Meniu

Liposuctie vaser

Actualizat pe:

Depozitele de grasime inestetica sunt unele dintre principalele motive pentru care unii oameni apeleaza la interventiile de chirurgie estetica, iar liposuctia Vaser este una dintre tehnicile cele mai eficiente in acest demers.
Trebuie mentionat inca de la inceput ca aceasta tehnica este una moderna, o alternativa mai eficienta si mai putin dureroasa a liposuctiei traditionale, care foloseste ultrasunetele pentru a disloca grasimea nedorita, care ulterior este aspirata si eliminata.
Un alt avantaj al tehnologiei Vaser este timpul mai scurt in care se realizeaza liposuctia, datorita caruia este considerata mult mai eficient. Totusi, unii oameni se pot intreba daca merita interventia de liposuctie Vaser pretul pe care aceasta il are, care este mai mare decat in cazul liposuctiei traditionale. Acest aspect va fi lamurit in articolul de fata.

Cum se realizeaza liposuctia Vaser si caror zone se adreseaza?

Pacientii care se confrunta cu depuneri nedorite de grasime trebuie sa stie ca interventia de liposuctie Vaser poate fi efectuata in orice zona a corpului, astfel ca vor putea obtine, mai rapid si mai usor, rezultatele pe care si le doresc, indiferent daca este vorba despre abdomen, fese, solduri, gambe sau genunchi.
In plus, tehnologia Vaser poate fi folosita pentru toate tipurile de grasime, de la cea foarte fibroasa, la cea mai fina, motiv pentru care este o solutie potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati.
In ceea ce priveste modul in care se desfasoara o astfel de interventie chirurgicala, primul pas – dupa anestezie – este inserarea unei solutii saline in zonele vizate pentru liposuctie, cu efect de vasoconstrictie, pentru a anestezia si micsora vasele de sange, astfel incat sangerarea sa fie minima. Aceasta etapa nu numai ca favorizeaza dislocarea grasimii, ci contribuie si la o recuperare mai rapida si la reducerea vanatailor post-chirurgicale.
Ulterior, printr-o incizie mica se introduce o sonda care, cu ajutorul ultrasunetelor, va rupe tesutul adipos, fara a leza alte tesuturi sau vase de sange, pe care apoi il va lichefia pentru a fi mai usor de eliminat.
Un avantaj major al tehnologiei Vaser fata de procedura traditionala de lipoaspiratie este ca permite eliminarea in siguranta a unei cantitati mai mari de grasime din organism.

Cat costa procedura de liposuctie Vaser?

Tinand cont ca tehnica folosita pentru interventia de liposuctie Vaser este una moderna, de ultima generatie, costurile acesteia sunt putin mai mari decat in cazul unei interventii traditionale de eliminare a grasimii inestetice.
Totusi, gradul mai mare de siguranta si de eficienta justifica aceste costuri, pentru care sunt dispusi sa plateasca si pacientii care se intrebau, referitor la tehnica Vaser pentru liposuctie, care este pretul, iar vindecarea mult mai rapida este un factor care cantareste mai mult decat pretul in deciziile pacientilor.
In general, pretul pentru o astfel de interventie porneste din jurul valorii de 3.500 de euro, pret care poate creste in functie de zonele asupra carora se intervine si de fiecare clinica sau medic in parte.

In concluzie, desi poate parea un cost ridica pentru o interventie de liposuctie Vaser, avantajele numeroase pe care le ofera aceasta motiveaza diferentele de preturi fata de o liposuctie clasica.