Meniu

Medici familie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stim ca vrei sa te afli pe lista celui mai bun medic de familie din Resita pentru a-ti putea efectua consultatiile de rutina in mod gratuit si pentru a-i solicita sfatul atunci cand te confrunti cu probleme de sanatate. Din acest motiv, informatiile pe care ti le vom furniza in cele ce urmeaza sunt pentru tine! Un medic de familie asigura tot sprijinul necesar pentru ca pacientul sa fie diagnosticat corect, dar si tratat in mod corespunzator in functie de afectiunea de care sufera. 

Cu toate ca Resita nu gazduieste o multime de clinici medicale, este un oras in care vei gasi o multime de doctori de familie priceputi si bine pregatiti la care te poti inscrie fara probleme. Iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi care dintre variantele de mai jos se potrivesc cu asteptarile tale si informeaza-te corect cu privire la toate serviciile medicale de care poti beneficia.

Cat costa o consultatie la medicul de familie in Resita?

Este bine cunoscut faptul ca aproape orice serviciu pus in aplicare de medicul de familie din Resita si din orice alt oras din tara este gratuit. Cu toate acestea, daca apelezi la ajutorul unui alt medic de familie, la care nu esti inscris, va trebui sa platesti. Iata care sunt tarifele aplicate de regula pentru o consultatie, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Violeta Pasare
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Medic implicat, bine pregatit, amabil si profesionist
 • Cabinet primitor si dotat corect
 • Servicii personalizate si prompte
 • Tratamente eficiente
Dr. Corobceanu
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic empatic, bine pregatit si profesionist
 • Servicii prompte si specializate
 • Consultatii amanuntite pentru adulti si copii
 • Tratamente corecte si personalizate
Dr. Moldoveanu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Cabinet dotat corespunzator
 • Echipamente performante si calitative
 • Servicii prompte si personalizate
Dr. Georgeta Cozma
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii efectuate cu profesionalism
 • Medic competent, cu o buna pregatire si implicat
 • Tratamente elaborate in functie de necesitatile pacientului
 • Cabinet echipat complet si corect
Med As
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii prompte si calitative
 • Medic specialist in medicina de familie
 • Cabinet dotat cu dispozitive moderne
 • Consultatii amanuntite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Resita apreciati de pacienti

Inainte de a merge la un medic de familie in Resita, iti recomandam sa te informezi cu atentie despre fiecare in parte pentru a afla care este cel cu care rezonezi, dar si cel care are cea mai buna pregatire in domeniu. In lista de mai jos pe care ti-am pregatit-o iti vorbim despre cinci medici de familie la care poti apela cu incredere, bazat pe impresiile pozitive ale pacientilor cu privire la activitatea lor:

1. Dr. Violeta Pasare

Dr. Violeta Pasare este un medic de familie din Resita care asigura tuturor pacientilor servicii diverse si adaptate in functie de problema de sanatate de care sufera. In cadrul cabinetului sau medical individual se aplica urmatoarele: eliberarea retetelor compensate, adeverintelor de concediu medical, de munca, biletelor de trimitere la diverse unitati medicale pentru investigarea si tratarea pacientilor, consultatii de specialitate, recomandarea tratamentelor pentru afectiuni care se afla in domeniul de competenta, masurarea tensiunii arteriale etc. Cabinetul este corect echipat cu dispozitivele necesare, astfel incat pacientul sa beneficieze de unele dintre cele mai bune servicii medicale.

Pretul pentru o consultatie la dr. Violeta Pasare este de 70 lei, in cazul pacientilor neinscrisi pe lista sa.

Majoritatea parerilor cu privire la activitatea acestui medic de familie sunt favorabile, mai ales datorita implicarii si bunei sale pregatiri. Medicul isi intampina pacientii cu amabilitate, caldura si respect, dand dovada de profesionalism si pasiune pentru domeniu. Serviciile sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, iar tratamentele recomandate sunt eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Violeta Pasare
Vezi Pareri

