Meniu

Medici familie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru nevoile tale de sanatate, cauti medici de familie in Braila care sa ofere ingrijire de calitate, servicii de preventie si sustinere pe termen lung in orice problema legata de conditia fizica si functionarea organismului. Cei mai buni specialisti in medicina de familie din orasul tau pot fi gasiti in cadrul unor cabinete individuale amplasate in diverse zone ale municipiului. 

Daca nu stii care ar fi cea mai buna optiune care sa iti satisfaca exigentele, citeste pana la capat acest articol de prezentare a medicilor de familie din Braila si vei afla unde ar trebui sa mergi.

Cat costa serviciile prestate de medici de familie in Braila?

De regula, atunci cand esti pacient inscris pe lista unui medic, serviciile prestate de medici de familie in Braila sunt gratuite. Nu vei plati consultatiile si, daca esti asigurat la Fondul Public de Sanatate, vei beneficia de bilete de trimitere la analize, investigatii si consultatii la medici specialisti, cu ajutorul carora vei avea gratuitati si decontari partiale prin Casa de Asigurari de Sanatate. Medicii de familie acorda insa si consultatii pacientilor care nu fac parte din listele lor. Vei gasi preturile in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Lapusneanu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si experimentat
 • Empatie fata de pacienti
 • Ecografii de precizie
Dr. Cristina Sticlaru
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet bine dotat
 • Servicii ireprosabile
 • Medic bun si dedicat profesiei
 • Amabilitate si empatie
Dr. Amarioarei
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii impecabile
 • Profesionalism si seriozitate
 • Empatie si amabilitate
 • Atmosfera primitoare la cabinet
Dr. Raluca Voda
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Examinari de acuratete
 • Echipamente performante la cabinet
 • Abordare empatica a pacientului
Dr. Zainescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii profesionale
 • Cabinet modern
 • Respectarea nevoilor si preferintelor pacientilor
 • Consultatii si examinari amanuntite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti medici de familie in Braila?

Intrebati de medici de familie buni in Braila, locuitorii orasului iti vor spune probabil fiecare de propriul medic. Insa exista cateva criterii dupa care il poti recunoaste pe cel mai bun pentru nevoile tale. Vrei, desigur, sa poata fi gasit ori de cate ori ai nevoie de sfaturi, de consultatii, adeverinte si bilete de trimitere, vrei sa ai un loc in care sa fii inteles si pe cineva care sa iti cunoasca tot istoricul medical si toate problemele de sanatate si sa stie sa te asculte. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi o prezentare a celor mai buni medici de familie din orasul tau.

1. Dr. Monica Lapusneanu

Unul dintre cei mai apreciati medici de familie din Braila este dr. Monica Lapusneanu, medic primar in medicina de familie, avand competente in ecografia generala. Datorita aparaturii performante si experientei medicului, vei beneficia aici de examinari temeinice ale organelor si tesuturilor, prin ultrasonografie. La cabinetul sau din cadrul Policlinicii Hipodrom din Strada Pietatii nr. 3, medicul acorda consultatii de medicina de familie pentru adulti si copii, dar si consultatii de medicina de intreprindere. 

Pentru pacientii care nu sunt pe lista ei, medicul percepe pentru o consultatie suma de 100 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru acest medic de familie si spun ca au gasit la cabinetul ei servicii de calitate, profesionalism, experienta, empatie si ecografii de precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Monica Lapusneanu
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Sticlaru  

Cabinetul de medicina de familie Dr. Sticlaru din Braila este o unitate medicala moderna, situata pe Bulevardul Independentei nr. 91 si dotata cu echipamente de calitate. Se pot efectua aici consultatii de medicina generala, electrocardiograma si oscilometrie. Dr. Cristina Sticlaru este medic primar in medicina de familie.

Poti solicita in prealabil o consultatie la acest medic, inainte de inscrierea pe lista sa de pacienti. Tariful este de 100 de lei.

Pacientii considera ca este un medic bun si dedicat profesiei, cu un cabinet bine dotat, cu servicii de calitate, amabilitate si empatie.

3. Dr. Georgeta Amarioarei

Printre cabinetele de medici de familie din Braila se remarca si cel al Dr. Georgeta Amarioarei, medic primar in medicina de familie. Medicul are o experienta de aproape 25 de ani de lucru cu pacientii si se preocupa continuu pentru a deveni mai pregatita si mai competenta pentru solutii medicale moderne, prin participari la diverse cursuri de perfectionare anuale cu tematici. La cabinetul din strada Galati nr. 325, medicul acorda consultatii pentru patologii diverse, efectueaza tratamente, urmarire sarcina si lehuzie, ia masuri de preventie, monitorizeaza boli cronice, realizeaza vaccinari adulti si copii si deplasari la domiciliu, in cazurile speciale.

O consultatie de medicina generala la acest medic are pretul de 100 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate prestate de acest medic, de profesionalismul si seriozitatea sa, de empatia si amabilitatea cu care exercita actul medical si de atmosfera primitoare a cabinetului.

4. Dr. Raluca Voda

Dr. Raluca Oana Voda este un alt reprezentant al medicilor de familie din Braila, fata de care pacientii isi exprima multumirea. Este medic primar in medicina de familie, are o experienta de peste 20 de ani in activitatea medicale si competente in ultrasonografie generala si electrocardiograma. La cabinetul sau din cadrul Policlinicii Promedica din Bulevardul Independentei nr. 2 se efectueaza consultatii, ecografie generala, ecografie abdominala, ecografie de pelvis, ecografie tiroidiana si electrocardiograma.

Pentru o consultatie, medicul percepe suma de 80 de lei pacientilor care nu sunt inscrisi pe lista sa.

Dr. Raluca Oana Voda este apreciata de pacientii sai drept cel mai bun medic de familie din oras, cu servicii de calitate, examinari de acuratete, cabinet dotat cu echipamente performante si o abordare plina de empatie a problemelor pacientului.

5. Dr. Costanta Zainescu 

Dr. Constanta Zainescu este unul dintre medicii de familie din Braila care isi practica meseria cu devotament si responsabilitate. O poti gasi la cabinetul sau din strada General Eremia Grigorescu, unde poti accesa consultatii, ecografie generala si planning familial. Dr. Zainescu este medic primar in medicina generala pentru adulti, avand competente in ultrasonografie generala.

Pretul consultatiei la acest medic este de 100 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experientele inregistrate la cabinetul dr. Zainescu si marturisesc ca au avut parte de servicii de calitate, un cabinet modern, amabilitate si empatie, consultatii si examinari amanuntite.

Concluzii

Daca esti in cautare de medici de familie, in Braila acestia isi desfasoara activitatea in cadrul unor cabinete moderne dotate cu aparatura de calitate pentru efectuarea de investigatii ecografice temeinice si de electrocardiograme. Orasul dispune de medici primari in medicina de familie, bine pregatiti si orientati catre satisfacerea nevoilor pacientilor. 

Dupa lectura acestui articol de prezentare a serviciilor de medicina de familie din Braila, in functie de nevoile tale de sanatate, vei putea face cea mai inspirata alegere a medicului care sa iti fie aproape cu solutii pentru simptomele de care suferi, pentru eforturile tale de prevenire a imbolnavirilor, precum si pentru orice problema legata de emiterea de adeverinte si concedii pentru diverse nevoi medicale.