Meniu

Medici familie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De pe lista celor mai buni medici de familie din Calarasi am selectat cinci pe care ii prezentam in acest articol. Prin urmare, daca iti doresti sa te inscrii la un medic de familie sau sa te transferi la unul mai bine cotat, te invitam sa citesti in continuare.

Medicul de familie este indispensabil in viata unui om, oferindu-i ingrijire medicala primara si continua. Un simplu telefon la medicul de familie iti poate aduce ajutor si alinare in cazul unei boli, iar tot la medicul de familie beneficiezi de ingrijire pe termen lung, dar si de sfaturi pentru un stil de viata sanatos, vaccinari pentru eliminarea riscului unor boli grave. Te invitam, asadar, sa descoperi la ce medici de familie din judetul Calarasi sa te inscrii pentru a beneficia de cele mai bune servicii medicale.

Cat costa o consultatie la medici de familie din Calarasi?

Consultatiile la medici de familie sunt gratuite in Calarasi si in toata tara pentru persoanele asigurate. Exista insa si situatii cand anumite servicii la acesti medici se platesc, inclusiv consultatiile: unele vaccinuri, analize de laborator, interventii specifice. Medicii de familie pot oferi 20 de consultatii gratuite zilnic, astfel ca daca se depaseste acest numar, consultatiile ulterioare din aceeasi zi se achita. In tabelul de mai jos sunt prezentate cateva tarife percepute de medici pentru astfel de consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ioana Pancef
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Medic cu experienta
 • Educatie medicala
 • Tratamente si vaccinuri
 • Sfaturi si solutii eficiente de tratament
 • Amabilitate, rabdare si implicare
Dr. Cantaragiu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Medic cu o impresionanta experienta in domeniu
 • Medicina de intreprindere
 • Planificare familiala
 • Ecografie generala
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Camelia Baicu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medic cu experienta
 • Consultatii si tratamente calitative
 • Ecografii generale, mamare, de tiroida
 • Indice glezna-brat
Dr. Viorica Nanu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii medicale pentru toate varstele
 • Monitorizarea bolilor cronice
 • Monitorizarea sarcinii si lehuziei
 • Buna organizare
 • Curatenie si atmosfera placuta
Dr. Topologeanu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • EKG computerizat
 • Spirometrie
 • Contract cu CJAS Calarasi
 • Servicii medicale la domiciliu
 • Cabinet medical modern
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Calarasi

Iata care sunt cei 5 medici de familie din Calarasi pe care pacientii ii apreciaza in mod deosebit.

1. Dr. Ioana Pancef

Dr. Ioana Pancef s-a facut cunoscuta in Calarasi mai ales in perioada pandemiei, cand s-a implicat cu tot sufletul in vaccinarea la domiciliu a pacientilor nedeplasabili. Acesta este insa doar un aspect al activitatii sale, medicul fiind bine pregatit si cu experienta in medicina de familie. Astfel, pe langa consultatii, tratamente si vaccinuri, dr. Pancef este si un bun sfatuitor pe teme medicale pentru pacientii sai, ajutandu-i sa-si protejeze sanatatea si sa aloce timp si resurse acestui aspect deosebit de important din viata lor.

Pretul unei consultatii este de 60 de lei.

Oamenii spun despre acest medic o sumedenie de lucruri frumoase: ca este dotata cu rabdare, este atenta, intelegatoare si profesionista si ca o simpla vizita in cabinetul sau te incarca de energie pozitiva. Faptul ca dr. Pancef este foarte implicata in meseria ei si ca nu ezita sa-si ofere ajutorul sunt de asemenea pe placul locuitorilor din Calarasi care i-au solicitat serviciile. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ioana Pancef
Vezi Pareri

2. Dr. Daniela Cantaragiu

In cabinetul de medicina de familie al dr. Daniela Cantaragiu sunt puse la dispozitie numeroase servicii, pentru toate varstele: consultatii, tratamente, ecografie generala, EKG, planning familial, medicina de intreprindere. Dr. Cantaragiu este medic primar medicina de familie si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Activitatea sa medicala a inceput in 1988, astfel ca a acumulat o experienta impresionanta in domeniu.

Tariful pentru o consultatie este de 70 de lei.

