Meniu

Liposuctie laser pret

Actualizat pe:

Persoanele care vor sa opteze pentru liposuctia cu laser la pret avantajos, pot lua in considerare clinicile locale specializate in medicina estetica, pentru a vedea care sunt preturile predominante. Cel mai bine este sa se verifice care este media preturilor de pe piata, comparandu-se costurile impuse de diferite cabinete.

Liposuctia cu laser este o interventie noninvaziva care reuseste sa elimine un strat generos si nesanatos de grasime depozitata in anumite zone ale corpului. Din fericire, nu este o procedura dureroasa si nu necesita o perioada indelungata de recuperare, spre deosebire de liposuctia traditionala.

De ce sa optezi pentru procedura de liposuctie cu laser: pret, mod de functionare

Inainte de a alege clinica la care vrei sa beneficiezi de interventia de liposuctie cu laser la pret accesibil, este necesar sa stabilesti de dinainte un buget pe care sa il respecti cu strictete, in functie si de media preturilor de pe piata. Adevarul este ca liposuctia, fie ca e traditionala sau moderna, este o procedura costisitoare. Astfel, este esential sa stabilesti un buget realist pe care sa il acorzi acestei interventii.

Procedura de liposuctie cu laser este una simplista, care consta in infiltrarea unei solutii speciale in zonele din care pacientul isi doreste sa piarda din excesul de grasime acumulat. De asemenea, in tesutul adipos se introduce o canula prin incizii mici (de maximum 3 sau 4 mm). In procesul de recuperare, inciziile se vor vindeca placut, fara sa existe riscul ca vor lasa cicatrici vizibile.

Cu ajutorul laserului, grasimea aflata in zona vizata se topeste, iar mai apoi este extrasa cu ajutorul altei canule, care „aspira” grasimea topita si o indeparteaza uniform din zona in care a fost inmagazinata.

3 avantaje ale procedurii de liposuctie cu laser la pret avantajos

Cei care au de gand sa opteze pentru liposuctia cu laser la pret avantajos, trebuie sa tina cont si de faptul ca o astfel de procedura implica preturi suficient de mari pentru a se obtine rezultatele dorite. Astfel, este necesar sa se tina cont de sfaturile medicului specialist pentru o intretinere adecvata a zonei lucrate si pentru prelungirea efectelor pozitive pentru cat mai multi ani.

1. Grasimea din anumite zone ale corpului este topita uniform

Partea buna la folosirea liposuctiei cu laser este ca toata grasimea aflata in diverse zone ale corpului (coapse, gusa, abdomen, brate, fese) se topeste in mod uniform, pentru a oferi un contur placut, armonios.

2. Pielea se netezeste

Din fericire, pielea nu are de suferit in urma interventiei de liposuctie cu laser, ci, din contra, se netezeste placut si devine mult mai ferma decat era inainte.

3. Nu este o interventie dureroasa

Partea optimista din alegerea liposuctiei cu laser consta in faptul ca nu implica un nivel mare de durere. De fapt, nu este deloc o interventie dureroasa, iar pacientii se pot bucura de rezultate satisfacatoare la scurt timp de la efectuarea procedurii.

Prin urmare, cine isi doreste sa scape de grasimea inmagazinata in mod nenatural in anumite parti ale corpului, poate opta oricand pentru liposuctia noninvaziva la pret avantajos.