Meniu

Medici familie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O persoana sanatoasa trebuie sa mearga macar o data pe an la medicul de familie in Sectorul 1 pentru a efectua un control de rutina. Multe dintre afectiunile si patologiile cu care oamenii se confrunta se dezvolta in timp si fara simptome, analizele de sange fiind de un real ajutor. Prin intermediul lor si al unei examinari fizice la medicul de specialitate poti afla daca te confrunti cu anumite probleme, chiar daca se afla in stadiul incipient, avand ocazia sa aprofundezi investigatiile necesare ulterior. De regula, rezultatele analizelor medicale sunt interpretate de medicul de familie.

Daca locuiesti in Sectorul 1 si vrei sa gasesti o lista de medici de familie cu o buna pregatire in capitala si la care poti apela cu incredere, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt optiunile pe care ti le recomandam. Pune intotdeauna sanatatea pe primul lor si nu te instraina de unitatile medicale, cu un personal dornic sa te ajute. 

Cat costa o consultatie la medicul de familie in Sectorul 1?

Inainte de a merge la medicul de familie in Sectorul 1 vrei sa te informezi cu privire la preturile aplicate pentru o consultatie medicala? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in tabelul de mai jos ti-am pregatit toate tarifele practicate pentru acest serviciu, in cazul in care nu esti inscris la medicul respectiv:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Teodor Voican
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic cu o buna pregatire in domeniu
 • Servicii calitative
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Solutii personalizate
Dr. Mircea Lepadat
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Buna pricepere, amabilitate si empatie
 • Servicii la o calitate superioara
 • Diagnostic precis si tratament adecvat
 • Echipamente si aparaturi performante
Dr. Gabriel Stan
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Act medical de calitate
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii corecte
 • Diagnosticare precisa
 • Atmosfera primitoare
Dr. Ioana Marinescu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Profesionalism, implicare, empatie si buna pregatire
 • Tratamente precise si personalizate
 • Servicii multiple
 • Experienta vasta in domeniu
Dr. Cora Minculescu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Programari respectate
 • Servicii complexe si adaptate
 • Diagnostic corect
 • Contactarea telefonica a personalului de la receptie este dificila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Sectorul 1 la care te poti inscrie

Locuiesti in Sectorul 1 si vrei sa te inscrii la un medic de familie, dar nu stii care varianta este mai adecvata? Ai ajuns in locul potrivit! In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unii dintre cei mai buni si mai bine pregatiti medici de familie la care te poti inscrie. Experienta vasta in domeniu si capacitatea de a ajuta pacientii indiferent cat de complexe sunt problemele lor de sanatate sunt doua calitati care le definesc activitatea:

1. Dr. Teodor Voican

Cabinetul medical individual al dr. Teodor Voican este specializat in medicina de familie in Sectorul 1, asigurand tuturor pacientilor un act medical corect si complet. Acesta este specializat si in ecografie, oferind pacientilor urmatoarele servicii: consultatii, prescriere tratamente si retete, ecografie abdominala, ecografie tiroidiana, ecografie de san, ecografie parti moi, ecografie pelvigenitala, ecografie reno-vezico-prostatica, EKG, laborator analize, spirometrie. Cabinetul dispune de aparaturi de ultima generatie si echipamente moderne, care contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical corect si a unor investigatii precise.

Pretul pentru o consultatie de specialitate la dr. Teodor Voican este de 80 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, medicul dand dovada de o buna pregatire in domeniu. Serviciile pe care le pune in aplicare sunt calitative, investigatiile sunt precise, medicul diagnosticand corect fiecare pacient in parte. De asemenea, stabileste si un plan de tratament sau ofera solutii personalizate, pentru o vindecare optima.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Teodor Voican
Vezi Pareri

2. Dr. Mircea Lepadat

Dr. Mircea Lepadat este un alt medic de familie din Sectorul 1 pe care ti-l recomandam daca vrei sa beneficiezi de o abordare moderna si eficienta. Datorita parcursului profesional vast, dar si a mediului universitar unde a acumulat o multime de informatii esentiale, medicul reuseste sa ofere tuturor pacientilor un diagnostic precis si un tratament corespunzator. Prin intermediul echipamentelor de ultima generatie din cadrul cabinetului, acesta poate asigura asistenta medicala de urgenta.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 60 lei in cazul pacientilor care nu sunt inscrisi la acest medic de familie.

