Meniu

Medici familie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai intrebat vreodata cati medici de familie sunt in Deva? Important nu este, de fapt, numarul lor, ci cat de bine pregatiti sunt si cata experienta au. Astfel, pacientii pot beneficia de servicii de foarte buna calitate: preventie si profilaxie, tratamente, gestionarea afectiunilor cronice, educatie medicala, eliberarea documentelor specifice.

In acest articol sunt prezentati trei medici de familie din municipiul resedinta de judet al Hunedoarei, pentru a veni in sprijinul tuturor locuitorilor, fie ca vor sa-si schimbe doctorul, fie ca trebuie sa-si inscrie copilul. Citeste cu atentie pana la final, astfel incat sa stii pe mainile carui specialist sa te incredintezi pentru serviciile de asistenta medicala pe termen lung.

Cat costa consultatia la medici de familie din Deva?

Serviciile de medicina familiei sunt in general gratuite, nu doar in Deva, si fara deosebire de varsta, sex sau boala. Sunt insa si situatii cand aceste servicii costa, cum este in cazul consultatiilor oferite persoanelor care nu se regasesc in lista de pacienti inscrisi la acel medic. Tabelul de mai jos iti prezinta tarifele percepute in aceasta situatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Popescu
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii medicale complete – pediatrie si medicina de familie
 • Participare anuala la cursuri de perfectionare
 • Medic cu o bogata experienta
 • Servicii medicale la domiciliu
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Gerdanovics
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Medic cu experienta de peste 20 de ani
 • Consultatii pentru copii si adulti
 • Tratamente si vaccinari
 • Buna organizare in cabinet
 • Rabdare, calmitate si amabilitate
Dr. Daniela Balu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Medic cu o experienta vasta
 • Consultatii si tratamente pentru persoane de toate varstele
 • Sfaturi si informatii despre ingrijirea si nutritia nou-nascutilor
 • Informatii furnizate cu calm si rabdare
 • Consultatii impecabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 medici de familie din Deva

Sunt mai multi medici de familie in Deva, dar pe cei care sunt populari si bine cotati ti-i prezentam in continuare. Pastreaza acest articol la indemana, pentru a reveni la el in cazul in care tu sau vreun prieten aveti nevoie de un medic bun de familie in acest oras. 

1. Dr. Arcadie-Denis Popescu

In cabinetul dr. Arcadie-Denis Popescu, pacientii pot beneficia de consultatii de pediatrie si medicina de familie, vaccinari si tratamente. Dr. Popescu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si are titlul de medic primar medicina de familie. Pe langa pregatirea sa solida in acest domeniu, medicul participa la cursuri anuale de perfectionare, care au diverse tematici, pentru a le oferi pacientilor servicii medicale actualizate. Doctorul este apreciat in Deva si pentru lunga sa experienta de munca, de peste 35 de ani.

Pretul unei consultatii este de  70 de lei.

Medicul este considerat un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, care, pe langa pregatirea si experienta de exceptie, pune si mult suflet in ceea ce face. Din acest motiv, asistenta medicala pe care o ofera este la cele mai inalte standarde, iar pacientii sai nu doar ca sunt multumiti, dar ii si poarta un deosebit respect.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Arcadie-Denis Popescu
Vezi Pareri

2. Dr. Manuela Gerdanovics

De pe lista cu medici de familie din Deva face parte si dr. Manuela-Simona Gerdanovics, medic primar. Acest medic a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. In cabinetul sau, doctorul ofera consultatii pentru copii si adulti, tratamente, vaccinari si multe alte servicii specifice acestui domeniu de activitate. 

Pretul unei consultatii este de 60 de lei.

Activitatea acestui medic este apreciata de pacienti, unii dintre ei considerand-o „o doctorita de exceptie”. Printre calitatile remarcate de deveni la acest doctor se numara: pregatirea, calmul, rabdarea, buna comunicare si explicatiile pe care le ofera pe intelesul fiecarui pacient.

3. Dr. Daniela Balu

Si dr. Daniela Balu detine un cabinet de medicina de familie in Deva. Medicul a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si are o experienta de peste 20 de ani in medicina de familie. Este medic primar, iar serviciile pe care le pune la dispozitie sunt: consultatii pentru persoane de toate varstele, tratamente, vaccinari, trimiteri, eliberare concedii medicale si avize epidemiologice si multe altele ce tin de specificul unui cabinet de medicina de familie.

Pretul consultatiei este de 60 de lei.

Cei care au trecut cel putin o data pragul acestui cabinet au ramas impresionati de atitudinea si de profesionalismul dr. Balu. Oamenii spun ca doctorul consulta cu calm si atentie si ca le ofera toate informatiile si explicatiile de care au nevoie, indiferent ca este vorba despre o problema acuta, despre o afectiune cronica sau despre ingrijirea nou-nascutilor, de exemplu.

Concluziile noastre

Indiferent de motivele pentru care apelezi la medici de familie din Deva, este important sa mentii cu acestia o relatie bazata pe incredere si pe respect. La acest specialisti poti beneficia de: consultatii, tratamente, vaccinari sau trimiteri catre medicii din anumite specialitati.

Chiar daca nu sunt multi medici de familie in municipiul Deva, cei pe care ti i-am prezentat sunt bine vazuti si ofera servicii de calitate pentru copii si adulti.