Meniu

Liposuctie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pot efectua o liposuctie in Pitesti toti cei care au o greutate corporala apropiata de normalul specific varstei si inaltimii si care au o stare de sanatate buna.

Liposuctia sau lipoaspiratia presupune indepartarea grasimii localizate in zonele in care aceasta scade mai greu pe cale naturala: regiunea subombilicala, solduri, flancuri, coapse etc. Chiar daca prin aceasta metoda se reduce si greutatea corporala, lipoaspiratia nu trateaza obezitatea, ci mai degraba contureaza armonios corpul. Poti descoperi mai jos in ce clinici din Pitesti se realizeaza interventii de liposuctie, cine efectueaza o astfel de operatie si cat costa.

Cat costa o interventie de liposuctie in Pitesti

Pentru a afla pretul pentru o lipoaspiratie sau o liposuctie in Pitesti, poti consulta tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Spitalul Dr. Irimia
700 Euro
 • Tariful pentru interventia de Liposuctie porneste de la 700 Euro
 • Primul spital privat din Arges
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Medici cu experienta, inclusiv la chirurgie plastica
 • Interventii de lipoaspiratie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Aglomeratie
 • Timp mare de asteptare
Estetica Med
2.500-4.000 Euro
 • Tarif Liposuctie 2.500-4.000 Euro
 • Medic cu experienta bogata, doctor in stiinte medicale
 • Clinica moderna
 • Aparatura performanta
 • Gama vasta de interventii
 • Experienta in interventiile de lipoaspiratie
Dr. Iordache
700 Euro
 • Tariful pentru interventia de Liposuctie porneste de la 700 Euro
 • Medic cu experienta, indrumat la inceput de cariera de catre prof. dr. Ioan Lascar
 • Realizeaza diverse operatii estetice si de reconstructie
 • Preturi mai mici fata de alti chirurgi plasticieni din Pitesti
 • Interventii de lipoaspiratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se fac operatii de liposuctie in Pitesti

Descopera, in continuare, cele trei clinici si spitale din Pitesti in care se fac operatii de liposuctie:

1. Spitalul Dr. Irimia

Interventii de liposuctie in Pitesti se efectueaza la Spitalul Dr. Irimia, in cadrul departamentului de chirurgie plastica si estetica. Acest spital este primul spital privat din Pitesti, fiind infiintat in anul 1991 si cuprinde o gama vasta de specialitati medicale. Interventiile de chirurgie estetica sunt realizate de catre col. dr. Bogdan Marinescu, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale si care este si asistent universitar.

Pretul pentru o liposuctie porneste de la 700 de euro si creste in functie de numarul zonelor operate.

Despre aceasta unitate medicala s-au scris si lucruri pro, si contra in recenziile pacientilor de pe internet. Unii argeseni spun ca profesionalismul medicilor este remarcabil si ca se foloseste aparatura de ultima generatie, tot procesul, de la preluare si pana la iesirea de pe usa clinicii decurgand lin si fara neplaceri. Altii spun insa ca, din contra, organizarea in acest spital privat este sub asteptari, fiind aglomeratie, iar timpii de asteptare destul de mari.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Dr. Irimia
Vezi Pareri

2. Estetica Med

Estetica Med este un cabinet de chirurgie estetica din Pitesti in care se efectueaza si interventii de liposuctie. Medicul care realizeaza aceasta operatie si multe altele la nivelul fetei, abdomenului, sanilor, corpului este dr. Ivan Vatamanesku, medic primar chirurgie estetica, plastica, microchirurgie reparatorie si doctor in stiinte medicale. Dupa incheierea facultatii de medicina si farmacie, a petrecut 16 ani lucrand in cadrul Spitalului Clinic Universitar de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti. Dr. Vatamanesku a colaborat cu nume cunoscute din chirurgia plastica si reparatorie si este membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si al altor foruri nationale.

Pretul unei lipoaspiratii efectuate de acest medic in clinica Estetica Med din Pitesti este cuprins intre 2.500 si 4.000 de euro, in functie de numarul zonelor operate.

Pacientii spun ca acest chirurg plastician, care isi desfasoara activitatea si in Pitesti, dar si in Bucuresti este unul dintre putinii profesionisti adevarati, care este dedicat profesiei sale si le ofera pacientilor rezultatele dorite, iar inainte de proceduri le furnizeaza, cu rabdare, toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasca.

3. Dr. Madalina Iordache

Interventii de liposuctie in municipiul Pitesti se realizeaza si la dr. Madalina Iordache, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie. Medicul activeaza in doua clinici private din Pitesti si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti, pe sectia de chirurgie plastica. Dupa absolvirea Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, a urmat rezidentiatul in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, acolo unde s-a aflat sub indrumarea prof. dr. Ioan Lascar. Dr. Iordache realizeaza si interventii de liposuctie abdomen, coapse, brate, flancuri etc.

Pretul pentru o liposuctie porneste de la 700 de euro, pentru minim doua zone si poate creste in functie de numarul zonelor operate.

Medicul este apreciat de cei care au trecut prin cabinetul sau de la privat sau de la stat, spunand ca este un bun profesionist, care se canalizeaza pe obtinerea unor rezultate naturale, armonioase, care sa complimenteze pacientul si sa-l faca sa se simta mai bine in pielea lui.

Concluziile noastre

Procedurile de liposuctie, in Pitesti, se realizeaza de catre medici cu experienta vasta in domeniul chirurgiei plastice si estetice, unii dintre acesti profesionisti fiind si doctori in stiinte medicale.

Pentru ca lipoaspiratia este o procedura dificila, care se efectueaza sub anestezie generala, este indicat sa alegi un astfel de medic, cum sunt cei prezentati in acest articol, care exceleaza in pregatire, echipamentele folosite si in experienta dobandita.