Meniu

Liposuctie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa-ti poti face o liposuctie in Sibiu, inseamna ca ai ajuns deja la greutatea ideala, doar ca nu esti multumit de modul in care este distribuita. O liposuctie te poate ajuta sa indepartezi stratul de grasime care te deranjeaza, doar ca asteptarile trebuie sa fie realiste, iar pentru ca rezultatele sa reziste in timp este nevoie de efort.

Persoanele interesate de aceasta operatie, pot afla toate informatiile decare au nevoie, inclusiv indicatiile si recomandarile, dupa o consultatie de specialitate cu un medic din Sibiu. Doar dupa ce fac rost de expertiza unui specialist din domeniu, vor putea lua o decizie in privinta clinicii.

Cat costa interventia de liposuctie din Sibiu?

In cazul interventiei de liposuctie din Sibiu, pretul se poate modifica in functie de tehnica utilizata, de particularitatile cazului si de numarul de zone asupra carora se aplica tratamentul. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla la care clinici poti beneficia de cele mai accesibile servicii de remodelare corporala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
1.800 Euro
 • Tariful pentru interventia de Liposuctie porneste de la 1.800 Euro
 • Medic specialist
 • Gama variata de interventii
 • Tehnica moderna
 • Practica si studii in strainatate
 • Parteneriate cu diverse clinici
Med Elite
1.500 Euro
 • Tarif interventie Liposuctie 1.500 Euro
 • Gama variata de servicii
 • Program individualizat
 • Experienta de peste 15 ani in domeniu
 • Confidentialitate
 • Probleme de comunicare
Medlife
1.450 Euro
 • Tariful pentru interventia de Liposuctie porneste de la 1.450 Euro
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Multiple facilitati medicale si tehnice
 • Organizare slaba
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza interventia de liposuctie in Sibiu

La clinicile de mai jos se efectueaza o gama variata de interventii de chirurgie estetica, printre care se regaseste si liposuctia, in Sibiu. Pe langa pret, in cadrul prezentarilor de mai jos se regasete si opinia generala a oamenilor care au beneficiat in trecut de serviciile unei anumite clinici, astfel incat sa-ti poti face o idee despre modul in care au fost tratati pacientii:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Primul medic la care pot apela pacientii in vederea obtinerii unei liposuctii in Sibiu este Dr. Olimpiu Harceaga. Tehnica folosita de el este Vaser Lipo, care consta in desfacerea celulelor adipoase de pe structurile de suport prin intermediul undelor de ultrasunete. Spre deosebire de tehnica asistata de laser sau cea clasica, lipoaspiratia Vaser minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi, din apropierea zonei tratate. Dr. Olimpiu Harceaga combina tehnica Vaser Lipo cu Tickle Lipo, in scopul de a obtine rezultatele mult dorite. Alte interventii pe care le aleg adesea pacientii sunt operatia de ridicare a sprancenelor, cea de lifting facial, precum si operatia estetica pentru urechi decolate. Toate aceste operatii duc la o imbunatatire clara a fizicului si a trasaturilor faciale.

Pentru interventia de acest tip, pretul incepe de la 1.800 de euro pe zona si se modifica in functie de numarul de zone targetate si de tipologia fiecarui caz.

Ratingul perfect pe care l-a obtinut Dr. Olimpiu Harceaga se datoreaza faptului ca se implica in fiecare caz, astfel incat pacientii sa obtina rezultatele pe care si le doresc. Caracteristicile care il definesc cel mai bine sunt amabilitatea, atentia la detalii si profesionalismul. Exista paciente care marturisesc ca asteapta cu nerabdare urmatoarea interventie chirurgicala.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Med Elite

O alta clinica la care oamenii se pot duce pentru a beneficia de interventia de liposuctie in orasul Sibiu, este Med Elite. Din echipa clinicii fac parte chirurgi plasticieni si esteticieni, al caror scop este de a le oferi pacientilor consilierea de care au nevoie. Modalitatea prin care se desfasoara interventia de liposuctie la aceasta clinica este simpla: sub anestezie generala, se realizeaza o incizie si se introduce un tub mic, denumit canula, care are rolul de a fragmenta si aspira grasimea la nivelul zonelor problema. Se poate aplica la nivelul abdomenului, al coapselor, feselor, soldurilor, bratelor si gatului. De multe ori, liposuctia este asociata cu proceduri precum abdominoplastia, brahioplastia si reductia mamara.

Pentru interventia de liposuctie, pacientii platesc aproximativ 1.500 de euro.

In timp ce unii pacienti apreciaza calitatea serviciilor de care au avut parte la clinica Med Elite, altii se declara nemultumiti de interactiunea de care au avut parte cu personalul medical, intrucat n-au obtinut informatiile de care aveau nevoie.

3. Medlife Polisano

In cadrul spitalului Medlife Polisano se efectueaza o gama variata de interventii chirurgicale, de la blefaroplastie, la augmentare mamara si liposuctie, toate in Sibiu. Aici isi desfasoara activitatea medici cu experienta in domeniul chirurgiei estetice si plastice, precum Dr. Aschilian Mihai, Dr. Siclovan Horia si Dr. Simon Sanda. Pentru a beneficia de o interventie chirurgicala, este important ca cei interesati sa treaca mai intai printr-un consult de specialitate. In timpul consultului respectiv se evalueaza starea de sanatate a pacientului, astfel incat sa nu fie expus la complicatii. Dupa aceea, pacientul impreuna cu medicul chirurg pot alege interventia chirurgicala potrivita.

Costul interventiei de liposuctie incepe de la 1.450 de euro si se modifica in functie de zona.

Chiar daca majoritatea pacientilor n-au avut lucruri negative de zis in legatura cu serviciile de chirurgie plastica, organizarea slaba si nerespectarea programarilor i-a determinat pe multi dintre ei sa acorde un rating mai slab spitalului.

Concluzii

Prin urmare, daca esti in cautarea unei clinici la care se efectueaza interventia de liposuctie in Sibiu, atunci cu siguranta vei gasi ceea ce cauti. Bineinteles, daca iti doresti sa te bucuri de efecte pentru o perioada cat mai lunga de timp, atunci este esential sa-ti schimbi obiceiurile alimentare si sa adaugi cateva exercitii fizice in rutina ta zilnica.