Meniu

Liposuctie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Operatia de liposuctie in Bacau se poate face la mai multe clinici, unde isi desfasoara activitatea medici specializati in chirurgie plastica si estetica. Este una dintre cele mai solicitate proceduri de remodelare corporala si presupune indepartarea depozitelor de grasime din anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul sau coapsele.

Interventia se adreseaza persoanelor care isi doresc proportii mai echilibrate ale corpului si care au o greutate stabila, insa nu pot elimina grasimea in exces prin exercitii fizice si alimentatie sanatoasa. Poti face liposuctie in Bacau la pret accesibil, insa trebuie sa cunosti mai mult decat tariful inainte de a alege o clinica.

Cat costa sa faci liposuctie in Bacau?

La fel ca in alte orase, in Bacau pretul liposuctiei variaza in functie de complexitatea operatiei si de numarul zonelor asupra carora se intervine pentru indepartarea grasimii localizate. Din tabelul urmator, poti afla care sunt costurile operatiei in cadrul celor mai reputate clinici situate in acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Dr. Gemene
Clinica-Verificata
10.000 Ron
 • Pretul interventiei de Liposuctie porneste de la 10.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate
 • Respect fata de pacient
 • Conditii bune
Hyron Ars Medica
5.000-8.860 Ron
 • Pret Liposuctie 5.000-8.860 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Preocupare si atentie la nevoile pacientului
 • Personal amabil
 • Tarife accesibile
Anastasios
10.000 Ron
 • Pretul interventiei de Liposuctie porneste de la 10.000 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si implicare
 • Atmosfera calma
 • Spatiu frumos amenajat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica potrivita pentru a face liposuctie in Bacau?

Liposuctia sau lipoaspiratia este o interventie chirurgicala disponibila la mai multe clinici din Bacau. Fiind vorba despre o operatie ale carei rezultate sunt menite sa iti schimbe aspectul fizic, trebuie sa alegi cu grija medicul chirurg care se va ocupa de procedura.

Pentru a lua o decizie inspirata, viitorii pacienti trebuie sa tina cont de experienta medicilor, reputatia clinicii si feedback-ul altor persoane care au ales unitatile medicale respective. Clasamentul de mai jos reuneste aceste informatii si ofera o imagine de ansamblu asupra celor mai renumite clinici din orasul Bacau:

1. Dr. Gemene Ioana

Medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dr. Gemene Ioana efectueaza operatii de liposuctie in orasul Bacau si pune la dispozitia pacientilor o gama variata de interventii din sfera chirurgiei estetice. Participarea la cursuri, congrese si stagii de pregatire in domeniu au contribuit la consolidarea experientei si a cunostintelor. Un moment important din parcursul academic si profesional al medicului il constituie obtinerea unui fellowship in cadrul unei clinici de chirurgie estetica din Elvetia, unde a avut oportunitatea de a descoperi cele mai noi tehnici si de a lucra alaturi de chirurgi renumiti.

La Cronos Med, clinica unde lucreaza dr. Gemene Ioana, tariful pentru lipoaspiratie porneste de la 10.000 lei.

Cativa dintre pacientii care au apelat la dr. Gemene Ioana au notat serviciile prin calificative maxime in mediul online. Este caracterizata ca fiind bine pregatita si amabila, avand o atitudine respectuoasa fata de pacient. Sunt apreciate calitatea serviciului si conditiile in care se desfasoara interventia.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gemene Ioana
Vezi Pareri

2. Hyron Ars Medica

Multe persoane din Bacau si nu numai au ales Hyron Ars Medica pentru liposuctie, aceasta clinica fiind una dintre optiunile principale. Medicii din cadrul sau ofera solutii chirurgicale moderne pentru pacientii care isi doresc un aspect fizic imbunatatit. In prim-plan se afla calitatea inalta a actului medical, siguranta pacientilor si un nivel sporit de confort. Activitatea echipei este coordonata de catre dr. Iulian Ghimis, care efectueaza numeroase proceduri si interventii de chirurgie plastica.

La aceasta clinica, pretul liposuctiei variaza intre 5.000 si 8.860 lei.

Pacientii care si-au impartasit experienta avuta la Hyron Ars Medica prin intermediul recenziilor se declara multumite de servicii si de rezultatele obtinute. Medicii sunt bine pregatiti si preocupati de starea pacientilor. Intregul personal este apreciat pentru amabilitate, atentie si mai ales, profesionalism. In plus, preturile sunt accesibile.

3. Anastasios

Din lista celor mai bune clinici din Bacau pentru efectuarea liposuctiei nu poate lipsi Anastasios, centru medical ce gazduieste o echipa formata din peste 30 de medici primari si specialisti, asistente si personal administrativ. Clinica reuneste mai multe specialitati medicale si graviteaza in jurul obiectivului de a ridica standardul serviciilor medicale. Pentru a atinge un nivel de calitate superior, medicii de la Anastasios se aliniaza progresului si folosesc cele mai noi tehnologii din domeniul medical.

La aceasta clinica, pretul pentru liposuctie porneste de la 10.000 lei.

Zeci de persoane au oferit feedback pozitiv acestei clinici. Medicilor le sunt atribuite calitati ca profesionalismul, pasiunea pentru meserie si atitudinea calma. Acestia sprijina pacientii si stabilesc o legatura stransa cu ei. Empatia, preocuparea pentru problemele pacientului si implicarea sunt alte aspecte remarcate de cei care au trecut pragul clinicii. Mai mult de atat, atmosfera din clinica este calma, spatiul este primitor si frumos amenajat.

Concluzii

Datorita calitatii actului medical si satisfactiei pacientilor fata de rezultatele obtinute, aceste clinici din Bacau devin optiuni de top pentru liposuctie, dar si pentru alte interventii chirurgicale din ramura esteticii.