Meniu

Medici familie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In prezent, toti pacientii asigurati trebuie sa fie inscrisi pe lista unui medic de familie in Ploiesti si in fiecare oras din tara, pentru a beneficia de o grija permanenta cand vine vorba de problemele de sanatate. Indiferent care sunt afectiunile sau patologiile pe care le experimentezi, inainte de a incepe investigatiile, procedurile sau tratamentele, este recomandat sa mergi la medicul de familie, unde vei fi indrumat corespunzator in legatura cu ce va trebui sa faci mai departe. Stim ca este dificil sa gasesti un medic de familie in care sa ai incredere, dar daca vei citi in continuare, vei descoperi care sunt unele dintre cele mai bune optiuni pe care te poti baza.

Din fericire, Ploiesti este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, ceea ce inseamna ca vei avea sansa de a gasi o multime de medici de familie cu o buna pregatire in domeniu. De tine va depinde in cele din urma la cine alegi sa te inscrii. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre activitatea pe care o desfasoara.

Care este pretul unei consultatii la medicul de familie in Ploiesti?

Stim ca vrei sa fii la curent cu pretul consultatiilor la medicul de familie in Ploiesti, motiv pentru care vrem sa iti prezentam un tabel mai jos cu toate tarifele practicate. De mentionat ca examinarea este gratuita daca esti inscris la medicul respectiv:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Corina Drusu
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Examinari si servicii atent personalizate
 • Buna pregatire si experienta vasta
 • Atmosfera primitoare pentru adulti si copii
Andodent
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii ireprosabile si multiple
 • Profesionalism, transparenta, seriozitate si empatie
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Act medical corect
Medsana
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Personal amabil, rabdator si calm
 • Servicii si consultatii amanuntite
 • Tratamente eficiente
 • Solutii atent personalizate
Iris Medical
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Echipa medicala cu o buna pregatire
 • Mediu primitor si prietenos
 • Consultatii ireprosabile
 • Diagnostic corect
 • Tratamente personalizate
Clinica Evmedica
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Medic primar in medicina de familie
 • Consultatii si examinari ireprosabile
 • Tratamente eficiente
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 medici de familie in Ploiesti la care poti apela

Asa cum ti-am promis si mai sus, ti-am pregatit o lista de medici de familie din Ploiesti spre care sa iti indrepti atentia cu incredere si unde vei putea beneficia de servicii medicale ireprosabile. Citeste cu atentie fiecare descriere in parte, afla ce au de oferit si hotaraste-te cu privire la un medic care sa iti fie alaturi in momentele in care ai nevoie de un sprijin de specialitate:

1. Dr. Corina Drusu

Dr. Corina Elena Drusu are un cabinet medical individual specializat in medicina de familie in Ploiesti la care te poti inscrie pentru a beneficia de grija si atentia constanta a cadrului medical. Experienta si buna pregatire din domeniu a medicului asigura un act medical ireprosabil, efectuandu-se cu precizie urmatoarele servicii: eliberare adeverinte, retete compensate, concediu medical, bilete de trimitere la alti medici sau clinici, examinare amanuntita, consultatie, cunoasterea istoricului medical, recomandarea unor tratamente eficiente in functie de necesitatile pacientilor, dar si de expertiza medicului.

Pretul stabilit pentru o consultatie este de 50 lei.

Multe dintre recenziile postate contin cuvinte de lauda la adresa medicului de familie, multumita activitatii ireprosabile pe care o desfasoara. Toate serviciile desfasurate sunt atent personalizate in functie de patologiile pacientilor, iar examinarile decurg perfect. Cu o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta, medicul asigura o atmosfera primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Corina Drusu
Vezi Pareri

2. Andodent

Andodent este o institutie medicala multidisciplinara infiintata in anul 2006, care asigura tuturor pacientilor si specialitatea de medicina de familie in Ploiesti. Diagnosticarea si tratarea pacientului este o prioritate pentru medicii acestei clinici, avand o buna pregatire in domeniile in care activeaza. Departamentul de medicina de familie este reprezentat de dr. Mioara Calinescu si dr. Dana Gurgui, care reusesc sa puna in aplicare numeroase servicii, cum ar fi: eliberarea retetelor compensate, concediului medical, biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale, tratarea pacientilor, monitorizarea starea acestora de sanatate, monitorizarea afectiunilor cronice, recomandarea unor solutii personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Tariful aplicat pentru o consultatie la medicul de familie este de 80 lei.

