Meniu

Medici familie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa iti schimbi medicul de familie din Piatra Neamt cu cineva care da dovada de mai multa implicare si dedicare? Atunci te incurajam sa mergi mai departe cu aceasta decizie si sa te informezi atent cu privire la viitorul medic la care te vei in scrie, pentru a te asigura ca vei beneficia de tratamentul dorit. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top cinci al celor mai frecventati si apreciati medici de familie din oras catre care iti poti indrepta atentia.

Cu ajutorul lor, vei putea fi la curent cu orice investigatie pe care trebuie sa o faci in viitorul apropiat la unele dintre clinicile de specialitate din Piatra Neamt si vei beneficia de tratamente personalizate conform istoricului medical si patologiilor de care suferi. De asemenea, iti vei putea gestiona mult mai eficient afectiunile cronice, medicul de familie punandu-ti la dispozitie toate ingrijirile necesare.

Unde gasesti un medic de familie in Piatra Neamt?

Daca locuiesti in Piatra Neamt si vrei sa gasesti un medic de familie in care sa ai incredere si pe care sa te poti baza, te invitam sa mai petreci cateva momente pe acest articol si sa descoperi care sunt variantele pe care ti le sugeram. Iata si care sunt preturile aplicate pentru o consultatie de specialitate daca nu esti inscris pe lista medicului respectiv: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ioana Stan
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Consultatii si examinari ireprosabile
 • Diagnosticare si tratare ca la carte
 • Medic de familie cu o buna pregatire
 • Echipamente performante
Dr. Sanda Baciu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii prompte
 • Consultatii corect efectuate
 • Examinari ireprosabile
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
Centrul Dasimed
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii prompte si tratamente eficiente
 • Medici de familie cu experienta vasta
 • Consultatii de specialitate
 • Act medical corect
 • Amabilitate, respect si buna pregatire in domeniu
Antares Clinic
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii calitative si prompte
 • Act medical ireprosabil
 • Planuri personalizate de tratament
 • Examinari precise
 • Experienta vasta
Dr. Dorina Melinte
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatii si examinari precise
 • Implicare, amabilitate si buna pregatire
 • Amenajare placuta si atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 medici de familie din Piatra Neamt la care te poti inscrie

Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii de calitate, motiv pentru care esti in cautarea unui medic de familie din Piatra Neamt cu o reputatie buna, dar si cu o experienta vasta in domeniu. Din fericire, topul de mai jos cuprinde medici apreciati de multi pacienti, care au beneficiat de serviciile lor de-a lungul timpului. Iata cateva informatii despre fiecare in parte:

1. Dr. Ioana Stan

Dr. Ioana Stan Cristina este un medic primar in medicina de familie in Piatra Neamt si este prima varianta la care iti sugeram sa te inscrii. Doamna doctor are competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, vaccinari, examinari, diagnosticari, tratamente, eliberarea biletelor de trimitere catre alte unitati medicale, adeverintelor, certificatelor si retetelor compensate, deplasari la domiciliu in cazuri severe etc. Unitatea sa medicala este echipata in mod corespunzator pentru examinarea corecta a fiecarui pacient in parte cu dispozitive moderne si performante.

Pretul pentru o consultatie in cazul pacientilor neinscrisi pe lista sa este de 60 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, medicul a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, datorita faptului ca serviciile si consultatiile desfasurate in cadrul cabinetului sunt adaptate in functie de necesitatile lor. Diagnosticarea si tratarea acestora decurge ireprosabil, multumita bunei pregatiri a medicului, dar si datorita echipamentelor performante.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ioana Stan
Vezi Pareri

2. Dr. Sanda Baciu

Dr. Sanda Baciu este un alt medic de familie din Piatra Neamt care asigura servicii la o calitate superioara si adaptate pentru pacientii din toate categoriile de varsta. Printre atributiile pe care si le indeplineste se numara si: eliberarea adeverintei de concediu medical, biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale, prescriptii medicale, consultatii atat pentru copii, cat si pentru adulti, supravegherea femeii gravide, consilierea proaspetilor parinti in legatura cu cresterea copilului,  adeverinte medicale pentru copii in caz de imbolnaviri, consultatii de specialitate si monitorizarea pacientilor cu afectiuni cronice. 

Pretul pentru o consultatie la dr. Sanda Baciu este de 70 lei.

