Meniu

Medici familie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista multi medici de familie in Botosani care au castigat aprecierea pacientilor, ca urmare a calitatii ingrijrilor medicale si sfaturilor pe care le ofera. Atunci cand ai o problema de sanatate, medicul de familie este primul caruia te adresezi pentru un diagnostic, pentru tratament si inclusiv pentru trimitere catre specialisti, atunci cand sunt necesare investigatii complexe pentru identificarea diagnosticului. 

Este important sa comunici cu o persoana care iti cunoaste istoricul medical si care iti poate explica intr-un limbaj accesibil recomandarile venite de la medicii specialisti. Acea persoana este medicul de familie, iar in Botosani exista numerosi astfel de profesionisti la care te poti inscrie impreuna cu familia ta. 

Medici de familie in Botosani: top 5

Locuiesti in Botosani si cauti un medic de familie bun? Tabelul de mai jos iti va fi de folos, pentru ca surprinde numele celor mai apreciati medici din aceasta specialitate. Uneori, este nevoie sa platesti consultatia (daca se epuizeaza fondurile), asa ca in tabel apare si tariful aferent consultatiei la fiecare medic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Vasilescu
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Amabilitate
 • Interes fata de pacient si nevoile sale
Dr. Carmen Lupu
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Rabdare, implicare si profesionalism
 • Comunicare eficienta cu pacientii
Dr. Marcel Lupascu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si rabdare
 • Empatie
 • Cabinet ingrijit
Medical Asistserv
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Bunavointa si intelegere
 • Atentie la nevoile pacientului
Dr. Condorovici
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic foarte bine pregatit
 • Bunatate si empatie
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cel mai bun medic de familie din Botosani?

Pentru a alege cel mai bun medic de familie, persoanele care locuiesc in Botosani trebuie sa verifice toate optiunile pe care le au la dispozitie. Aceasta documentare consuma timp, motiv pentru care am reunit informatii de interes despre cei mai buni medici de familie si le-am prezentat intr-un scurt clasament, astfel incat sa iti fie mai usor sa faci o alegere:

1. Dr. Razvan Vasilescu

Dr. Razvan Vasilescu este considerat de multe persoane din Botosani ca fiind cel mai bun medic de familie. Acesta a urmat studiile Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi, este medic primar si profeseaza de aproape 10 ani. Se afla intr-o formare continua, motiv pentru care participa in fiecare an la cursuri de perfectionare. Acesta se ocupa de consultatii, vaccinari, deplasari la domiciliu pentru ingrijiri si monitorizare etc.

Pentru o consultatie, se va achita suma de 70 lei.

Pacientii care si-au exprimat pe internet parerea despre dr. Razvan Vasilescu il descriu ca fiind un medic exceptional. Acesta asigura un act medical de calitate, este bine pregatit, amabil si manifesta interes fata de nevoile pacientului. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Vasilescu
Vezi Pareri

2. Dr. Carmen Lupu

Dr. Carmen Lupu este un medic de familie cunoscut in Botosani, la care te poti inscrie pentru ingrijiri medicale calitative. Serviciile din acest cabinet se adreseaza pacientilor de toate varstele, care beneficiaza de o abordare integrata a starii de sanatate, de tratamente moderne si de indrumare catre cei mai buni specialisti. 

Tariful unei consultatii este de 80 lei.

In ceea ce priveste opinia pacientilor, cativa dintre acestia si-au relatat experientele si pe internet. Cativa dintre ei spun ca doamna doctor este medicul lor de familie de zeci de ani si ca o pretuiesc pentru rabdare, amabilitate, implicare si profesionalism. Amabilitatea medicului este un alt punct forte, intrucat unele persoane spun ca au ramas placut impresionate dupa o simpla convorbire telefonica. 

3. Dr. Marcel Lupascu

Daca locuiesti in Botosani si vrei sa gasesti un medic bun de familie, trebuie sa il iei in calcul si pe dr. Marcel Lupascu. Acesta se ocupa de consultatii, tratamente pentru diferite afectiuni, recomandari si trimiteri catre medici specialisti etc. Pune pe primul loc siguranta pacientului si experienta vasta ii permite sa gestioneze inclusiv cazuri complexe, bazandu-se pe o abordare integrata a starii de sanatate. 

Pentru o consultatie, se va achita suma de 100 lei.

Profesionalismul, rabdarea si faptul ca este apropiat de pacienti sunt principalele calitati apreciate la dr. Marcel Lupascu. Pacientii il recomanda si spun ca este unul dintre cei mai buni medici. Acesta lucreaza intr-un cabinet ingrijit, in care ambientul este placut.

4. Medical Asistserv

Pentru colaborarea cu un medic de familie bine pregatit, pacientii din Botosani pot sa se orienteze catre cabinetul Medical Asistserv, a carui misiune este de a oferi pacientilor acces la servicii calitative de diagnostic, tratament si consiliere medicala. Sunt disponibile servicii complete din sfera medicinei de familie, prestate de personal calificat. Se foloseste aparatura moderna, cu ajutorul careia se efectueaza diferite teste, si sunt disponibile metode alternative la anumite tratamente conventionale. Toate sunt oferite in cadrul CMI Dr. Liliana Carmen Haidarli, cabinet care se afla in componenta acestei unitati medicale. 

Pentru o consultatie, vei plati 100 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat la Medical Asistserv. Medicii pe care i-au intalnit sunt profesionisti, amabili si atenti la nevoile pacientului. Acestia dau dovada de interes si implicare fata de starea celor care trec pragul cabinetului, indiferent de varsta si de cat de grava este problema lor. 

5. Dr. Doinita Condorovici

Printre cei mai buni medici de familie din Botosani se numara si dr. Doinita Condorovici. Aceasta a absolvit in 1986, este medic primar si are experienta vasta in medicina de familie. Dr. Doinita prioritizeaza sanatatea pacientilor, indiferent de varsta lor, si depune toate eforturile pentru identificarea si recomandarea unor tratamente eficiente. 

Consultatia costa 110 lei.

Seriozitatea, profesionalismul si empatia – acestea sunt principalele calitati reliefate in recenziile de pe internet ale pacientilor. Ei o recomanda pe dr. Doinita Condorovici si spun ca este un medic foarte bine pregatit, amabil si sufletist. 

Concluzii

Alegerea unui medic de familie depinde de preferintele si asteptarile personale, iar in Botosani vei gasi suficienti specialisti care sa ofere ingrijiri medicale de calitate familiei tale. Recomandarile, parerile altor pacienti, experienta medicului si accesibilitatea cabinetului sunt criteriile principale in functie de care oamenii isi aleg medicul de familie.