Andodent este o clinica apreciata in randul pacientilor, multumita serviciilor ireprosabile de care au beneficiat. Profesionalismul, transparenta medic-pacient, seriozitatea si empatia sunt principalele calitati care au cantarit pozitiv in recenziile favorabile atribuite acestei unitati medicale. In plus, echipamentele si aparaturile folosite sunt performante, contribuind la desfasurarea unui act medical corect.

3. Medsana

Medsana este o alta unitate medicala din Ploiesti in care sunt incluse si serviciile de medicina de familie pentru pacientii care sunt in cautarea unui medic bine pregatit din oras la care sa se inscrie. Departamentul este reprezentat de trei medici de familie cu o experienta vasta in domeniu: dr. Rodica Niculae, medic primar si dr. Cristina Proscan, medic specialist. In atributiile fiecaruia intra urmatoarele indatoriri: eliberarea biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale, retetelor compensate, concediului medical, tratarea pacientilor, monitorizarea afectiunilor cronice, stabilirea unor solutii personalizate. Cabinetul este dotat in mod corespunzator, cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, astfel incat actul medical sa fie unul ireprosabil.

Consultatia la medicul de familie este de 50 lei.

Unitatea medicala din Ploiesti este una apreciata de pacienti, datorita personalului amabil, care explica cu rabdare si calmitate fiecare act medical. Serviciile si consultatiile efectuate de medicii de familie sunt amanuntite, tratamentele recomandate sunt eficiente in majoritatea cazurilor, iar solutiile stabilite sunt atent personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient.

4. Iris Medical

Unitatea Iris Medical din Ploiesti a fost infiintata in anul 2018 si ofera pacientilor servicii de medicina de familie la standarde superioare. Echipa medicala este formata dintr-un colectiv bine pregatit in domeniu, din care fac parte: dr. Cornelia Stefan, medic primar, dr. Elena Mihaela Prundea, medic specialist, care isi desfasoara activitatea alaturi de echipa de asistente: Georgeta Aniela Cirstea, Melania Marin, Oana Baltag si Maria Bunghez. Pacientii pot beneficia de urmatoarele servicii medicale: control adulti, supravegherea gravidei, vaccinari, consultatii la domiciliu, ecografie abdominala generala, ecografie mamara, tiroidiana, EKG, Holter TA, Holter EKG. La toate acestea se adauga si serviciile cu plata: tratamente si investigatii, eliberare adeverinte, certificat prenuptial, scrisoare medicala, acte pentru notariat, tribunal sau alte autoritati, atestat puericultura. 

Pretul pentru o consultatie cu plata la Iris Medical este de 80 lei, iar pentru pacientii straini este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor sunt pozitive, pentru ca personalul medical da dovada de o buna pregatire, iar echipa de asistente asigura un mediu primitor pentru toti pacientii. Consultatiile decurg ireprosabil, multumita echipamentelor moderne folosite, iar serviciile suplimentare sunt efectuate cu atentie, cu scopul diagnosticarii corecte a fiecarei persoane in parte. In plus, tratamentele aplicate sunt personalizate in functie de patologiile pacientului.

5. Clinica Evmedica

Clinica Evmedica este o alta optiune pe care ti-o recomandam daca vrei sa apelezi la un medic de familie in Ploiesti. Pe langa aceasta specializare mai cuprinde si medicina muncii. Cabinetul de medicina de familie este echipat in mod corespunzator, astfel fiecare consultatie sa decurga perfect. Cel care isi desfasoara activitatea in acest cabinet este dr. Maxim Marioara, medic primar, care asigura urmatoarele servicii: consultatii pentr adulti si copii, recomandari si prescrieri de tratamente, eliberarea retetelor compensate sau gratuite, biletelor de trimitere, supravegherea gravidelor, a nou-nascutilor, imunizari, concedii medicale si adeverinte medicale.

Pretul pentru o consultatie la medicul de familie in cazul pacientilor neinscrisi este de 60 lei.

Multe dintre recenziile din mediul online sunt favorabile, avand in vedere ca pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Toti au parte de consultatii ireprosabile, examinari ca la carte, tratamente eficiente, toate desfasurate intr-o atmosfera primitoare. Medicul primar in medicina de familie asigura un mediu primitor atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui medic de familie in Ploiesti la care sa te inscrii si care sa iti ofere servicii de calitate, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre cele cinci variante pe care ti le-am prezentat anterior. Ai grija de sanatatea ta si alege intotdeauna un medic cu care simti ca rezonezi, pentru a merge de drag la cabinetul sau.