Meniu

Liposuctie munte pubian

Actualizat pe:

Persoanele care se confrunta cu grasime inestetica pe abdomen pot observa ca aceasta afecteaza si zonele invecinate, mai ales in cazul femeilor, care se pot confunta adesea cu un os pubian mai proeminent decat de obicei, aspect care poate fi corecta cu ajutorul interventiei de liposcutie munte pubian. Femeile care apeleaza la aceasta interventie nu pot purta haine mulate, deoarece aceasta zona iese in evidenta, intr-un mod inestetic.
Aceasta procedura este una minim invaziva, care seamana cu operatia chirurgicala de liposuctie clasica, numai ca trebuie efectuata cu mai mare atentie, mai ales ca este vorba despre o zona de mici dimensiuni. De aceea, este necesar sa se aleaga un medic chirurg plastician cu experienta in domeniu si care cunoaste tehnica necesara.

Cum se realizeaza liposuctia de munte pubian si cat dureaza recuperarea?

Cu toate ca este o interventie estetica asemanatoare liposcutiei traditionale, pentru realizarea unei liposcutii de munte pubian se foloseste o singura tehnica, standard, liposuctia cu ultrasunete. Motivele pentru care se impune aceasta tehnica tin tocmai de siguranta pe care o ofera aceasta, care este o metoda de liposuctie minim invaziva.
Tocmai de aceea, o astfel de interventie chirurgicala poate fi efectuata atat sub anestezie locala, cat si anestezie totala, in functie de preferintele pacientului si de recomandarile medicului, pe baza caracteristicilor individuale ale fiecarui pacient.
Fiind o interventie minim invaziva, perioada de recuperare este una mai scurta, pacientii avand posibilitatea de a se intoarce acasa chiar in ziua interventiei.
Vanataile si umflaturile sunt efecte secundare normale in aceasta situatie, dar care vor trece in aproximativ 6 saptamani, perioada in care se recomanda purtarea unei lenjerii intime de compresie, pentru a contribui la obtinerea celei mai bune forme a muntelui pubian. Dupa aproximativ o saptamana de la interventie, pacientii pot reveni la programul cotidian obisnuit, mai putin activitatea fizica intensa.

Cat costa o interventie de liposuctie de munte pubian?

Costurile sunt un criteriu important si de interes pentru cei care intentioneaza sa apeleze la interventia de liposuctie asupra muntelui pubian. De aceea, o buna documentare si o informare corecta ii pot ajuta pe viitorii pacienti sa evite surprizele neplacute, de a fi surprinsi de pretul unei astfel de interventii, chiar in cabinetul medicului.
Pentru cei care isi doresc insa cu ardoare o liposuctie la muntele pubian, pretul nu este un impediment, mai ales ca preturile pentru o astfel de operatie chirurgicala pornesc din jurul valorii de 1.200 de euro si pot depasi suma de 2.500 de euro.
Aceste diferente sunt influentate de mai multi factori, cum ar fi sexul pacientului, complexitatea cazului si caracteristicile personale ale fiecarui pacient. De asemenea, prestigiul clinicii sau al medicului care efectueaza interventia pot avea si ele un aport in pretul final al interventiei.

In concluzie, operatia de liposcutie pentru muntele pubian este una dorita de foarte multi oameni, femei si barbati deopotriva, care nu sunt complet multumiti de aspectul lor fizic sau care au apelat deja la interventia de liposuctie abdominala si au observat diferenta dintre abdomen si aceasta zona de deasupra osului pubian.