Meniu

Liposuctie gusa pret

Actualizat pe:

Cand vine vorba despre operatia de liposuctie gusa, pret, durata si recuperare sunt trei aspecte care ii intereseaza in mod special pe cei care au in vedere o astfel de interventie. Procedurile estetice sunt o varianta eficienta prin care poti obtine aspectul fizic dorit, iar eliminarea grasimii in exces din anumite zone ale corpului este o procedura chirurgicala tot mai solicitata, atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor.

In linii mari, liposuctia este procedura prin care se elimina depozitele de grasime din unele regiuni ale corpului, cum ar fi de sub barbie, din zona abdomenului, bratelor, pieptului, picioarelor etc. Lipoaspiratia este o interventie de remodelare corporala, nu de pierdere a kilogramelor in plus.

Liposuctie gusa: pretul si durata interventiei

In mod evident, inainte de a beneficia de operatie de liposuctie gusa, pretul este factorul principal de interes. Pretul operatiei de liposuctie gusa variaza in functie de metoda aleasa: clasica sau Vaser. Liposuctia Vaser presupune descompunerea grasimii prin unde sonore ultrasonice si indepartarea ulterioara a acesteia. Cat despre durata, operatia dureaza in jur de 15-30 de minute, in functie de complexitate.

Operatia de liposuctie gusa se potriveste persoanelor care vor sa elimine excesul de grasime de sub barbie, care modifica radical infatisarea fetei. De obicei, aceasta apare odata cu inaintarea in varsta, dar poate sa apara chiar si in perioada adolescentei, din cauze precum afectiuni ale glandei tiroide, ingrasare sau slabire brusca, pierderea elasticitatii pielii.

Pretul depinde si de clinica pe care o alegi pentru efectuarea acestei interventii. Pentru a putea sa iti faci o idee, pretul pentru operatia estetica de liposuctie gusa (barbie dubla) in cadrul clinicii Art-Estetica din Bucuresti porneste de la 1.000 de euro si include facilitati precum medicatie inainte si dupa operatie, spitalizare pentru o zi si consultatii postoperatorii. Daca alegi metoda Vaser, pretul operatiei creste cu 500 de euro.

Liposuctie gusa: pretul este accesibil, iar beneficiile pentru infatisare sunt multiple

Referitor la operatia de liposuctie gusa, pretul este accesibil, iar beneficiile operatiei sunt pe masura asteptarilor, mai ales atunci cand alegi o clinica renumita pentru succesul interventiilor estetice. Daca ai ales sa faci aceasta operatie prin care sa elimini aspectul de barbie dubla, la final vei obtine rezultatul dorit si un aspect mai suplu la nivel facial.

De altfel, maxilarul va capata un aspect mai definit, ca urmare a eliminarii stratului de grasime in exces. Aceasta imbunatatire la nivel facial iti va oferi un plus de incredere in sine, mai ales ca aceasta operatie asigura un efect estetic de intinerire.

La fel ca si in cazul liposuctiei efectuate in alte zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, rezultatele operatiei de indepartare a grasimii de sub barba sunt permanente atata vreme cat mentii o greutate optima a corpului, prin adoptarea unei diete echilibrate si prin activitate fizica.

In alta ordine de idei, se poate spune ca operatia de liposuctie gusa este o interventie accesibila din punct de vedere al pretului, care aduce numeroase avantaje persoanelor nemultumite de aspectul pielii de sub barba, inestetica din cauza acumularilor de grasime.