Aproape toate relatarile pacientilor postate in mediul online sunt favorabile, intrucat au beneficiat de un act medical corect si complet. Consultatiile sunt atent efectuate, serviciile sunt prompte, examinarile din cadrul cabinetului decurg ireprosabil, iar tratamentele aplicate sunt personalizate pentru o vindecare eficientas si rapida. In plus, atmosfera din interior este primitoare si relaxanta. 

3. Centrul Dasimed

Centrul Dasimed este specializat in medicina de familie in Piatra Neamt si este unitatea medicala din oras catre care multi pacienti isi indreapta atentia, datorita bunei sale organizari, dar si datorita medicilor cu o buna pregatire in domeniu. Echipa este formata din dr. Maria Corneanu si dr. Elena Daniela Stoica Merlusca, doi medici care asigura servicii de calitate atent personalizate in functie de nevoile pacientilor. Printre acestea se numara si: consultatii de specialitate, examinari, vaccinari, diagnosticari, tratamente, eliberarea biletelor de trimitere catre alte unitati medicale, adeverintelor, certificatelor si retetelor compensate, deplasari la domiciliu in cazuri severe etc. In plus, cabinetul este echipat cu toate dispozitivele si echipamentele necesare pentru asigurarea unui act medical de calitate.

Pretul pentru o consultatie este de 60 lei.

Impresia pacientilor cu privire la activitatea desfasurata in cadrul cabinetului este placuta, avand in vedere ca sunt tratati cu amabilitate, respect si o buna pregatire in domeniu. Medicii asigura un act medical corect si personalizat in functie de fiecare pacient in parte, in care sunt incluse consultatii de specialitate, servicii prompte si tratamente eficiente. In plus, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

4. Antares Clinic

Antares Clinic este o institutie medicala multidisciplinara din Piatra Neamt care asigura, totodata, si servicii de medicina de familie. Echipa este alcatuita din medici cu o buna pregatire, acordand atentie fiecarui pacient in parte. Avand la dispozitie toate echipamentele si dispozitivele necesare, medicii pot pune in aplicare urmatoarele servicii: examinari precise, consultatii amanuntite, elaborarea unui plan eficient de tratament, vaccinari. La toate acestea se adauga si atributiile administrative, cum ar fi: eliberarea certificatelor, adeverintelor, biletelor de trimitere, dar si a retetelor compensate. 

Pretul pentru o consultatie este de 80 lei.

Antares Clinic este o alta unitate medicala care asigura servicii calitative tuturor pacientilor care sunt in cautarea unor medici de familie la care sa se inscrie. Actul medical decurge ireprosabil, medicii avand experienta de lucru si cu cei mici. Serviciile sunt prompte, iar planurile de tratament sunt personalizate in functie de patologiile si problemele de sanatate ale fiecarui pacient in parte.

5. Dr. Dorina Melinte

Dr. Dorina Melinte este medic specialist in medicina muncii si in medicina de familie, avand cabinetul in care isi desfasoara activitatea in Piatra Neamt. Dotarile unitatii medicale sunt moderne, ceea ce influenteaza pozitiv serviciile, consultatiile si examinarile efectuate. In continuare iti vom prezenta care sunt serviciile de care poti beneficia daca te inscrii la dr. Dorina Melinte: consultatii pentru adulti si copii, examinari si tratamente personalizate in functie de istoricul tau medical, eliberarea documentelor medicale, vaccinari si deplasari la domiciliu daca este necesar.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 60 lei.

Implicarea, amabilitatea si buna pregatire a medicilor sunt calitati care au cantarit pozitiv la recenziile postate in mediul online, ceea ce inseamna ca majoritatea pacientilor sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat. Amenajarea este placuta, atmosfera primitoare, iar consultatiile si examinarile sunt efectuate cu minutiozitate pentru fiecare pacient in parte.

Concluzii

Toata lumea ar trebui sa isi dea seama cat de important este medicul de familie si cat de mult conteaza ajutorul pe care il ofera. Din fericire, Piatra Neamt este un oras care gazduieste o multime de medici de familie bine pregatiti in domeniu si care acorda o importanta uriasa fiecarui pacient in parte. Citeste cu atentie toate informatiile prezentate mai sus si vezi care medic este cel la care te poti inscrie.