Meniu

Medici familie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Asistenta medicala primara este un drept al fiecarei persoane, atat a celor asigurate la Fondul Public de Sanatate, cat si a celor neasigurate, pentru indeplinirea acestei cerinte legale cabinetele de medici de familie din Focsani oferind pachete de servicii de baza si pachete minimale, in functie de statutul de contribuabil al pacientului. Practic fiecare persoana inscrisa la un medic de familie are dreptul la consultatie gratuita si indicatii de tratament in caz de imbolnavire.

Este esentiala pentru starea de sanatate a persoanei o relatie buna cu medicul de familie, de aceea, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile, daca nu esti inca arondat/-a unui medic din Focsani sau vrei sa il schimbi pe cel la care esti inscris/-a acum.

Unde gasesti medici de familie in Focsani?

Medicii de familie din Focsani activeaza in cadrul unor cabinete individuale sau in cadrul unor clinici de top cu multiple specializari, unde acorda consultatii si asistenta medicala primara pacientilor arondati. Daca esti in cautarea unui medic bun, il poti gasi in unitatile medicale incluse in tabelul de mai jos. Poti solicita o consultatie initiala, contra-cost, la pretul mentionat in dreptul fiecarui cabinet.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Daniel Banu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet bun
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Persoana empatica, atenta la problemele pacientilor
My Clinic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic calificat
 • Rabdare si implicare in actul medical
 • Rezultate bune ale tratamentelor recomandate
Dr. Liliana Dragomir
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cel mai bun medic de familie din Focsani
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Amabilitate si empatie
Clinica Materna
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie
Medcenter
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici competenti si amabili
 • Programarile se fac doar la clinica
 • Personalul de la receptie raspunde foarte greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai buni medici de familie din Focsani

Chiar daca te bucura existanta acestui clasament in care sunt cuprinsi medici de familie din Focsani, ai vrea sa iti faci propria parere despre fiecare din ei, inainte de a trece pragul cabinetului pe care il vei considera cel mai bun. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, calificarile medicilor si opiniile pacientilor inscrisi pe listele lor. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Dr. Daniel Banu

In Focsani, dr. Daniel Banu se afla indiscutabil pe lista celor mai apreciati medici de familie din oras. Este medic specialist in medicina de familie cu experienta de peste 10 ani si a infiintat cabinetul din strada Unirea Principatelor nr. 8 in anul 2012. Pacientii doctorului Banu beneficiaza aici de consultatii, diagnostic si tratament, retete medicale, bilete de trimitere la analize si investigatii suplimentare si medici specialisti competenti in rezolvarea problemelor de sanatate in diverse ramuri medicale.

Contra-cost, consultatia are pretul de 100 de lei.

Pacientii considerea ca au gasit la dr. Daniel Banu un cabinet bun, un medic profesionist, amabil, empatic si dispus sa asculte persoanele cu probleme de sanatate si sa le recomande cele mai eficiente solutii de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Daniel Banu
Vezi Pareri

2. My Clinic

My Clinic este un centru medical care reuneste cabinete de medici de familie, medicina muncii si psihologie. Unitatea medicala a fost infiintata in urma cu 20 de ani de catre sotii dr. Constantin Voicu, medic primar medicina de familie, medic specialist de medicina muncii, cu atestat in ecografie generala, si psihologul Stefania Voicu, psiholog autonom specialist un psihoterapie integrativa, psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor si psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale. Din mai 2022 functioneaza intr-un spatiu modern, pe strada Ana Ipatescu, nr 3.

Pacientilor nearondati pe listele acestui medic de familie li se percepe taxa de 100 de lei pentru consultatie.

Pacientii sunt incantati de prestatiile cabinetului de medic de familie, de serviciile de calitate, de profesionalismul, rabdarea si implicarea medicului si de tratamentele cu rezultate bune recomandate de acesta.

3. Dr. Liliana Dragomir

Printre medicii de familie din Focsani despre care pacientii au multe cuvinte de lauda se numara si dr. Liliana Dragomir, medic specialist in medicina de familie. La cabinetul sau din strada Bucegi nr. 28, medicul acorda asistenta medicala primara persoanelor inscrise pe lista sa, consultatii, examinari, diagnostic si tratament, retete medicale gratuite si compensate, bilete de trimitere, adeverinte si servicii de medicina preventiva, imunizari in cadrul programului national de vaccinari indicat de Ministerul Sanatatii.

O consultatie contra-cost are un tarif de 100 de lei.

Pacientii apreciaza ca dr. Liliana Dragomir este cel mai bun medic de familie din Focsani, ca la cabinetul acesteia au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalism si experienta, de amabilitate si empatie.

4. Clinica Materna

Clinica Materna din Focsani este in primul rand o maternitate privata, dotata cu paturi si conditii de spitalizare, si, in al doilea rand un centru medical cu multiple specializari in ambulatoriu: chirurgie, medicina interna, obstretica-ginecologie, neurologie, psihiatrie, dermato-venerologie, medici de familie, medicina de urgenta, ORL, oftalmologie, medicina muncii, pediatrie si endocrinologie. La cabinetul de medicina de familie o vei gasi pe dr. Oana Tudorica, medic primar cu experienta in lucrul cu pacientii.

Pentru o consultatie contra-cost la acest medic ti se va incasa suma de 100 de lei. 

Opiniile pacientilor difera in ceea ce priveste activitatea Clinicii Materna din Focsani. Unele persoane spun ca serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte insa, oamenii se plang de aglomeratie, de timpul de asteptare mare si de lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

5. Medcenter

La Clinica Medcenter din Focsani activeaza in cabinete moderne, trei medici de familie cu experienta: dr. Ecaterina Pavel, medic primar, dr. Letitia Butunoi, medic specialist, si dr. Roxana Filip, medic specialist in medicina de familie.  Medcenter este o retea de clinici si laboratoare de analize medicale care a luat fiinta in anul 1998 si dispune astazi de centre medicale in Bucuresti si in judetele Vrancea, Buzau, Galati si Ialomita, in care pacientii au acces la analize, investigatii, diagnostic si tratament in 30 de specializari medicale.

Pretul unei consultatii la unul dintre medicii specializati in medicina de familie din Focsani este de 90 de lei.

Experientele pacientilor sunt diferite la aceasta clinica, deci si gradul de multumire pentru prestatiile ei variaza de la persoana la persoana. Unii spun ca serviciile sunt de calitate si medicii sunt competenti si amabili. Foarte multe persoane gasesc dificila contactarea telefonica a clinicii din cauza faptului ca serviciul call center raspunde extrem de greu la apeluri. De asemenea, pentru o programare este nevoie de deplasarea catre clinica.

Concluzii

Municipiul resedinta a judetului Vrancea este bine reprezentat la capitolul servicii medicale, iar cabinetele de medici de familie din Focsani sunt raspandite in tot orasul. Nu lipsesc medicii specialisti in medicina de familie, experimentati si competenti, care acorda pacientilor asistenta medicala primara in cele mai bune conditii.

Daca ai citit acest articol si ai vizualizat clasamentul orientativ al cabinetelor de medici de familie din Focsani, ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru a-ti face propria parere despre cea mai buna alegere pentru tine, a unui medic care sa iti poata satisface nevoile si exigentele in materie de servicii de sanatate.