Meniu

Liposuctie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici in care sa faci liposuctie in Constanta, probabil te-ai saturat de diete fara rezultat, exercitii fizice epuizante care nu au dat roade, masaje si tratamente cosmetice la fel de ineficiente. E timpul sa iei o decizie radicala cu efecte garantate asupra grasimii persistente din anumite zone ale corpului.

Vestea buna este ca municipiul de la malul Marii Negre dispune de servicii bine dezvoltate de chirurgie plastica si nu iti va fi dificil sa te hotarasti sa te indrepti catre o clinica in care se realizeaza operatia de eliminare a grasimii in exces, fie ca doresti liposuctie gusa in Constanta, fie liposuctie pe abdomen, pe brate, pe coapse sau pe spate.

Ce optiuni ai pentru liposuctie in Constanta?

Silueta visata, pe care o poti obtine prin liposuctie in Constanta, este la un pas mai aproape daca vei alege sa accesezi serviciile de calitate prestate de unul dintre medicii chirurgi plasticieni apreciati pentru experienta si profesionalism si pentru reusita operatiilor estetice efectuate. Il poti gasi la unul/una dintre clinicile sau cabinetele din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Rocomed
Clinica-Verificata
2.500 Euro
 • Pret Liposuctie abdominala 2.500 Euro
 • Clinica de chirurgie de nota 10
 • Servicii excelente
 • Personal profesionist si amabil
 • Conditii bune de spitalizare
 • Interventii de succes
 • Curatenie impecabila
Afrodite
2.400 Euro
 • Pret Liposuctie abdominala 2.400 Euro
 • Clinica moderna
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti si empatici
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Preturi accesibile
 • Unii pacienti spun ca tratamentele efectuate nu au avut rezultatul dorit.
Russian Aesthetic
3.000 Euro
 • Pret Liposuctie abdominala 3.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicului
 • Explicatii detaliate ale procedurilor
 • Recomandari obiective
 • Echipa prietenoasa si amabila
 • Rezultate uimitoare ale tratamentelor
 • Timp de asteptare mare
Diantus
2.500 Ron
 • Pret Liposuctie abdominala 2.500 Euro
 • Tratamente de calitate
 • Interventii de succes
 • Medici profesionisti si amabili
 • Aparatura ultramoderna
 • Receptia raspunde greu la telefon
Medical Analysis
2.000-3.000 Euro
 • Pret Liposuctie abdominala 2.000-3.000 Euro
 • Profesionalism si amabilitate la chirurgie estetica
 • Interventii de succes
 • Buna comunicare cu pacientul
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor care realizeaza liposuctie in Constanta

Alegerea unuia/uneia dintre cabinetele sau clinicile din topul urmator iti garanteaza rezultate deosebite ale interventiei de liposuctie in Constanta, insa la care sa mergi? Cum programarea unei consultatii la fiecare dintre ele, pentru o prima intalnire cu medicul, este exclusa din start, ai putea sa te bazezi pe informatiile din sectiunea urmatoare a acestui articol, pentru a-ti intemeia decizia pe argumente rationale legate de calitatea serviciilor, chirurgii care realizeaza interventia, pretul operatiei si parerile pacientilor care au avut deja experiente la clinicile sau cabinetele din clasament.

1. Rocomed

Indiferent de zona corpului de pe care vrei sa scapi de grasimea persistenta, la Clinica de Chirurgie Rocomed te vei putea bucura de rezultate deosebite, intrucat liposuctia se realizeaza acolo unde este nevoie: flancuri, abdomen, aripioare, coapse, fese, gambe, genunchi, brate sau gusa. Clinica din Constanta ofera pacientilor servicii premium de chirurgie generala, chirurgie ORL, chirurgie plastica, cu regim de spitalizare de zi sau de tratament in ambulatoriu. Echipa de la Chirurgie plastica este alcatuita din dr. Cornelia Panchici, medic primar chirurgie estetica, plastica si reconstructiva, si dr. Luiza Elena Dilirici, medic specialist chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva.

Pentru o liposuctie in Constanta, pretul la aceasta clinica depinde de zona asupra careia se intervine pentru indepartarea grasimii si de tipul de anestezie, locala sau generala. Pentru o liposuctie gusa vei plati 1100 de euro cu anestezie locala si 1800 de euro cu anestezie generala. Liposuctia abdominala completa are un pret 2500 de euro.

Prin intermediul recenziilor de pe Google, pacientii afirma ca Rocomed este o clinica de chirurgie de nota 10, cu servicii excelente, personal profesionist si amabil, conditii bune de spitalizare, interventii de succes si curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Rocomed
Vezi Pareri

2. Afrodite

Sub numele Zeitei Frumusetii functioneaza in Constanta Clinica Afrodite, care promoveaza o estetica faciala si corporala bazata pe un aspect natural, ca obiectiv al tuturor metodelor de interventie practicate: chirurgia estetica, cu toate tipurile de operatii – rinoplastie, blefaroplastie, lifting facial, chirurgia sanului, liposuctie gambe, coapse si abdomen, abdominoplastie –, injectari, proceduri de infrumusetare noninvazive. Afrodite este printre primele clinici din tara in domeniul chirurgiei estetice si se recomanda prin profesionalism, modernitate, confidentialitate si preturi accesibile pentru orice categorie de buget al pacientilor.

