Meniu

Medici familie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautare de medici de familie in Hunedoara, in scopul de a gasi un cabinet care sa iti acorde asistenta primara la care ai dreptul prin lege si, in plus, sa ai acces la servicii de calitate si la un specialist empatic si dispus sa te ajute ori de cate ori este nevoie, cu diagnostic, prescriptii si recomandari. Cei mai buni specialisti in medicina de familie activeaza in cadrul unor cabinete medicale private din orasul in care locuiesti, iar identificarea lor va fi insotita in acest articol de amanunte privind activitatea medicala in domeniu, a fiecaruia dintre ei.

Citeste pana la capat acest articol care exploreaza asistenta primara din unitatile medicale din Hunedoara in care functioneaza medicii de familie. 

Cat costa serviciile la medicii de familie din Hunedoara? 

Serviciile furnizate de medicii de familie din Hunedoara sunt in principiu gratuite, insa diversitatea acestora depinde de calitatea pacientului. Pentru pacientii asigurati la Fondul Public de Sanatate, pachetul de servicii este mai cuprinzator decat cel pentru pacientii neasigurati. Cei care nu sunt inscrisi pe lista medicului de familie platesc serviciile. In tabelul de mai jos vei gasi numele celor mai apreciati medici de familie din oras, precum si tarifele percepute pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ionela Veress
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionalism desavarsit
 • Calitate umana ireprosabila
 • Relatie apropiata cu pacientii
Dr. Adriana Moaca
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medic profesionist si amabil
 • Empatie fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Ana Serban
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalism si seriozitate
 • Empatie si amabilitate
 • Raspuns prompt la solicitarile pacientilor
Dr. Bianca Farcas
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate inalta
 • Consultatii detaliate
 • Medic profesionist si amabil
 • Solutii bune de tratament
Dr. Carmen Paunescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Profesionalism si experienta
 • Persoana blanda si deschisa
 • Solutii eficiente pentru problemele medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cei mai buni medici de familie din Hunedoara

Pentru tine, cei mai buni medici de familie din Hunedoara trebuie sa fie bine pregatiti, sa aiba dotari moderne la cabinet si sa stie sa te abordeze cu empatie si deschidere fata de toate problemele medicale cu care ai putea sa te confrunti de-a lungul vietii. Iti plac relatiile de lunga durata si ai vrea sa te bucuri de o colaborare marcata de incredere si profesionalism si sa nu iti schimbi medicul de familie, odata ce ai facut alegerea. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa te hotarasti unde sa te inscrii.

1. Dr. Ionela Veress

Unul dintre cei mai apreciati medici de familie din Hunedoara este dr. Ionela Veress, medic primar in medicina de familie. La cabinetul sau din strada Mihai Viteazul nr. 9, medicul acorda consultatii, prescrie retete gratuite sau compensate, da indicatii de tratament, investigatii si analize, elibereaza bilete de trimitere pentru diversi specialisti competenti in rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientilor si emite certificate, adeverinte si concedii medicale. De asemenea, medicul implementeaza masurile de imunizare a populatiei, potrivit schemei de vaccinari a Ministerului Sanatatii si recomandarilor OMS.

Pentru o consultatie contra-cost, se percepe suma de 100 de lei. 

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru prestatiile cabinetului, despre care considera ca acorda servicii excelente. Se spune despre medic ca este un profesionist desavarsit si o persoana de o calitate umana ireprosabila. Este, potrivit persoanelor tratate, medicul de familie care stie sa fie in acelasi timp specialist si prieten al pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ionela Veress
Vezi Pareri

2. Dr. Adriana Moaca

Daca esti in cautare de medici de familie buni in Hunedoara, nu vei putea ignora cabinetul din Bulevardul Republicii nr. 5. Aici activeaza dr. Adriana Moaca, medic primar in medicina de familie, medic specialist in medicina de intreprindere, avand competente in homeopatie. Vei putea beneficia aici de consultatii, diagnostic si tratament conform pachetului de servicii de baza sau conform pachetului minimalist. Totodata, medicul acorda consultatii si elibereaza adeverinte de medicina muncii, efectuand si controalele periodice prevazute de lege pentru persoanele angajate in munca. Solutiile homeopatice sunt la fel de cautate de pacientii din acest oras.

Pentru o consultatie la acest medic vei achita suma de 120 de lei.

Pacientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile de calitate ale medicului, pentru profesionalismul si amabilitatea sa, pentru empatia manifestata fata de suferinta persoanelor care ii trec pragul si pentru solutiile eficiente de tratament.

3. Dr. Ana Serban

Dr. Ana Chis-Serban este unul dintre medicii de familie preocupati de problemele de sanatate si de cercetarea acestora, fiind implicata evenimente si conferinte cu teme medicale care au avut loc in Hunedoara. Printre temele de interes ale medicului de familie se numara sanatatea reproducerii si statura joasa la copii – diagnostic si gestionare medicala. Dr. Chis-Serban activeaza intr-un cabinet modern, in care au acces facil si persoanele cu deficiente locomotorii, in strada Traian Vuia nr. 3 bl. Z2-2 ap. 4.

Consultatia pentru pacientii nearondati are pretul de 100 de lei la acest medic.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile sale, de calitatea serviciilor, de profesionalismul si seriozitatea cu care le abordeaza problemele, de empatia si amabilitatea si de raspunsul prompt la solicitarile lor.

4. Dr. Bianca Farcas

Pe lista medicilor de familie in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Hunedoara se regaseste si dr. Bianca Farcas, medic specialist in medicina de familie. La cabinetul din Bulevardul Republicii nr. 8, pacientii pot accesa consultatii, diagnostic si tratament in asistenta medicala primara, servicii de preventie, vaccinari si imunizari, eliberare retete medicale, concedii si adeverinte, precum si sfaturi competente de planning familial.

Tariful pentru o consultatie, perceput pacientilor neinscrisi pe listele medicului, este de 100 de lei.

Pacientii considera ca au avut experiente placute la acest cabinet, cu servicii de calitate, consultatii temeinice, medic profesionist si amabil si solutii bune de tratament.

5. Dr. Carmen Paunescu

Dr. Carmen Paunescu este medic primar in medicina de familie si medic specialist pediatru, de aceea este, printre medicii de familie din Hunedoara, cautata pentru a acorda asistenta medicala primara pacientilor de orice varsta, avand competente multiple. Se ocupa la cabinetul din strada Republicii nr. 5 de pacientii arondati, pe care ii abordeaza cu profesionalism si o experienta de lucru aproape 25 de ani.

Pentru o consultatie contra-cost, medicul percepe suma de 100 de lei.

Pacientii sunt incantati de serviciile de calitate ale cabinetului sau, de profesionalismul si experienta medicului, de blandetea sa si de disponibilitatea de a asculta problemele pacientilor si de a oferi solutii eficiente pentru tratamentul lor.

Concluzii

Cele mai bune cabinete de medici de familie din Hunedoara, apreciate de pacientii din oras, sunt cele in care activeaza profesionisti cu experienta, care stiu sa isi apropie persoanele suferinde atat prin competentele lor dovedite, cat si prin amabilitatea si empatia abordarii. Fie ca ai nevoie de consultatie, administrarea solutiilor de imunizare, diagnostic, tratament, retete sau trimiteri care medici specialisti, medicul de familie trebuie sa fie alaturi de persoanele inscrise in lista sa cu servicii de calitate in asistenta medicala primara.

Cu ajutorul informatiilor si al clasamentului din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, despre medicina de familie din Hunedoara, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand medicul de familie pe care sa te poti baza in prima instanta, pentru orice problema medicala si simptomatologie.