Meniu

Liposuctie Turcia

Actualizat pe:

Turismul medical nu mai este un concept nou nici in Romania, fiind foarte multi oameni venind in tara pentru diferite servicii medicale, dar si multi romani care pleaca in alte tari chiar si pentru interventii estetice, iar una dintre cele mai populare este cea de liposuctie in Turcia.

Cand vine vorba despre interventiile de chirurgie plastica si estetica, Turcia este una dintre primele alegeri ale romanilor, indiferent daca este vorba despre persoane publice sau oameni obisnuiti. Acest lucru se datoreaza preturilor avantajoase – o operatie de liposuctie din Turcia are pretul la aproape jumatate decat cel practicat in alte tarile europene, de exemplu – si a calitatii superioare a actului medical.

La ce clinici se poate merge pentru o operatie de liposuctie in Turcia?

Cum unitatile medicale din strainatate au observat apetitul romanilor pentru operatiile estetice, acestea au inceput sa isi promoveze tot mai mult serviciile si in Romania, determinandu-i pe multi sa apeleze la interventiile de liposuctie din Turcia.

Fiind insa vorba despre o clinica medicala straina, este necesar sa existe anumite certificari si argumente care sa confirme ca serviciile oferite de aceasta sunt unele sigure si de buna calitate. Astfel ca, pentru a veni in ajutorul celor care se afla in acest proces de documentare, in articolul de fata vor fi prezentate unele dintre cele mai populare clinici pentru liposuctie din Turcia.

1. Clinica Ensar Duman

Cele care au dat startul interventiilor estetice efectuate in strainatate sunt vedetele autohtone, care au reprezentat un exemplu pentru oamenii obisnuiti. Astfel ca una dintre clinicile la care au apelat multe vedete din tara este Clinica Ensar Duman.

Aceasta clinica dispune de aparatura medicala ultraperformanta, care este utilizata de o echipa medicala profesionista si dedicata, astfel ca cei care o aleg pentru o operatie de liposuctie in Turcia vor beneficia de cele mai moderne tehnici.

2. Esteworld

O alta clinica de chirurgie plastica din strainatate care este foarte populara printre romani este clinica Esteworld. Popularitatea acesteia se bazeaza pe medicii cu o vasta experienta in domeniu, calitatea serviciilor si, mai ales, a actului medical, pentru care se folosesc unele dintre cele mai moderne tehnici din lume.

De exemplu, in cazul operatiei de liposuctie din Turcia, de la Esteworld, se foloseste o tehnologie revolutionara, cunoscuta drept liposuctie Vaser.

3. Clinicana

Clinicana este o clinica specializata in chirurgie estetica si transplant de par, dar unde pot fi efectuate si interventii de liposuctie, din Turcia. Desi cele mai mediatizate tratamente si interventii estetice din aceasta tara sunt cele de implant de par, romanii aleg adesea aceasta clinica si pentru alte tipuri de interventii.

Astfel ca si cele de liposuctie si remodelare corporala sunt la fel de populare in randul pacientilor care apeleaza la serviciile de turism medical din cadrul Clinicana.

Trebuie mentionat ca toate clinicile mentionate ofer servicii de turism medical, care pe langa serviciile medicale solicitate, ofera si cazare la hotel, precum si transport de la aeroport.

In concluzie, atentia primita si calitatea serviciilor medicale sunt principalele motive care ii determina pe romani sa aleaga operatiile de liposuctie din Turcia, in detrimentul celor oferite de clinicile de chirurgie plastica si estetica din tara.