Meniu

Liposuctie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici in care sa faci liposuctie in Oradea si nu stii incotro ai putea sa mergi pentru cele mai bune rezultate ale interventiei. Daca ai optat pentru o solutie radicala de eliminare a grasimii in exces, probabil te confrunti cu rezistenta tesutului adipos la diete si exercitii fizice si, cu siguranta, nu iei in calcul inca o incercare nereusita, de aceea este esential pentru tine sa te asiguri ca accesezi cele mai bune servicii de chirurgie estetica din oras.

Articolul de fata iti va servi drept ghid cu ajutorul caruia te vei putea orienta pentru o alegere inspirata a unui cabinet medical din Oradea care sa iti rezolve problema grasimii in exces de pe anumite zone ale corpului si sa iti redea increderea in propria persoana.

Unde mergi pentru liposuctie in Oradea?

O prima veste de care ai putea sa te bucuri atunci cand cauti liposuctie in Oradea este aceea ca chirurgia plastica este foarte bine reprezentata in municipiul resedinta al judetului Bihor, iar medicii de aici ofera o paleta variata de interventii in domeniul esteticii faciale si corporale. Ii poti gasi pe cei mai buni chirurgi plasticieni din oras la una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
800-1.500 Euro
 • Tarif interventie Liposuctie 800-1.500 Euro
 • Profesionist desavarsit si om deosebit
 • Interventii de succes
 • Operatii fara complicatii
 • Medic grijuliu si rabdator cu pacientii
 • Explicatii oferite pe tot parcursul procedurii
Estetis Clinic
1.000-1.800 Euro
 • Tarif interventie Liposuctie 1.000-1.800 Euro
 • Dr. Serban Porumb este un adevarat profesionist
 • Artist al bisturiului
 • Cele mai bune rezultate in interventiile de chirurgie estetica
 • Recuperare usoara
 • Atentia si meticulozitate in fiecare faza a tratamentului
 • Vindecare fara cicatrici
Spitalul Pelican
800-1.500 Euro
 • Tarif interventie Liposuctie 800-1.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Tratamente eficiente
 • Preturi ridicate
 • Timp mare de asteptare
 • Impresie de spital de stat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face liposuctie in Oradea

Existenta mai multor optiuni in ceea ce priveste operatia de liposuctie in Oradea nu iti face decizia mai usoara, de aceea ai nevoie de informatii suplimentare care sa te ajute sa te hotarasti catre care dintre clinicile si cabinetele din clasament sa te indrepti. Sectiunea urmatoare a articolului iti va pune la dispozitie informatii despre serviciile oferite, tarifele practicate, competentele si experienta medicilor care realizeaza operatia si, nu in ultimul rand, marturii ale pacientilor care au beneficiat de interventii chirurgicale in incinta clinicilor respective.

1. Dr. Paul Nistor

La Clinica Estetica a Dr. Paul Nistor, tanar chirurg plastician deosebit de apreciat in Oradea, se realizeaza interventii chirurgicale cu anestezie locala – otoplastie, blefaroplastie superioara, ginecomastie, chirurgia tumorilor benigne sau maligne ale pielii, chirurgia nevilor sau alunitelor, chirurgia papiloamelor cutanate, unghia incarnata, chisturi tegumentare sinovial sau sebaceu, boala Dupuytren, sindrom de canal Carpian, lipoaspiratie sau liposuctie, revizia cicatricilor si injectari cu acid hialuronic si botox. Medicul opereaza la clinica impreuna cu sotia sa, dr. Olimpia Nistor. Pentru interventiile care necesita anestezie generala poate fi gasit la Spitalul Pelican din oras, unde ocupa postul de Sef de Sectie Chirurgie Plastica si Estetica. Dr. Nistor este membru activ in Societatea Romana de Chirurgie Estetica si membru activ in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS). Experienta din Romania este completata cu o activitate de sase ani la renumita clinica britanica Weymouth, unde a lucrat ca chirurg estetician.

