Meniu

Liposuctie picioare pret

Actualizat pe:

Persoanele preocupate de o interventie de eliminare a grasimii din anumite zone ale corpului cauta frecvent informatii despre interventia de liposuctie. Pretul este de cele mai multe ori in topul cautarilor lor, astfel ca in acest articol vor fi prezentate cateva detalii importante legate de acest subiect, pentru a le fi de ajutor tuturor celor interesati.

Interventia de liposuctie la picioare – pret estimativ

Cei interesați de subiectul „liposuctie picioare pret” trebuie sa stie ca in Romania costurile pentru acest serviciu sunt influentate de mai multe criterii: orasul in care se afla clinica respectiva,  calitatea clinicii, notorietatea medicului, complexitatea interventiei etc.

In general, preturile pentru operatia de liposuctie la picioare pornesc de la 1.700 de euro, putand ajunge sau chiar depasi 3.000 de euro.

Liposuctie picioare: preț si avantaje

Cine cauta pe internet „liposuctie picioare pret” poate gasi si avantajele reducerii grasimii prin acest procedeu. Rezultatele apar dupa trei luni, iar pacientii se pot bucura de picioare mai frumoase, cu un aspect neted.

Avantajele acestei interventii chirurgicale realizate de un medic chirurg estetician sunt cu atat mai vizibile si mai reusite, cu cat specialistul are experienta in domeniu. Tot important este si ca el sa fie ajutat de echipamente moderne, de ultima generatie, de instrumentar si conditii la cele mai inalte standarde, toate acestea fiind oferite in cadrul clinicilor de top.

Acestea sunt cele mai importante avantaje ale procedurii:

  • grasimea din coapsa mediala, din partea din fata a coapsei sau de pe gambe este indepartata rapid;
  • interventia duce la eliminarea tesutului adipos acumulat in exces intr-un mod eficient;
  • perioada de recuperare este scurta;
  • in cadrul procedurii sunt utilizate echipamente de noua generatie, care fac ca rezultatele sa fie foarte bune;
  • rezultatele sunt permanente;
  • inciziile sunt foarte mici si in locuri putin vizibile;
  • picioarele raman frumos conturate si tonifiate;
  • oamenii se pot misca mai bine si pot chiar alerga asa cum isi doreau de mult timp.

Liposuctie picioare: preț și riscuri

Nu toate persoanele interesate de subiectul liposuctie picioare pret pot beneficia de aceasta interventie, pentru ca ea este interzisa in cazul pacientilor cu diabet, cu probleme cardiace, cu afectiuni autoimune sau cu un sistem imunitar deficient. Pentru a sti daca o persoana se califica pentru aceasta interventie, se va prezenta la medicul specialist, unde va expune istoricul sau medical, tratamentele pe care le efectueaza si daca a avut complicatii in cazul altor interventii.

Ca orice operatie, si in cazul liposuctiei la picioare pot aparea probleme, de la cele mai simple, pana la unele complicatii, in cazuri rare. Printre cele mai intalnite, sunt vanataile si umflaturile, dar acestea dispar pana in 30 de zile. Pentru a elimina riscul de infectie, medicii prescriu tratamente cu antibiotice, care trebuie urmate intocmai.

Printre riscurile interventiei se mai afla si: sangerare, complicatii provocate de anestezie, infectii, indepartarea asimetrica a grasimii, amorteli, schimbari de culoare ale pielii in zonele in care s-a facut interventia, deteriorarea nervilor sau a vaselor de sange, cheaguri in venele profunde.