Calarasenii au o parere foarte buna despre acest medic, spunand ca este o persoana dedicata profesiei si foarte implicata in activitatea pe care o desfasoara. Se spune despre dr. Cantaragiu ca este aproape tot timpul in cabinetul sau, in slujba pacientilor, pe care ii ajuta neconditionat si cat poate de mult si de bine.

3. Dr. Camelia Baicu

Serviciile medicale oferite de dr. Camelia Baicu, medic de familie, in cabinetul sau din Calarasi sunt destul de variate: consultatii, tratamente, ecografii generale, de tiroida, mamara, vaccinari, tratamente, EKG, indice glezna-brat. Dr. Baicu este medic primar medicina de familie si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie  „Carol Davila” din Bucuresti. Cariera sa medicala a inceput in anul 2001 si s-a facut remarcata rapid in municipiu datorita pregatirii, implicarii si serviciilor de calitate pe care le ofera.

Pretul consultatiei la acest medic este de 50 de lei.

Avand in vedere opiniile exprimate de pacientii acestui doctor in mediul online, se poate spune ca este un medic implicat, care isi face datoria cu tact, calm si rabdare, atat in ceea ce priveste activitatea specifica unui medic de familie, cat si in cazul ecografiilor pe care le realizeaza. De fapt, acesta este unul dintre avantajele majore pe care le obtin pacientii dr. Baicu: pot efectua si diverse explorari in cadrul consultatiilor, fara sa fie nevoie sa se deplaseze la alta clinica medicala in acest scop.

4. Dr. Viorica Nanu

In cabinetul dr. Viorica Nanu sunt puse la dispozitie atat servicii de medicina de familie, cat si de medicina de intreprindere, in judetul Calarasi. Pacientii acestui medic sunt de la nou-nascuti, pana la varstnici, ce beneficiaza de: consultatii, monitorizarea bolilor cronice, vaccinari, tratamente, urmarirea sarcinii si a lehuziei. Dr. Nanu este medic specialist si a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Activitatea sa a demarat in anul 1999, iar cabinetul sau este situat in comuna Modelu, judetul Calarasi.

Pretul unei consultatii este de 50 de lei.

Dr. Nanu este vazuta ca o adevarata profesionista de catre pacientii de pe lista sa, carora le pune la dispozitie numeroase servicii medicale. Amabilitatea, promptitudinea, rabdarea si atitudinea pozitiva sunt considerate atu-uri importante, la fel si buna organizare din cabinet, curatenia si atmosfera placuta.

5. Dr. Gabriela Topologeanu 

De pe lista cu medici buni de familie din Calarasi nu avea cum sa lipseasca dr. Gabriela Topologeanu. In cabinetul sau, medicul ofera acces la numeroase servicii specifice acestui domeniu medical, dar si investigatii suplimentare: EKG computerizat, bioptron, coloroterapie, spirometrie. Cabinetul se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Calarasi, iar medicul ofera inclusiv servicii medicale la domiciliu. Cabinetul functioneaza in incinta centrului medical Vital Top din Calarasi, infiintat de dr. Topologeanu, unde mai sunt oferite si alte servicii medicale: analize, sedinte de recuperare medicala, explorari functionale, medicina muncii, cardiologie.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Pentru profesionalismul de care da dovada si pentru buna comunicare, pacientii considera acest medic o persoana bine pregatita la care se pot adresa in momentele grele in care au o problema de sanatate, dar si pentru prevenirea unor afectiuni. Oamenii spun ca sunt tratati de fiecare data cu atentie si ca primesc tratamente eficiente.

Concluziile noastre

O multime de medici de familie din Calarasi stau la dispozitia locuitorilor din judet pentru prevenirea sau tratarea afectiunilor medicale si pentru alte servicii de specialitate. In cele cinci locatii prezentate activeaza doctori de familie cu o experienta impresionanta in acest domeniu, iar in unele cabinete serviciile sunt completate de ecografii generale, mamare si de tiroida sau de EKG computerizat.

Un medic de familie este mai mult decat un doctor, este ca un membru al familiei, ce trebuie tinut aproape si consultat in caz de nevoie, dar si pentru a-ti oferi indrumari pretioase in materie de alimentatie si ingrijire in perioade deosebite, cum ar fi sarcina si lehuzia sau dupa o interventie chirurgicala.