2. Dr. Steliana Corobceanu

O alta varianta pe care ti-o recomandam este cabinetul medical individual al dr. Steliana Corobceanu, un medic de familie in Resita, cu o experienta vasta in domeniu. Medicul are competenta de a oferi asistenta medicala primara de calitate, consultatii de specialitate, alaturi de urmatoarele servicii: eliberarea biletelor de trimitere catre diverse unitati spitalicesti, adeverintelor, retetelor compensate sau chiar gratuite. Medicul este specializat si in pediatrie, oferind sprijin tuturor parintilor de copii mici sau chiar bebelusi, pe langa consilierea de crestere si nutritie. Cabinetul in care dr. Steliana Corobceanu isi desfasoara activitatea este dotat cu dispozitive si aparaturi performante, ceea ce contribuie semnificativ la conturarea unui act medical corect.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 80 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii au descoperit un medic empatic, bine pregatit in domeniu si profesionist. Pe langa serviciile si sarcinile administrative pe care le desfasoara, medicul acorda importanta starii de sanatate a pacientului, oferind consultatii amanuntite atat pentru adulti, cat si pentru copii. Tratamentele recomandate sunt corecte, iar comunicarea dintre acestia este ireprosabila.

3. Dr. Rodica Moldoveanu

Cabinetul medical individual al dr. Rodica Moldoveanu din Resita este o alta optiune catre care iti recomandam sa iti indrepti atentia, datorita serviciilor multiple asigurate, dar si datorita bunei sale pregatiri in domeniu ca medic de familie. Printre serviciile de care poti beneficia daca te inscrii pe lista sa se numara si: eliberarea documentelor medicale (bilete de trimitere la diverse institutii medicale, adeverinte, concediu medical, retete compensate etc.), consultatii de specialitate pentru adulti si copii, recomandarea unor tratamente personalizate pe baza patologiilor si afectiunilor pacientului etc. In plus, dotarile cabinetului sunt performante, pentru un act medical de calitate.

Pretul pentru o consultatie este de 60 lei.

Dr. Rodica Moldoveanu este un medic apreciat in oras pentru abilitatile sale medicale, dar si pentru implicarea in actul medical de care da dovada. Cabinetul este dotat in mod corespunzator, echipamentele folosite fiind performante si calitative. Se remarca prestarea unor servicii prompte si personalizate in functie de fiecare pacient in parte, iar atmosfera este una primitoare si prietenoasa.

4. Dr. Georgeta Cozma

Dr. Georgeta Cozma este un alt medic de familie din Resita care asigura un act medical complet si corect pentru fiecare pacient in parte. Avand o experienta bogata in domeniu si fiind pasionata de insanatosirea pacientilor, medicul asigura urmatoarele: vaccinari, deplasari la domiciliu, tratamente personalizate, consultatii de specialitate pentru adulti si copii. Aceasta a absolvit Universitate de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, dobandind titlul de medic primar si participand la diverse cursuri de perfectionare. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este corect echipat, pentru ca pacientul sa fie diagnosticat precis si tratat in mod corespunzator, in functie de problema de sanatate de care sufera.

Consultatia de specialitate la cabinetul dr. Georgeta Cozma este de 60 lei.

In ceea ce priveste recenziile postate in mediul online, majoritatea sunt apreciate de pacienti, datorita calitatii superioare, dar si multumita atmosferei prietenoase in care sunt primiti. Cabinetul este echipat complet si adecvat, medicul dand dovada de competenta, implicare si o buna pregatire in domeniu. Serviciile sunt efectuate cu profesionalism, iar planurile de tratamente sunt elaborate in functie de necesitatile pacientului. 

5. Med As

Med As este un cabinet medical individual din Resita unde isi desfasoara activitatea un medic de familie experimentat: dr. Andreas Stubna. Acesta este medic specialist in domeniu, avand competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, evaluare medicala cu adeverinta, injectie IM/SC, interpretare analize, intocmire document medical pentru scopuri administrative (certificate, referate, adeverinte etc.), masurare tensiune arteriala etc. Cabinetul sau se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, cu scopul insanatosirii acestora, avand la dispozitie toate dispozitivele si aparaturile necesare pentru un act medical complet si corect.

Pretul pentru o consultatie de specialitate la Med As este de 80 lei.

Dr. Andreas Stubna se afla in atentia multor pacienti, datorita serviciilor ireprosabile de medicina de familie pe care le pune in aplicare. Consultatiile sunt amanuntite, tratamentele sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte, iar cabinetul este echipat in mod corespunzator cu dispozitive moderne si calitative.

Concluzii

Daca esti in cautarea unor medici de familie din Resita care sa iti asigure servicii complete, iti recomandam cele cinci cadre medicale de mai sus, cu o experienta bogata in domeniu. Pe langa eliberarea documentelor necesare, pacientii au ocazia de a beneficia si de consultatii de specialitate, pentru a obtine un diagnostic precis si un tratament adecvat.