Numeroasele recenzii pozitive postate in mediul online pentru dr. Mircea Lepadat sunt dovada faptului ca serviciile si actul medical desfasurat de el sunt ireprosabile. Isi indeplineste indatoririle cu o buna pricepere, isi trateaza pacientii cu amabilitate si empatie, iar serviciile medicale puse in aplicare sunt la o calitate superioara.

3. Dr. Gabriel Stan

Dr. Gabriel Stan este un medic de familie din Sectorul 1 care prioritizeaza medicina preventiva si care asigura un act medical ireprosabil. Acesta se afla in relatii contractuale cu CASMB, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de consultatii si examinari decontate. Din lista de servicii a dr. Gabriel Stan fac parte si: eliberarea biletelor de trimitere la alte unitati medicale, acordarea retetelor compensate, eliberarea adeverintelor, consultatii de specialitate, diagnosticare si tratare, stabilirea unor solutii adecvate in functie de problema de sanatate a fiecarui pacient in parte. 

Costul unei consultatii la acest medic este de 60 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt favorabile, ceea ce inseamna ca medicul de familie intreprinde un act medical de calitate, servicii ireprosabile, investigatii precise si diagnosticare corecta. De asemenea, acorda si solutii adecvate indiferent cat de complexa sau severa este problema de sanatate a pacientului.

4. Dr. Ioana Maria Marinescu

Dr. Ioana Maria Marinescu este medic primar in medicina de familie in Sectorul 1 specializat in tratarea problemelor de sanatate, indiferent cat de severe sunt. Cabinetul sau medical individual raspunde mai multor necesitati, fiind axat, pe langa medicina de familie, si pe medicina muncii, acupunctura, medicina generala, dietoterapie, cura de slabire, ecografie. Infiintat in 2001, a oferit tuturor pacientilor inca de la inceput posibilitatea de a fi tratati in mod corespunzator, in functie de problemele si patologiile de care sufera. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate la dr. Ioana Maria Marinescu este de 70 lei.

Medicul de familie este apreciat in randul pacientilor, asigurand servicii si examinari ireprosabile. Atentia la detalii, profesionalismul, implicarea, empatia si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati apreciate, cantarind pozitiv in cadrul recenziilor postate in mediul online. In plus, tratamentele aplicate sunt eficiente, adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

5. Dr. Cora Minculescu

Dr. Cora Minculescu este medic primar in medicina de familie in Sectorul 1 si activeaza in cadrul clinicii Eridan alaturi de alti medici cu aceasta specialitate. Si-a inceput activitatea in anul 2000 si, inca de atunci, asigura pacientilor un act medical de calitate, personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si a participat la diverse cursuri anuale de perfectionare cu tematici. Aceasta este specializata si in pediatrie, oferind urmatoarele servicii: vaccinari, tratamente, consultatii, eliberare de retete compensate, de bilete de trimitere si de adeverinte.

Consultatia de specialitate la medic este de 50 lei.

Clinica este apreciata de aproape toti pacientii care i-au calcat pragul, iar medicul de familie a primit numeroase recenzii pozitive, datorita faptului ca desfasoara un act medical ireprosabil. Programarile sunt respectate, serviciile sunt complexe si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient, iar diagnosticul stabilit este unul corect. Cu toate acestea, contactarea telefonica a personalului de la receptie este dificila.

Concluzii

Vrei sa te inscrii la un medic de familie in Sectorul 1 la care sa apelezi ori de cate ori ai nevoie de ajutor? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci optiuni atent verificate si pregatite de noi unde vei beneficia de servicii ireprosabile.