Meniu

Medici familie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Articolul de fata reuneste detalii importante despre cei mai apreciati medici de familie din Baia Mare, fiind util persoanelor care vor sa isi gaseasca un medic de familie potrivit. Acesta e responsabil sa ofere ingrijiri medicale generale, sa iti monitorizeze starea de sanatate si sa te indrume catre specialisti atunci cand este cazul. De asemenea, medicul de familie este cel la care mergi pentru diferite acte medicale si pentru servicii preventive. 

In cautarea unui medic de familie din Baia Mare trebuie sa tii cont de experienta acestuia, de orele de lucru si de locatia cabinetului. De asemenea, recomandarile de la persoane cunoscute pot fi utile. Oamenii isi doresc de la medicul de familie sa fie implicat, usor de abordat si sa le ofere sfaturi bune la nevoie. 

Care sunt cei mai apreciati medici de familie din Baia Mare?

Daca planuiesti sa iti transferi dosarul la un alt medic de familie si vrei sa afli care sunt cei mai buni din Baia Mare, din acest articol poti afla informatii utile. Incepand cu tabelul de mai jos, poti vedea care sunt cei mai apreciati medici de familie si care este pretul pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Multicare Clinic
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Profesionalism si amabilitate
 • Clinica moderna si curata
Dr. Alina Lupu
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si implicare
 • Sfaturi si indrumari utile
Dr. Simina Pop
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Asistenta amabila
 • Comunicare eficienta medic-pacient
Dr. Otilia Cozma
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii impecabile
 • Seriozitate si profesionalism
 • Amabilitate
 • Implicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Baia Mare

Baia Mare este un oras in care exista numeroase unitati medicale si implicit, medici de familie. E important sa rezonezi cu medicul pe care il alegi si sa ii intelegi abordarea, deoarece este prima persoana la care apelezi atunci cand tu sau un membru al familiei tale se confrunta cu o problema medicala.

Inainte de a te inscrie la un medic, iata o lista cu medici de familie Baia Mare dintre care poti alege:

1. Multicare Clinic

Una dintre cele mai apreciate unitati medicale din Baia Mare este Multicare Clinic, iar acolo vei gasi medici de familie cu experienta si pasiune pentru meserie. Acestia pun pe primul loc sanatatea pacientului, oferind solutii, tratamente si sfaturi utile pentru orice problema de ordin medical. Pacientii beneficiaza de ingrijiri medicale si indrumari din partea unor medici bine pregatiti, care inteleg importanta relatiei dintre medicul de familie si pacient in gestionarea afectiunilor medicale.

La Multicare Clinic, o consultatie costa 100 lei.

Multicare Clinic este o clinica moderna si extrem de curata. Acest lucru este declarat de pacientii care si-au relatat experienta in mediul online, unde au notat si faptul ca medicii sunt foarte bine pregatiti. Aceleasi cuvinte de apreciere exista si la adresa asistentelor, care sunt amabile si contribuie la calitatea actului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Multicare Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Alina Dana Lupu

Dr. Alina Dana Lupu este unul dintre cei mai cautati medici de familie din Baia Mare. Aceasta ofera ingrijiri medicale pacientilor de toate varstele si profeseaza alaturi de o echipa de medici cu competente in stomatologie si auriculoterapie. Cabinetul este dotat cu aparatura moderna si permite monitorizarea eficienta a starii de sanatate a pacientilor. 

Pretul unei consultatii la medicul de familie este de 120 lei.

Pacientii care o au pe dr. Alina Dana Lupu ca medic de familie au numai cuvinte de lauda pentru aceasta si o caracterizeaza ca fiind un medic bun, sufletist si amabil. Aceasta e apropiata de pacient si depune eforturi pentru a gasi solutii eficiente in orice caz, oferind sfaturi si indrumari utile.

3. Dr. Simina Elena Gratiela Pop

Dr. Simina Elena Gratiela Pop se numara printre cei mai buni medici de familie care profeseaza in Baia Mare si pe care trebuie sa ii iei in considerare daca te afli in cautarea unui medic. Aceasta asigura pacientilor sai consultatii, o monitorizare atenta a starii de sanatate si tratamente utile. De asemenea, ii indruma pe pacienti catre cei mai buni specialisti atunci cand au nevoie de tratamente sau investigatii complexe. 

Pentru consultatie, pacientii vor plati 120 lei.

Din recenziile care pot fi consultate in mediul online, reiese ca dr. Simina Elena Gratiela Pop este un medic foarte bine pregatit, prompt si amabil. Atat doamna doctor, cat si asistenta au o abordare amabila si calda fata de pacient, caruia ii ofera toate informatiile necesare.

4. Dr. Otilia Cozma

Clasamentul celor mai buni medici de familie din orasul Baia Mare este completat de serviciile dr. Otilia Cozma. Cu o experienta de peste trei decenii in domeniul medical, dr. Otilia este medic primar in specialitatea medicina de familie si are competenta in medicina de urgenta, in medicina de intreprindere si este consilier de nutritie. Aceasta a obtinut titlul de medic primar in anul 1997 si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca in 1983. 

Pentru o consultatie, vei achita suma de 130 lei.

Despre dr. Otilia Cozma, pacientii spun ca este un medic extrem de bine pregatit, serios si profesionist. Acestia se declara multumiti de calitatea serviciilor si de abordarea doamnei doctor, care este amabila, implicata si apropiata de pacient. 

Concluzii

Medicii de familie prezentati anterior sunt cei mai apreciati si cautati din Baia Mare, fiind principalii medici pe care trebuie sa ii iei in considerare daca vrei sa te inscrii la un alt cabinet. Este important ca relatia dintre pacient si medicul de familie sa se bazeze pe incedere, astfel incat pacientii sa poata discuta deschis si sa primeasca sfaturi personalizate din partea medicului sau.