Meniu

Liposuctie barbie dubla

Actualizat pe:

Liposuctia pentru barbia dubla se dovedeste a fi o varianta populara in ultima vreme, datorita beneficiilor pe care le ofera la nivel estetic. Multi oameni se confrunta cu grasimea nedorita inmagazinata in zona barbiei, care, din pacate, nu este usor de indepartat. Barbia dubla poate fi o problema si pentru persoanele care nu se lupta cu kilogramele in plus. Din fericire, liposuctia este o solutie potrivita pentru oricine isi doreste sa se bucure de un contur al barbiei mai armonios si mai bine definit.

Desi, in prezent, exista multe tratamente disponibile care au ca scop indepartarea grasimii nenaturale inmagazinate in barbie, liposuctia ramane totusi varianta cea mai eficienta si cea mai rapida.

4 motive sa apelezi la varianta liposuctiei pentru barbia dubla

Cei care isi doresc sa aiba o barbie bine conturata, pot opta oricand pentru procedura de liposuctie a barbiei duble, care consta in eliminarea unui strat generos si inestetic de grasime depozitata la nivelul sau.

1. Este o modalitate rapida de a scapa de barbia dubla

Tratamentele nechirurgicale, cum ar fi injectiile si terapiile, necesita mai multe sedinte care se extind pe perioade indelungate (pe mai multe luni). Din fericire, cei care isi doresc sa se bucure de rezultate imediate si cu efect de durata, pot lua in considerare liposuctia barbiei duble, o interventie chirurgicala eficienta si care nu necesita o perioada lunga de recuperare.

2. Procedura nu este dureroasa si nu dureaza mult

Liposuctia barbiei duble este o interventie chirurgicala minim invaziva. Pentru ca pacientul sa se simta si mai confortabil, medicul chirurg aplica, de obicei, o anestezie locala. Partea si mai buna este ca pacientul nu trebuie sa petreaca mult timp in cabinetul medicului estetician, pentru ca procedura de indepartare efectiva a grasimilor din zona barbiei dureaza pana la 15 minute.

3. Ofera rezultate satifacatoare

Interventia de liposuctie  eficienta si ofera rezultatele dorite, astfel ca pacientul poate sa se bucure de o barbie mai bine definita, lipsita de grasimi. De retinut ca, in perioada de recuperare, pacientul o sa se confrunte cu vanatai si cu umflaturi, care pot amana aparitia rezultatului mult visat. Din fericire, fiind o interventie minim invaziva, semnele neplacute nu vor exista pentru multa vreme, ci, din contra, se vor vindeca in intregime dupa 1-2 saptamani.

4. Varianta permanenta

Daca vrei sa faci o alegere potrivita in ceea ce priveste aspectul barbiei tale, liposuctia este o varianta pe care trebuie sa o iei in considerare, pentru ca este permanenta. Bineinteles, trebuie sa fie intretinuta in mod corespunzator printr-o alimentatie adecvata, prin efectuarea exercitiilor fizice necesare sau prin respectarea tehnicilor de masaj care previn formarea barbiei duble. Astfel, te poti bucura de rezultate de lunga durata (cativa ani de zile), in care barbia ta va avea o forma armonioasa si placuta din punct de vedere estetic.

Prin urmare, liposuctia barbiei duble se dovedeste a fi o varianta eficienta, care ofera rezultate satisfacatoare, permanente si care contribuie semnificativ la imbunatatirea stimei de sine.