Meniu

Liposuctie laser

Actualizat pe:

Liposuctia cu laser este o procedura estetica minim invaziva care utilizeaza un laser cu scopul de a topi grasimea inmagazinata sub piele, care nu provoaca dureri insuportabile si pentru care nu este necesara o perioada lunga de recuperare.

Adevarul este ca majoritatea oamenilor apeleaza la varianta liposuctiei pentru a regla anumite aspecte legate de fizicul lor. Din fericire, aceasta procedura s-a dovedit a fi una eficienta, care ofera rezultatele dorite si care a ajutat multe persoane sa-si recastige increderea in propria lor persoana. In prezent, multi se confrunta cu o stima de sine scazuta, mai ales din cauza fizicului lor. Liposuctia este o procedura si o experienta revelatorie, care poate schimba multe vieti. Efectele sale pozitive asupra corpului pot rezista ani de zile, mai ales daca se adopta un stil de viata sanatos.

4 motive sa beneficiezi de liposuctia cu laser

Persoanele care isi doresc sa piarda kilogramele in plus printr-o metoda rapida si care vor sa se bucure de un corp armonios, bine conturat, pot opta cu incredere pentru interventia de liposuctie cu laser, care ajuta la recapatarea formelor corporale dorite.

1. Tipul de anestezie folosit

Spre deosebire de liposuctia traditionala care presupune, de multe ori, o anestezie generala, liposcutia cu laser poate fi desfasurata foarte bine si cu o anestezie locala. Adevarul este ca nu toata lumea este compatibila sau poate suporta o anestezie generala, care este concentrata si care poate afecta sanatatea. Anestezia locala este cea care se manifesta doar intr-o anumita zona a corpului si ii ofera pacientului confortul dorit.

2. Fara leziuni tisulare

Liposuctia traditionala trebuie sa fie realizata de un medic estetician bun, pentru a se evita aparitia leziunilor tisulare si a pierderii unei cantitati mari de sange. Din fericire, aceste riscuri nu exista si in cazul liposuctiei cu laser. Astfel, cei care vor sa opteze pentru o varianta mai sigura, o pot alege pe cea din urma.

3. Nivelul de durere postoperatorie

Persoanele care aleg liposuctia traditionala, trebuie sa aiba in vedere si nivelul de durere resimtit in zona operata, care poate sa difere de la o persoana la alta si care poate fi neplacuta. Vestea buna este ca varianta moderna, liposuctia cu laser, implica un nivel minim de durere in perioada postoperatorie.

4. Recuperare mai rapida

Datorita faptului ca este o interventie care nu afecteaza sever pielea si care nu provoaca un nivel ridicat de durere, liposuctia cu laser ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a se bucura de o recuperare mai rapida. Prin intermediul sau, pacienii vor avea ocazia de a se intoarce la activitatile obisnuite mult mai repede si nu vor fi afectati de urme, vanatai sau umflaturi neplacute. Important este sa se respecte toate sfaturile medicului specialist, astfel incat recuperarea sa se desfasoare intr-o maniera adecvata.

Prin urmare, persoanele care iau in considerare liposuctia pentru a scapa de grasimea nedorita inmagazinata in anumite zone ale corpului, pot opta pentru varianta moderna, liposuctia cu laser, care necesita o perioada de recuperare si care nu implica dureri insuportabile.