Tarifele percepute de dr. Nistor pot fi consultate pe site-ul web al clinicii Estetica. Pentru liposcutie, pretul este cuprins intre 800 si 1500 de euro.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile cabinetului Dr. Paul Nistor, satisfactie reflectata si de recenziile de pe Google. Se mentioneaza ca dr. Paul Nistor este un profesionist desavarsit si un om deosebit, ca interventiile au avut rezultatele asteptate, ca operatiile s-au desfasurat fara complicatii, iar medicul este extrem de grijuliu si rabdator cu pacientii, explicand fiecare etapa a procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

Estetis Clinic este recunoscuta pentru rezultatele remarcabile in chirurgia sanului si rinoplastie, insa gama de servicii care pot fi accesate aici se extinde si la chirurgie plastica si reconstructiva, chirurgia mainii, chirurgie intima masculina si feminina, chirurgia siluetei (liposuctie si abdominoplastie), transplant de par. Dr. Serban Porumb este medic primar chirurgie plastica si reparatorie, pasionat deopotriva de arta si medicina, pe care le impaca prin specializarea chirurgie estetica, si autor a numeroase articole de specialitate publicate in reviste medicale din Franta si Statele Unite. Reputatul chirurg a efectuat sase ani de specializare in servicii de chirurgie plastica renumite, atat din Europa Occidentala, cat si in SUA, fiind laureat al Bursei de Excelenta a Colegiului de Medicina a Spitalelor din Paris.

Operatia de liposuctie realizata de acest chirurg estetician te va costa intre 1000 si 1800 de euro, in functie de complexitate si suprafata de piele de pe care se doreste a fi indepartata grasimea in exces.

Pacientii clinicii Estetis spun ca dr. Serban Porumb este un adevarat profesionist, un artist care manuieste cu maiestrie bisturiul si reuseste sa obtina cele mai bune rezultate in imbunatatirea aspectului pacientilor. Multi dintre acestia declara ca au avut o recuperare usoara, ca medicul a fost atent si meticulos in fiecare faza a tratamentului, iar vindecarea s-a realizat fara cicatrici.

3. Spital Pelican

La Spitalul Pelican se efectueaza o paleta larga de interventii de chirurgie plastica: augmentare mamara, ginecomastie, transplant de par FUE, otoplastie, blefaroplastie, lifting facial, rinoplastie, liposuctie, abdominoplastie, labioplastie si operatii de microchirurgie reparatorie. Pacientii pot conta pe experienta Sefului de Sectie Chirurgie Plastica si Estetica, dr. Paul Nistor, si pe dr. Andrei Paul Covaci, ambii fiind medici specialisti in chirurgie plastica si reconstructiva. Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 10.000 de pacienti lunar. Spitalul Pelican din Oradea pune la dispozitia pacientilor consultatii medicale, investigatii de imagistica si laborator, serviciu de ambulanta si urgenta 24 de ore din 24.

La acest spital vei putea face operatia de liposuctie la un pret care variaza de la 800 de euro la 1500 de euro.

Parerile pacientilor fata de Spitalul Pelican din Oradea sunt impartite. Unele recenzii vorbesc despre servicii de calitate, medici profesionisti si empatici si tratamente eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti reclama preturile ridicate, timpul mare de asteptare si faptul ca s-au simtit ca intr-un spital de stat.

Concluzii

Daca pana acum pentru tine nu au functionat nici dietele, nici sportul, nici alte tratamente noninvazive de remodelare corporala, este timpul sa te bucuri de silueta dorita printr-o operatie de liposuctie in Oradea. Chirurgii plasticieni din oras te vor ajuta sa obtii corpul la care visezi si te vor asista pe tot parcursul tratamentului, atat inainte de interventie, cat si in perioada de refacere.

Alegerea clinicii sau cabinetului din Oradea catre care poti sa mergi pentru liposuctie iti va fi facilitata de informatiile pe care tocmai le-ai citit, iar amanunte despre experienta si pregatirea medicilor, tarifele practicate si parerile pacientilor operati vor constitui argumente solide care iti vor sustine decizia.