Lista serviciilor si preturile aferente sunt pot fi consultate pe site-ul web. Pentru liposuctie, pretul in Constanta variaza de la 1000 de euro liposuctie gusa cu anestezie locala pana la 1700 de euro, pretul operatiei in aceeasi zona a corpului, dar cu anestezie generala. Pentru liposuctia abdominala completa, prin metoda clasica, vei plati suma de 2400 de euro.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de prestatiile clinicii Afrodite. Recenziile de pe Google inregistreaza opinii despre serviciile excelente, clinica moderna, medicii profesionisti si empatici, rezultatele procedurilor conform asteptarilor si preturile accesibile. Sunt si pacienti pentru care tratamentul efectuat nu a avut rezultatul dorit.

3. Russian Aesthetic

Russian Aesthetic este brandul sub umbrela se regasesc o clinica in Bucuresti si alta in Constanta, in care activeaza o echipa de specialisti coordonata de Dr. Hussein Shamieh, medic specialist in chirurgie plastica, care ofera proceduri chirurgicale complexe de implant mamar, lifting mamar, reductie mamara, abdominoplastie, liposuctie, rinoplastie, blefaroplastie, lifting facial si tratamente nonchirurgicale. Renumitul medic are stagii de formare si experienta in Moscova, Londra, Geneva, Paris si New York si a realizat peste 12.000 operatii de succes.

Tarifele practicate la aceasta clinica sunt publicate pe site-ul clinicii. Liposuctia abdominala are pretul de la 3000 de euro, iar pentru liposuctie de gusa vei plati de la 1300 de euro.

Pacientii declara in recenziile scrise ca la Russian Aesthetic au beneficiat de o experienta placuta, de servicii de calitate, profesionalism si explicatii detaliate ale procedurilor, de recomandari obiective, de o echipa prietenoasa si foarte amabila si de rezultate uimitoare ale tratamentelor. Unii pacienti reclama faptul ca timpul de asteptare a fost mare.

4. Diantus

La Diantus Estet din Constanta poti opta intre procedura chirurgicala de liposuctie si tratamentul noninvaziv de liposuctie laser. Diantus este prima clinica de chirurgie estetica si remodelare corporala din Constanta, fondata de dr. Bogdan Caraban si dr. Geza Balog, care au adus in Romania aparatura si tehnica medicala care permit efectuarea de interventii chirurgicale invazive si proceduri non-invazive in premiera, printre care liposuctia laser cu laserul NdYag de 1064 nm lungime de unda, tratamentul laser al hiperhidrozei si peelinguri faciale cu laser Er-Yag.

O liposuctie gusa te va costa 1000 de euro la aceasta clinica, in timp ce pentru liposuctie abdominala completa chirurgicala vei plati 2500 de euro.

Pacientii care au beneficiat de serviciile Diantus Estet recomanda clinica pentru calitatea tratamentelor, interventiile de succes, medicii profesionisti si amabili si aparatura ultramoderna. Sunt si persoane nemultumite de faptul ca receptia raspunde greu la telefon.

5. Medical Analysis

Clinica MACTA – Medical Analysis Constanta este un centru medical care ofera servicii de laborator – analize medicale, chirurgie generala, chirurgie ortopedie-traumatologie, chirurgie ORL, chirurgie vasculara, chirurgie plastica – interventii de augmentare mamara, maxtopexie, ginecomastie, reductie mamara, liposuctie, abdominoplastie, lifting facial, rinoplastie, otoplastie, blefaroplastie, labioplastie – si proceduri estetice noninvazive. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1998 si a devenit in 2006 prima clinica de chirurgie in sistem privat din orasul de la malul Marii Negre. La sectia de chirurgie plastica, efectueaza interventiile dr. Alisa Zisman, medic primar, dr. Alexandra Unc si dr. Thalia Ahmadie, medici specialisti.

Tarifele practicate de clinica pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru liposuctie in zona cervicala (gusa), pretul este cuprins intre 2000 si 2500 de euro, iar pentru o liposuctie abdominala completa, ti se va percepe o suma care poate varia intre 2000 de euro si 3000 de euro.

Parerile pacientilor fata de aceasta clinica sunt impartite. Cei care au beneficiat de interventii de chirurgie estetica scriu despre profesionalismul si amabilitatea dr. Alisa Zisman, despre succesul interventiilor efectuate de aceasta si despre comunicarea excelenta cu pacientul in fiecare etapa a tratamentului. Pacientii nemultumiti reclama probleme organizatorice cum ar fi lipsa de solicitudine a personalului de la receptie si slaba gestionare a programarilor, care duce la timp de asteptare mare.

Concluzii

Indiferent ca esti sau nu locuitor al orasului de la malul Marii Negre, poti alege cu incredere serviciile uneia dintre clinicile de top pentru efectuarea unei interventii de liposuctie in Constanta. Medici chirurgi plasticieni apreciati, cu pregatire temeinica si experienta in sala de operatie executa o gama variata de proceduri prin care pacientii isi pot imbunatati aspectul fizic si isi pot recapata increderea in propria persoana si stima de sine.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai parcurs, vei putea sa te hotarasti spre care clinica din Constanta sa te indrepti pentru a scapa de grasimea persistenta in exces si a te bucura de silueta mult dorita.