca lipofillingul este un autotransplant de celule adipoase. Grasimea este extrasa si introdusa in zonele in care este nevoie de ea. Principalul beneficiu al acestei tehnici este eliminarea riscului unei reactii adverse a corpului la contactul cu un material strain, intrucat materialul introdus face parte din el.

Lipofilling: pret si beneficii pe care orice persoana le va obtine

Cand vine vorba de lipofilling, pretul poate sa difere, dar beneficiile aduse de interventie il vor face sa merite de fiecare data. Persoanele care au probleme cu ridurile, obrajii cu un aspect cazut sau disparitia grasimii in obraj vor observa imediat o imbunatatire dupa interventie. La final de tratament, volumul fetei va fi restabilit.

In cazul unui lipofilling mamar, pe care multe persoane il aleg, rezultatul va fi definitiv dupa doar doua sedinte si nu vor exista riscuri specifice maririi sanilor cu implanturi mamare, deoarece materialul introdus in corp nu este unul strain.

Partea cea mai interesanta la un lipofilling este ca poate fi utilizat intr-o varietate de moduri, lucru pe care specialistii continua sa il descopere si astazi. Grasimile obtinute prin diferite incizii vor putea fi folosite pentru a umple regiunile in care diverse interventii chirurgicale prin care a trecut o persoana au cauzat pierderi de volum.

Lipofilling: pret si ce alti factori il pot influenta

Un alt lucru ce poate influenta un lipofilling si pretul pe care pacientul trebuie sa il plateasca este legat de zona in care urmeaza sa fie aplicat: lipofillingul poate sa fie mamar, pentru fese, facial etc. Fiecare zona este diferita si are nevoie de un anumit tip de tratament.

Cei care se intreaba cat vor dura rezultatele unui lipofilling, vor fi fericiti sa afle ca atunci cand operatia este facuta cu succes, efectele ei sunt de cele mai multe ori permanente. In situatia in care o anumita cantitate de grasime nu reuseste sa se adapteze conditiilor corpului, atunci ea va avea nevoie de un retus.

Prin urmare cu ajutorul acestor informatii, persoanele care au decis ca a venit momentul sa isi faca un lipofilling din diverse motive, vor stii la ce pret sa se astepte din partea clinicilor pe care urmeaza sa le viziteze pentru a cauta locul perfect pentru interventie si daca aceasta se merita.